52

Анонимен

преди 12 години

ами великата Германия,заради която само през втората световна война са загинали близо 60млн. души?КОЙ ЩЕ Я СЪДИ?Или великите САЩ,които за части от секундата ИЗПАРИХА стотици хиляди невинни в Хирошима и Нагазаки?КОЙ ЩЕ ГИ СЪДИ?!!!!!С Т И Г А сте писали Г Л У П О С Т И господа журналисти!!!!

51

Honorik

преди 12 години

До 50:Турците като са изтребили 1,5 млн.арменци,както и много българи,гърци,тракийски бежанци и т.н.,защо не ги съдят.Когато мюсюлманите са правили империи и халифати им е било добре,а когато дойде времето да си плащат,взеха да реват.Както те са грабили и поробвали,така ще се случи и с тях.Ако пък много се противят,ще бъдат изтребвани,както те са избивали бунтовници и невинни.Мечът на исляма трябва да бъде пречупен веднъж завинаги!

50

Сейф ал Ислам

преди 12 години

тоя не беше ли у4ил в някъв престижен швеицарски университет докаде стигна наркомана не нау4или усновн ия закон в европа като не те искат бегаи или да се праиж на маж зад тате е голямо героиство

49

ves666

преди 12 години

pyskai bombata i otrovite vzemi im akala na toia paplach nekadarna .

48

Анонимен

преди 12 години

Международният наказателен съд (МНС) в Хага издаде заповеди за арест на лидера на либийския режим Муамар Кадафи, за сина му Сейф ал Ислам и за шефа на либийското разузнаване Абдула ал Сануси, съобщи Ройтерс.кой е този съд ,кой го признава ? признават го само *** зап европейци лицемери .първо да осъдят агресията в Ирак ,Авганистан и Либия .бомбардировките по мирното население , кражбата на суровини от независими държави .

47

под пъпа

преди 12 години

А ние, какво си гледаме?

46

Анонимен

преди 12 години

Доста хора тук продължават да мислят като малки, глупави дечица - понеже американците са скапани империалисти, значи Кадафи или севернокорейският режим са "добрите". А не сте ли мислили мили дечица че нещата в живота не винаги са черно и бяло, има различни оттенъци. Както каза врагът на България Чърчил преди много години: "Англия няма приятели, а само интереси" - това е политиката на всяка страна, гледат си интересите.

45

браво на 46

преди 12 години

МНС е нелегитимен. А САЩ не са го ратифицирали, за да не съдят хамерик. рейнджъри за военни престъпления, които те извършват в заплютите за "демократизиране" държави.

44

ХАХА

преди 12 години

САМО НИ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ.ОТВОРЕТЕ УИКИПЕДИЯ И ВИЖТЕ ЧЕ ЛИБИЯ НЕ Е ПОДПИСАЛА ДОКУМЕНТИТЕ НА ТОЗИ СЪД,КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ ГО ПРИЗНАВА,КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ И ДА НЯМА ВОЙНА НЯМА КОЙ ДА ГО АРЕСТУВА.ААА И МЕЖДУ ДРУГОТО И САЩ НЕ СА ГО РАТИФИЦИРАЛИ.НЯКОЙ ДА СЕ СЕЩА ЗАЩО?

43

Анонимен

преди 12 години

Силите на злото са превзели света. Господ е крайно време да се произнесе за тяхната масова гавра с човечеството. Трябва да дойде второто пришествие, но само за лошите. Друг няма кой да им се опъне, Китай е сам, Русия е предадена отвътре

42

Deko

преди 12 години

Янките на умряло куче нож вадят. Интересно е, защо не въведат "демократичните" си режими в северна Корея, Виетнам, Куба..Тогава Виетнам ще им се стори една сладка приказка

41

АЛФА

преди 12 години

Недей те да се косите 21 декември 2012 гд наближава Планетата Нибиру или както е известна като кометата Еленин с бясна скорост наближава земята И се очаква да се сблъска с нея точно според календара на маите.

40

Али-баба

преди 12 години

Тия от международния съд са чиста проба ЦРУ мекерета . защо не го съдиха като задържа нашите мед. сестри ами се целуваха с с Кадафи. Кого ще съдят за убитите във Виетнам,Афганистан, Ирак ..сега в Либия от бомбардировките , в Египет ..и т.н.

39

Кадаиф

преди 12 години

Ще го преместя в другия крачол. ;)

38

КАДАФИ

преди 12 години

Гат взехте парите ни викахте: "Нищъ"

37

Rudi

преди 12 години

А кога ще поискат съд за агресорите, които без причина нападат суверенни държави.

36

4oko

преди 12 години

Taзи сутрин Кадафи се събуди ,както обикновенно към 12.30ч. Опъна един хашиш след което тресна 2 от 32 те си жени.Точно беше седнал да обядва печено прасенце на грил, добре зачервено и с хрупкава коричка, когато един от мъртвите му синове , влезе с печалната новина за ареста му.Видимо притеснен полковника го премести от единия крачол в другия, засука мустак и попита с дрезгав глас "И ся ко ша прайми?"

35

Анонимен

преди 12 години

Защо няма обвинение за задържане на Клинът, заради бомбардироките над сръбско население?Да се пробвам да позная. Защото законите не важат за Америка.

34

до 19

преди 12 години

Ами ако хамериканците си върнат дълга на Русия и Китай може и да си купят *** :)

33

до 23

преди 12 години

Я СЕ СКРИЙ В ПАШКУЛА БЕ МАСОНСКА СЛУГА ....НЯМА ДА МИ ДИКТУВАШ ЖИВОТА АЗ РАБОТЯ С ВАШИТЕ ПРАВИЛА....ТАКА,ЧЕ УПРАВЛЯВАЙ ОВЦЕТЕ....