327

иванов

преди 12 години

Какво бе. ИИзбрахте го вие, овчедушното стадо, което искаше овен(един от тях, като тях) да ги управлявал, защото щял да им реши проблемите, да им съчудства и правивсичко за тях.Ето го вашят човек. Бафиот и лъжец,мошеник и ***, какъвто в Бг никога не е ставал м-р председател.Резултата е налице.Яяяк е като волне слиза от екрана;без мозък, бос и гол.В главата нищо няма.

326

kamyk

преди 12 години

Някои някъде по тези земи бе прошепнал следните думи-Пази боже сляпо да прогледне.И едно друго уточнение тиквето иска да му въртят опашки гладни кучета.Сполай ви избрахме си го !

325

Suvetnik

преди 12 години

Az lichno smiatam che distciplina e nujna i taka tulkuvam "REPLIKATA" na sedmitsata.Shtom ima takiva koito sa se obidili, Boiko moje i da se izvini, losho niama.

324

opel

преди 12 години

незнам кога сините шъ съ извинят на народа.и кой започна да ни мачка.хора сидването на демокрацията ние пропаднахме. а сега търсим под вола теле.

323

Опълченеца

преди 12 години

Добре го е казал Борисофф. Верна си е приказката, пуснат ли юздите на българския народ виж го тръгнал като ***. А най-големите *** са СДС и БСП. Тях въобще трябва в кучкарника да ги държат.

322

steff

преди 12 години

При цялото ми уважение към Борисов за всичко което е постигнал, едни казват че е повече, други - по-малко, той си остава ниско грамотна личност с манталитет на мутра, която често се изпуска, казвайки неща в които в действителност искрено вярва, но в последствие разбира че неможе да казва."*** народ", "Матриял", "Дюнери" и други подобни...Точно в такива моменти, когато устата е по-бърза от ума, поведението му е искрено и изключително неподправено, т.е. това е неговото "АЗ". Като дете което пита в автобуса: "Мамо, този чичко до мен *** ли е?"Хубавото в случая, е че виждаме как наистина мисли господин Борисов. Хайде да не се лъжеме, другите политици мислят по-подобен начин, но разликата там е, че те са по-сдържани и интелигентни да говорят това което мислят. Те казват това което трябва да кажат, и по-рядко това което мислят и чувстват. В крайна сметка политиците и те са хора като нас, и те *** ***!

321

uiko

преди 12 години

pomiar,ti li 6a ni darji6 izkuso be

320

Анонимен

преди 12 години

Пътник си, Тиквооооо! Какво биха направили твоите днешни 'фенове', ако тая кучешка реплика я беше казал например Станишев! Щяха да джавкат и да вият до небето колко било отвратително подобно нещо и да искат оставка! Но сега скимтят радостно и въртят опашки, тъй като все пак Главният *** ги е удостоил с внимание, като ги е сравнил с кучета..... Герберастииии, щом се имате за песове, заслужавате си такъв нагъл и некадърен кучкар!

319

Ветеринара

преди 12 години

344, Цецке, ти ли си *** другарко. Той Боко не може такива сложни разлики да прави ***. Той разбира разговорите когато са на една ръка растояние. И какво да си приказва с тези ***, всичко е шменти капели, за *** народ. Лпш материал. Добре, че има митничарчета да рита топка с тях. Малей, как ми се препи Леденика. Ужас, ужас. Дано Танов да е гепил някоя бутилка. Ало, Ваньо...Не, по добре да си сложа една поливалентна ваксина, щото тези *** , не знам.

318

цд

преди 12 години

Един освободен роб от древната Велика Римска империя е казал: " Ти имаш право да говориш, а аз имам право да не те слушам." " Политикът си лае, керванът си върви."

317

Анонимен

преди 12 години

Ние не сме кучета , ние сме долнопробни мъастии ! За 22 г. не се отказахме да тичаме след всеки , който ни подсвирне !

316

Стефка Стефанова- Ст

преди 12 години

Шарковци,Костовци,Станишевци и други подобни твари...Научете българския език!"ДЪРЖА СЕ"-възвратен глагол.Двата израза:"...здраво трябва да се държат" и "...трябва да се държат здраво"имат различно значение.Първият означава,че българите трябва да се държат ДОСТОЙНО,с ДОСТОЙНСТВО.Вторият,че"...трябва да се държат изкъсо".За съжаление на горепосочените политикани премиерът е казал първия вариант.Обърнете внимание и на словореда.

315

63

преди 12 години

Като ни нарежда, че сме кучета, предлагам един лев данък да не плащаме.То бива бива ***, че и нагъл. Голям ***.

314

Анонимен

преди 12 години

защо трябва да се извинява БОРИСОВ .точно така сие българина требва да се държи искъсо.иначе се прави на велик без покритие.

313

С.М.

преди 12 години

Всеки народ заслужава управниците си.

312

омерзен

преди 12 години

СИНИТЕ ДА НИ СЕ ИЗВИНЯТ, АМА МНОГО, ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОИГРАХА ШАНСА И НАДЕЖДИТЕ НИ!

311

Анонимен

преди 12 години

ИЗВИНИ СЕ БРЕ WHITE TRASH !RED GARBICH!

310

Анонимен

преди 12 години

А,бе,защо всички вкупом срещу Борисов?До момента никой,дошъл на власт не е търсил някаква сметка за безобразията на предшественика си и сега изведнъж срещу Борисов!Не,че са загрижени за народа,защото тези,които крещят имат голям принос в обедняването на българина,ами да трупат някакъв актив или иначе казано да не ги забравяме!

309

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов да се извини за кучешката приказка,а Костов да се извини за кучешкият живот който живяхме по време на неговото управление!

308

Вez GERB

преди 12 години

Вървим към пълзяща Диктатура !Икономически Погром !Безпросветност и Чалга !Демографска Катастрофа !