24

Чекист

преди 12 години

До 22. Наистина двамата са гробокопачи на Русия.Първият даже е гробокопач и на цяла източна Европа .Предател 1 на всички времена.Но да ми говориш и заблуждаваш хората ,че Медведев иска отдалечаване на бивши съветски републики от Русия-това си е меко казано *** поръчка. Само майкопродавец може да насажда такива изводи и мръснишки номера.Номерата ви не минават пред Путин и Медведев. Още по малко пред Руския народ.Разбра ли ме , МЕРЗАВЕЦ МРЪСЕН.

23

ves666

преди 12 години

da karat na sveshti...i to loeni.

22

Анонимен

преди 12 години

Медведев докато не унищожи всички потенциални съюзници на Русия няма да миряса. Такава му е задачата - гробокопач на Русия като Горбачов, Елцин и компания

21

Христов

преди 12 години

ДО РЕДАКЦИЯТА:"..Руската компания обаче по-късно премести ДЕДЛАЙНА за 27 юни, понеделник. "ЩО ЗА ГЛУПОСТИ? ВИЕ ТРЯБВА ДА ПРОСВЕЩАВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ДА СЪЗДАВАТЕ И СПАЗВАТЕ ЕЗИКОВИТЕ И МОРАЛНИ НОРМИ... НЕ ДА ГИ РУШИТЕ! МОЛЯ ВИ, ВНИМАВАЙТЕ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТАКИВА ЧУЖДИЦИ! МОЛЯ ВИ!

20

alex

преди 12 години

Нали пък украинците им пуснаха 86-та радиация и то безплатно - да се топлят от нея и да светят би трябвало още ...

19

Анонимен

преди 12 години

600 млн рубли са 15 млн евро.

18

Iwan

преди 12 години

do 17ми ти какво искаш бре е така да лижат *** на другаря Путин ? тия екстри струват пари

17

до 14

преди 12 години

Скрий се някъде ***, щом онези не си плащат, няма да получават, същото се случи и с Украйна!Така мишки, понеже все искате тънката сметка и затова все сте затънали в блатото!

16

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Голям праз - дължала им 600 милиона рубли... - това не е ли няколко стотин евро?...

15

до 13

преди 12 години

Айдеее първия за днес русофил,който отново ще ни разяснява как руските танкове за едно денонощие щели да стигнат ламанша и 300 милиона американци+500милиона европейци щели да се осерат дружно и да бягат в панически страх от "великия" руски ботуш..Ха ха хааа Както си фантазират русофилите така и в беларус като нищо след време ще се появи ПРО радари и американски бази..Така че ламанша не го мислете,мислете за москва!

14

Iwan

преди 12 години

поредното доказателство, че договор с Русия струва по-малко от хартията на която е написан.Чудя се само кога най-накрая на беларусите ще им дойде акъла

13

Анонимен

преди 12 години

11 Русия се плаши от ЕС и НАТО като таралеж от гол ***.

12

Мръзнал преди 3г

преди 12 години

Мдааа...свободата Санчо е шистов газ и френска АЕЦ....тогава могат да ме хванат за шалтера

11

Грозна реалност

преди 12 години

После руснаците да не ревнат защо Беларус отива в НАТО и ЕС...Същото стана с Грузия през 90-те години..руснаците просто искат да имат буферни държави между тях и НАТО(такива са Беларус и Украйна).Наглоста им обаче е прекомерна едновремено изискват от беларус да е буфер и също така да си плаща за това че е между *** и наковалнята..Ето къде е върха на еврейщината във "великата" "социална" русия.Все още се управлява от еврейска клика!

10

пипи за 8

преди 12 години

Стана това, че не си ли оправиш икономиката сам, винаги ще зависиш от волята на доставчиците си. А и ние не сме вързали? Засега има внос, има производство, но като цяло дори и факта, че се е увеличил инфлационния коефицент показва, че сме зле и вървим на зле? Не мога да повярвамна уверенията на шефовете, че се оправяме, щом всеки ден скачат цените, а доходите не растат като цяло? Затова си има само една дума - стагнация. В Беларус явно е скочила в пъти. Да си садим домаците в дворчето!

9

Анонимен

преди 12 години

Беларус в ЕС и НАТО. Руските бази вънка.

8

TPE3BEH

преди 12 години

Kaкво стана с голямото икономическо чудо наречено Беларус, бе дорозя?

7

галактика

преди 12 години

Принципът е *пито- платено*, и така трябва да бъде ! Вересии имаше в миналото, но тогава имаше и доверие.

6

hitler

преди 12 години

с тая русия никой не се занимава.вече е смешна

5

UFO

преди 12 години

Ленин бил казал : Eлектрификация плюс съветска власт = комунизъм. Тема за размисъл : Съветска власт минус електроенергия = Х