110

експерт

преди 13 години

Тъй, като българина е шубелия и не смее да излезе на улиците като гърците, има един *** и безопасен начин да се противопостави на монополисти като "toploFUCKazia" и този начин се нарича "БОЙКОТ". Той Попето го каза преди години: "За бога братя не купувайте"...ама няма кой да слуша...

109

Дам

преди 13 години

За панелните блокове ,пък и не само за тях ,парното е най- доброто отопление. Само че те толкова изалчняха да крадат ,че прекалиха. Хората спряха да плащат , заваляха дела , увеличиха от три на пет години срока за опростени суми... Лично за мен няма проблем. Входа ни спря парното от този сезон и като гледам завинаги. Ако блока е саниран и с климатици е топло. Иначе при над минус десет не може да се стопли с климатик достатъчно. На ток месечната ми сметка за тристаен е около 120 лв.

108

мунчо

преди 13 години

На фона на безработицата, мизерията, унилото настроение, и пр. - ново увеличение на цените. Това ако не е геноцид!?Дано един ден всеки си получи заслуженото! Всеки да сърба попарата, която е дробил... "Престъпление и наказание"..

107

ля ля

преди 13 години

разбирам да топлеше парното ок ама то като не топли!!! ще дойде време и ще ви сринат ей нещастници!!!!бре наглост бре...

106

До 106 антиЕС

преди 13 години

Добре де, но пак ще плащаш за общи части и др. подобни, не можеш да се отървеш напълно. Може би само в новите блокове е възможно да се елиминира Топлофикация. А ние сме вързани до живот.

105

Анонимен

преди 13 години

И тъй - до края на света! Честито на овчето стадо!

104

доволен

преди 13 години

ами щом няма стачки и протести значи народа е доволен.др.борисов е прав. в бг си живеем добре.

103

Буда

преди 13 години

а мутрата що мълчи за цените?ама нали и той маже от тези високи цени.изпълнява заръките на неговия любим тодор живков и ДС.наивниците от комунистическия герб къде сте?

102

антиЕС

преди 13 години

слагате си инвертори и си решавате проблема и с топлото и със студеното за почти без пари,препоръчвам и бойлер клас АА

101

пич

преди 13 години

четвъртит за топлофЪкация, два за ДКЕВР

100

до 99

преди 13 години

Гледам и нерярвам на ушите си??? Защо си в Испаниая като тука е земен рай??? Най-ниски цени на тока -а доходите -какви? И 10000 кой ги взима в България-НИКОЙ дори президента. Иначе сития на гладния вяра не хваща нали? Само се чудя на такива хора който се чудят какво да напишат само и само да се заядат

99

crab

преди 13 години

Т.е токът поскъпва => ТЕЦ произвеждаш предимно електроенергия ще зима по-голям приход, но те допълнително увеличават и вторичният продукт?Надали е основателно, просто искат и онази комисия гушкаща само комисионни им дава.

98

До 99

преди 13 години

Ми добре, де. Като е толкова лошо там, що не се прибереш в България? Нали според теб, тук е супер и всичко е евтино. Ама да не избягаш с писъци на втория месец, след като отново ти забавят голямата заплата от 500 лева!

97

99

преди 13 години

А колко пъти ви вдигнаха доходите, я кажи в Испания колок % ти е ипотечния кредит за първо жилище. Сподели с нас...

96

КЪРДЖАЛИ

преди 13 години

Стойте си по домовете всичко ще се оправи

95

до 45

преди 13 години

Това,че ти не си чул,не значи,че там не вдигат цените,аз живея в Испания и всяка година на 01.01 вдигат цената на тока с 10%,и тази година отчетоха,че тока така за 10 г. е удвоил цената си,а вие с някакви си 2-5% сте смешни,не стига,че ви е най-евтин тока,ами и без пари искате да е,българина не е свикнал да плаща.А,и да не забравя,че тук заплатите ни не са като вашите(по 10 000),а са между 3-5 пъти по-ниски.

94

Анонимен

преди 13 години

Освен да пажелая на Топлофикация тия пари, които се канят да откраднат от хората, да ги дадат само за лекарства и свещи, друго не мога да направя! Но за сметка на това им го пожелавам с цялото си сърце!

93

пиксел до всички

преди 13 години

Още Кисинджър е казал за нас българите - трябвате ни не повече от 3 млн. И се питам: Защо нашите управляващи им се четкат на такива? Така,ч е плана за нашето унищожение е по вънтшна заявка с вътрешни съучастници. И затова подстрекават революции, самоизтребление - част от методите. Акощ е гоним някого, това некас а хората, които ни прецакват и в управлението и сред нас! Всеки търговец иска да вдигне печалбата и често вдигат цените без дори дас а вдигнати и тока и петрола? И кво правим? А кажете?!

92

"ДКЕВР"= Т

преди 13 години

"ДКЕВР" е орган бранещ със зъби и нокти интересите на МОНОПОЛИСТИТЕ в България ТОВА Е ФАКТ !!! Доят ни като крави за последно !!! Убедих се че няма значение кой е на власт сини, червени, гербави, всичките пият кръвта на работещите хора в тая страна за сметка на малцина мегабогаташи.

91

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 43. От изказването ти си правя няколко извода. Но основният е че или си ***, или неосведомен, или герболетка. По какво съдя за тези неща: Първо пишеш на латиница. Второ изказваш се неподготвен. Първо топлофикацията в София е държавно-общинска, за другите не знам признавам си. Второ ДКЕВР, който взема решенията за увеличаване цената на газа, тока и парното също е държавен регулаторен орган. И какво излиза? Ами да държавата е виновна а именно Борисов а не както ти казваш "da se plue."