31

Второто възражение

преди 12 години

2.Знам,че мнозина ще ревнат срещу мен и ще ми сложат минуси, но не мислите ли, че предбрачният секс не е само израз на похотливост и разпуснатост? Всеки сексолог може да обясни, че не винаги хората от различен пол могат да постигнат успешно сексуално партньорство- просто трябва да си подхождат.Така,както характерите или си подхождат,или не си подхождат.Много сем.двойки са нещастни именно заради сексулно несходство.Мисля,че точно заради това се либерализират нормите на предбрачното секс.общуване

30

Две възражения

преди 12 години

Всеки етнос, държава или религиозна група може да има свои собствени разбирания, не им се бъркам в това. Само споделям мнението си:1. Мъж,който има 4 съпруги и всички те се стараят да го удовлетворят сексуално,сигурно трудно ще се сети да кръшне - няма да му остават сили за това.Но какво ще е дереджето на съпругите му?Ще има ли сили той самият да удовлетвори всяка една от тях?Ако не успее,те ще са изнервени и нищо чудно да помислят за изневяра,а това в някои ислямски страни се наказва със смърт

29

до Мъж на място

преди 12 години

Е, поне малко от малко да използваш пунктуация, че се губи смисълът. Освен за двата профилактични по настрадинходжовски шамари, другото се сля. Но сигурно си успешен. Има хора за всичко.

28

БГ мъж

преди 12 години

Най-сетне 1 добро нещо се намери в тая смотана религия.Харесва ми и названието - "Клуб покорни съпруги". Тия с бурките дали наистина са такива или това е само рекламна кампания на смотания и кръвожаден ислям.

27

ТИНТИРИ - МИНТИРИ

преди 12 години

Форумния филолог направи заключение за щама на синдрома : D:) свое исключение .

26

онбашията

преди 12 години

няма значение кой на кого ще се подчинява, но някой трябва да го прави. най-лошия вариант е равенството и безвластието. ако жената е с по-силен характер и е по-властна, тогава мъжа трябва да и се подчинява. по-често е обратното разбира се, затова казваме че жената слуша мъжа. това кой физически е мъжа е отделен въпрос :)

25

обичаща а не покорна

преди 12 години

"Получилата френско образование "- хитра *** , като е такава стриктна мюсюлманка , защо е образована ,ми не е седяла вкъщи да ражда само още от 12 годишна? На чужд гръб и сто тояги са малко.Изумително е какво могат да направят хората на други хора за пари.

24

ето това е исляма

преди 12 години

8-годишно момиченце загина в Афганистан докато пренася бомба, която трябвало да постави близо до силите за сигурност, съобщава ДПА."Терористите са накарали невинно 8-годишно момиченце да носи чанта с бомба и да я постави близо до афганистанските сили за сигурност", заяви говорител на афганистанското министерство на вътрешните работи.Терористите обаче детонирали бомбата по-рано от планираното и убили детето.Няма други жетви, съобщиха от силите за сигурност

23

Анонимен

преди 12 години

простотия в стил днес.тр

22

мъж

преди 12 години

"Няма ли секс, има бой, изневери, децата растат в сълзи, травмират се..."Казано точно !

21

Анонимен

преди 12 години

НИКOЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА от правописа, нито от грешките. Живееш в някакъв измислен даскалски свят.

20

do 18

преди 12 години

Децата отдавна са изродени, уважаеми ... възрастните също. Края на целия този цирк е близо.

19

До: 18

преди 12 години

Абе, хора каква е тази мода да се слага "й" на най-неправилните места?!?! "генерациЙте"?!?! Толкова ли неграмотни сме станали, че най-простоте правила в езика не са ни познати???

18

Анонимен

преди 12 години

Това е спасението. Свят без войнствен феминизъм. Та това е рай. Само тогава половете няма да живеят във война. Казвате че това е ислямизъм , но не мисля че не хумано. И за мъжете и за жените. Няма ли секс, има бой, изневери, децата растът в сълзи, травмират се, генерацийте се израждат.

17

Българе

преди 12 години

А коя от 3-те разрешени съпруги трябва да е покорна?! Ако и трите са непокорни, егати ужаса ....

16

do 11

преди 12 години

прав си ... какво са се въодушевили толкова от статията, като жена са виждали само на монитора.

15

Мъж на място

преди 12 години

Първо небия а удрям шамaрчета по две на месец за заздравяване на дисциплината в дома.На второ четене аз се грижа за дом жена и деца и всички ме следват неотлъчно така както можете само да си мечтаете в вашите прогнили семейства с празните думички за ***.Така че твоите думи грам не ме вълнуват а напротив радват като ви гледам личните драми като тази с голям кеф.Вие сте нагли арогантни животни които си мислите че ние нормалните хора останали от Патриахална БГ трябва да ви се кланяме и да ви ръкопляскаме на всички скучни глупости които ръсите като поп на задушница.Да ама не грам не ми пука за такива маймуни като вас и ако искате до крак се изтребете от изневери и мръсотиики лицемерни които си правите с усмика и много позитивизъм!***!

14

d

преди 12 години

Taka e

13

OPS

преди 12 години

И все пак ще се съгласите , че тази част е важна : "...осигуряване на спокойствие и подкрепа за съпруга, а също и в сексуалните отношения" Просто махаме изкривяването за подчинение. За съжаление много от жените не ти дават подкрепа, постоянно мърморят и те притискат и накрая ги "боли" главата или са уморени - после се чудят "що така стана" , а ние мъжете сме лесни - искаме спокоиствие , подкрепа (за да работим както трябва) и да сме задоволени (за де не мислим за кръшкане)

12

Анонимен

преди 12 години

Не на капитализма,не на масоните, не на банките, не на консуматорското общество.