17

POCEH

преди 12 години

за пореден път се убеждавам, че булгаристанеца заслужава да мре в мизерия

16

Анонимен

преди 12 години

Лекарите са си свършили работата. Не за да ги награждават. Знае се че в Бърза помощ работата е най напрегната и най- ниско платена. Просто има вдигнете заплатите. не ги награждавайте от дъжд на вятър.

15

до Медик

преди 12 години

Направо ти излиза всеки път безценен...Като чуещ какви пари ти искат и ти трябва реанимация обикновенно...

14

Предложение!!!

преди 12 години

Предлагам да се наградят и:1.Шофьорите на линейки!2.Готвачите, дето сготвиха закуската!3.Санитарите, които изчистиха операционната след лекарите!4.Продавача на билети в автобуса, с които са дошли на работа докторите!5.Портиера, дето е бил на работа в нощта на катастрофата!6.Продавача вв магазина, от който сутринта докторите са си купили цигари!7.Касиерките в Кауфланд, откъдето докторите вечерта са си купили ракия!8.Още много знайни и незнайни герои, които ПРОСТО СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА!!!

13

Lorr

преди 12 години

Налагало се е два пъти мои близки да попадат във въпросната болница / в ортопедията/. Престоят на единия продължи повече от месец и беше трагедия!!! Лекар не съм видяла ,а придружителите спяха като бежанци по коридорите! За да отвори вратата санитар и да погледне как са, искаха по мин 5 лв, иначе дори и не се мяркаха!!! Моля се никога повече кракът мида не стъпва при тях! Незнам кои ще награждават....възмутена съм!

12

Анонимен

преди 12 години

Недейте така. Вярно че това им е работата, обаче не им завиждам за тая работа. Къде по-лесно и спокойно е да си едно мързеливо джипи, което не носи отговорност за нищо и горе долу толкова и знае.Добре че ги има тези лекари, защото никой не е застрахован от такива неща.

11

Гацо

преди 12 години

А с какво ще наградят механизаторът от Черпан за това че с риск за живота си човекът е скочил да вади ранени ? Македонецът го направиха с българско гражданство и почивка на морето а нашенеца доколкото се видя и снимка за спомен не му направиха . Дали не му се обидиха че е спасявал ? А докторите така наречената БЯЛА МАФИЯ знаем как работят първо джобят за кинти и злато и след това ако пострадалият все още мърда го фърлят като овал в буса наречен линеика .Знаем кво правят в болниците докторята мор

10

барото

преди 12 години

Това добре. Който си върши работата трябва да получава поощрение.Но както награждавате добрите, така и наказвайте и некадърниците.Иначе се губи ефекта от наградите.

9

10

преди 12 години

Това да се чува! Обединявайте се, българи, само това ще ни спаси! Живи и здрави всички!

8

анонимен

преди 12 години

що за глупости..........това им е работата...........хипократова клетва?!..........че да наградят например продавача ,че обслужва...........ама то след като в него регион за 3 дена 4 мъртви бебета и без съществени наказания- правилно и паметници да им издигнат........

7

Медик

преди 12 години

До всички доставчици и шофери по-долу - лекарския труд е безценен и не омаловажавайте това!

6

Анонимен

преди 12 години

награда за своевременна реакция и организация нали все ги плюете че са некадърни и искат пари.от бързата реакция зависят няколко спасени живота

5

Анонимен

преди 12 години

В горящия автобус ли влизаха, в изавънработно време ли ги спасяваха или под дъжд от куршуми???!!??!?!?!?

4

Анонимен

преди 12 години

Това вече става някаква мода - да награждават *** и пульо и да създават фалшиви герои. Така се обезценява подвига на всички други истински заслужили. На лекарите им това им е работата, кое им е подвига - че са ги извикали през ноща?

3

здрав

преди 12 години

ами за лекарите от спешна помощ които ги събираха от магистралата???????

2

БОЛЕН

преди 12 години

НЯМА ЛОШО , НО НАЛИ ЗА ТОВА СА ЛЕКАРИ!!! ПРОСТО СА СИ СВЪРШИЛИ ДОБРЕ РАБОТАТА!!!

1

Анонимен

преди 12 години

За да няма двоен аршин,редно е освен плакет да получат и по 1000 лева.Както наградиха миналата година пожарникарите,гасили пожарите в Русия.