189

Наивна

преди 13 години

Не може ли парите на Вальо топлото да покрият за известно време разходите на топлофикация, и не може ли *** да си плащат тока за да не ни увеличават нашия?

188

Анонимен

преди 13 години

Решено! Пак някои ще плащаме, защото други няма да плащат

187

Анонимен

преди 13 години

мда ,всичко се покачва ,само тиквите поевтиняват тотално.след година ще са изчезващ вид

186

ves666

преди 13 години

tva balgarite sa tolkova dolna paplash che magare da gi i...e niama da mradnat ,taka che samo natiagane na tia shyshomigi.

185

Логистик

преди 13 години

Хора анализирането на едно изказване на ТИКВАТА в което казва Българите са като кучетата трябва да ги държиш здравоСтигнах до извода ,че освен да ги държиш здраво трябва да ги налагаш с вестник не с ръка !Така те ще обвинят вестника и в последствие им го даваш да го разкъсат.

184

Ленин

преди 13 години

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране ще бъдат от първите,които ще изправим до стената!

183

Пешо

преди 13 години

Решено! От 1 юли плащаме по-скъп ток и парно Ами плащайте аз тогава спирам да плащам!

182

Анонимен

преди 13 години

не само герб са ***, цялата държава са ***. аз сам от десет години в италия.е па как за десет години не покачиха тока или гаста само нафтата и беннзина дето варират.а в българия на всеки н6 месеца се вдигат цените.простаци.

181

Петър

преди 13 години

Да покажем есента на изборите какво мислим за мутрите !?

180

До 188

преди 13 години

Явно много печеливша фирма е имал????????????????вЕрвам му?

179

Анонимен

преди 13 години

Шефът на групата на ГЕРБ в парламента Красимир Велчев обясни, че е продал фирмата си, за да не е в конфликт на интереси и от там са въпросните 1,2 млн. лв., които има на влог.

178

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Нека сега тия дето защитават ГЕРБ пак ги защитят и ще им отговаря само с едно! Герб са *** и *** са тия дето ги подкрепят! Преглътнете го, преебани сте!

177

Кларита

преди 13 години

Ами Семерджиев - Лексуса? 35,000 за къща, която не струва по-малко от 5000,000!Само дограмите и са колкото панелката ми. А Лексуса му бил стар... Ниц!!! Не нам! Ох, да можех да ги изправя до стената всичките тези алчни крадци, лапачи-демократи! На нас ни вдига ток, вода и парно, а от монополистите получава подаръчета. И никой не реагира. Няма прокуратура, няма Господи помилуй! Хора, много сме зле!!!

176

само БОКОлука

преди 13 години

Другаря ББ няма ли да коментира" добрата" новина за тока, газта, парното и т.н.?или брани паметника в момента?

175

аз

преди 13 години

а тия от дквр за ко са за скъпи вили и коли ли

174

Някъв от България

преди 13 години

Бравооо да живее капитализма:)

173

до 179

преди 13 години

те казаха бе приятел. за да стане атрактивно парното. да се изравни цената на топлото демек. а защо не намалят цената на парното, та да се изравни с тока?геноцида продължава и при гроб, тиквата.

172

не

преди 13 години

гарантирано то герб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

171

До №62

преди 13 години

И 50 стотинки да са искам да кажат защо се вдига цената!Защото за тебе 50 стотинки може и да са нищо,но за бабата със 120 лв пенсия са!

170

Анонимен

преди 13 години

ФАЛИТ ЗА ТАЯ *** ***.Да си търсят милионите от оня бедняк Валентин Топлото!Все били на загуба...а се пляскат в джакузита и съдират кожата на народа.Тея в това дружество всички реват за затвор.Е,ще вдигат пак парното,ама нали директора на ДКЕВР за 1 година си купил лексус(на изплащане) и къща на морето за 35 000 лева(???)(в телеграф го пишеше днеска).Та плащаите си парното-дано му съберете пари скоро за совалка и да се изстреля на Марс и да не се връща никога.