21

оня същия

преди 12 години

е, аз не разбрах Ковачки дали ще връща нещо от ония 16милиона, ами само той ли, колко фараони имаше тука в БГ, вече ги няма, отидоха по топлите страни. ами Банев наглеца, неговите кинти откъде са, нали са от нещастни пенсионери и други балъци взети, той какво ще връща??? Айде да не ги изброявам всичките тарикати, че брой нямат в тая малка държава.....

20

...

преди 12 години

3000 часа обществено полезен труд на магистралата и няма да има проблеми с връщането на парите, че и за нея ще останат!

19

до 15

преди 12 години

Дюд, вземи си сложи сам едно плюсче, да се отсрамиш малко за простотията която каза :)))

18

до 4

преди 12 години

Впечатляващо е,че от тея 25 години няма да излежи и час...Който си мисли че в САЩ има правосъдна система е *** който гледа много филми...Тва е страна в която богатите и известните си правят закони за да не могат да ги барнат..ние тук сме като малки деца които си играят на пясъка пред тях..Ай ти открадни не 300 а 3хил$ там и после гледай филма..ще бъде дълъг и тъжен...;)

17

д-р Хаус

преди 12 години

15Какъв травестит бе, пич?! Щом наричаш Лив Тайлър травестит или не си я виждал досега, или за теб истински жени са само нашите тунинговани чалгаджийки.

16

Анонимен

преди 12 години

"Бивш шеф на Citigroup източил 19 млн. долара от банката"Ето това е крадене а не като тази ***.

15

Анонимен

преди 12 години

12Къв ангел бе пич та тази си е 100% травестит.*** критериите за ангели имаш.

14

venco

преди 12 години

трябва и в БГ да въведат обществено полезния труд, особбено за нарушенията по пътищата ...да ги видим после тарикатите как чистат *** по улиците, както е в САЩ. Това е най добрия начин да се оттървем от тарикати - убийци по пътищата.като съберат доста срам повече няма да повторят

13

далавера

преди 12 години

да земе парите и да дойде тук да се засели некъде на прованса ше и е супер ....необезпокоявана от никой

12

Анонимен

преди 12 години

Гледаш лице - ангел а отвътре змия. Външният вид лъже, никой да не се залъгва по красивите усмивки на жените.

11

Пич

преди 12 години

"ДО : ПИЧ.......НЕ ЕДНА , А ЦЕЛИ 5 ГОДИНИ ЩЕ РАБОТИ"Е как ги сметна 5 години, бе ***? Я пак сметни - 3000 часа колко работни дни са, по 8 часа на ден? Година и половина. Е добра заплата за година и половина!

10

Анонимен

преди 12 години

Обществено полезния труд няма нищо общо с връщането на парите. Както се вижда по-късно ще се реши дали да ги върне освен труда, който ще положи.

9

КАТЯ

преди 12 години

ДО : ПИЧ.......НЕ ЕДНА , А ЦЕЛИ 5 ГОДИНИ ЩЕ РАБОТИ, ОТДЕЛНО ЩЕ СЕ РЕШАВА КАК ДА ВЪЗСТАНОВИ ВЗЕТИТЕ ПАРИ, ВЕРОЯТНО С ЛИХВАТА. ТОВА НЕ СЕ ПРОПУСКА В АМЕРИКА.

8

ЛИЛИЯ

преди 12 години

АМИ РАЗБРАЛА Е , ЧЕ С РАБОТА НЕ СЕ СТАВА БОГАТ, А С КРАДЕНЕ И ЕТО ТИ РЕЗУЛТАТА......САМО ЧЕ В САЩ КАТО ТЕ ХВАНАТ ТЕ СЪДЯТ И НЯМА ШИКАЛКАВЕНЕ ЗАРАДИ ИЗВЕСТНОСТ ИЛИ ВРЪЗКИ......КАКТО КАЗВА ЕДИН КОЛЕГА - НЕ Е СРАМНО ДА КРАДЕШ, СРАМНО Е КАТО ТЕ ХВАНАТ.....ТОВА В РАМКИТЕ НА ШЕГАТА !!!

7

Пич

преди 12 години

300 бона и е осъдена на една година работа. Егати, искам и аз! Па ако трябва в каменоломната ще троша камъни.

6

педесе лв. разходи

преди 12 години

Ако приемем, че раб. седмица е 40 часа, тази трябва да бачка 75 седмици, за да се съберат 3000 часа обществено полезен труд. За откраднатите "малко над $ 300000" излиза, че ще работи за сто и няколко долара на час.

5

Темерут

преди 12 години

Леле... 3000 часа обществено полезен труд, че тя направо ще трябва да си заработи откраднатото, добре са го измислили.

4

Хенри

преди 12 години

Впечатляващо. Измама по техния закон - до 25 години затвор.НК: чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.

3

Анонимен

преди 12 години

Като иска да се труди и да изкарва много пари да беше станала звезда, а не да крадла.

2

Анонимен

преди 12 години

Разликата между тази фризьорка и знаменитостите е че тя ще трябва да върне тези пари с труд. Заради това сигурно едно 99% от хората са на нейна страна.