13

15

преди 12 години

Дядо Ви е бил в лагер в Белене, а Вие изпълнявате песни на огласения от Комисия по досиетата сътруднис на ДС Георги Костов??? Това е подигравка. Името на диригента е Дьорд Шолти, а не Золтан

12

петрова

преди 12 години

Към 10:Съжалявам,че мнението ми за концерта на Веселина К. ви е разстроило,а именно защото отговаря на истината и е ясно,че разбирам от оперно пеене.Плътен,дълбок глас....височини,низини-да.....и толкова.Но хайде сега си повторете наум няколко пъти думата "съвършенство" и се опитайте да разберете значението й.Желая ви успех в развитието....и приятен ден разбира се!

11

до 10

преди 12 години

Уфффф,я се успокой!Нека си пее девойчето пари нема да му искаме.

10

21

преди 12 години

Към 9: Вашето мнение за концерта на Веселина К. в събота абсолютно не отговаря на истината. Вероятно вие нищо не разбирате от оперно пеене. Присъствието в залата още нищо не говори. Напротив, точно това е съвършенството. Толкова плътен, дълбок глас, с такива низини и височини, красив. Явно вие робувате само на шаблона.

9

петрова

преди 12 години

Веселина Кацарова е много добра певица със сериозна международна кариера,но чак пък да се поставя до такива колоси като Гяуров и Гена Димитрова е меко казано-пресилено.А и концертът и на 25.06. за съжаление в никакъв случай не покрива характеристиката "съвършенство".

8

S.

преди 12 години

#5, ti v chas li si ili prosto si pishesh, zashtoto niama kakvo drugo da pravish?

7

меломан

преди 12 години

Веселина Кацарова е такава гордост за БГ,че всичките ни политици трябва да й целуват ръката.Хора като нея ни правят известни на света и за БГ се говори с уважение,а не за техните простотии.Тя е не по-малко известна или значима от Гяуров или Гена Димитрова.Концертът й в НДК показа такова съвършенство!Въпросът е обаче с новата тричленка сложена от Дянков, дали пак ще можем да слушаме известни гласове като нейния или тези финансови мишки ще затрият всичко.Защото те не искат да разбират от култура

6

1

преди 12 години

Дано да се бъзикаш, защото коментара ти въобще не е на място, и издава некомпетентност!

5

Анонимен

преди 12 години

Че колко кила е тя,че е мецо? Не ми прилича баш на мечка. Не знам защо пишат,че е мецосопрано.

4

oшашавен

преди 12 години

Това наистина ли е интервю на Веселина Кацарова или са брътвежи на нечий болен мозък!?. Пример " От героините си обичам много може би Шарлот от "Вертер" на Жул Масне, сега и Самсон на Сен-Санс".Пример" Караян го видях за кратко време и почина."!!!!!!" 2013 ще пея и Кавалерът на розата в Метрополитен. Еболи ще бъде една любима роля" Научаваме че Самсон е мецосопран,а Еболи е героиня от Кавалерът на розата! Бедният Караян, ако не беше го видяла и до ден днешен щеше да си е жив! Някой е психо!

3

галактика

преди 12 години

Номер 1 в света, а у нас като чели е малко позната... По-точно - недооценена. Но тя не е изключение за съжаление...

2

Малина

преди 12 години

Браво --достойна дама и човек. Преди всичко интелигентна и себеуважаваща се.Да и благодарим за това че е толкова естественна и замна, и че прославя БЪЛГАРИЯ безкористно.

1

Българин

преди 12 години

Този, който ПРАВИ непременно бива открит...и пример за това е Веселина Кацарова...Браво!