11

vodolaza

преди 12 години

Стига сте плюли бе хора. Този фест се организира за първи път и е напълно нормално да има неточности. Като искате всичко да Ви е наред си стойте вкъщи мама да Ви обгрижва, зада не пищите като прищипани принцеси. Защо никой не мрънка като пропадна концерта на Депеш. Аз лично си изкарах ПЕРФЕКТНО и догодина ще отида пак с удоволствие.

10

нз

преди 12 години

Съгласен съм с номер 9 .За първи път слушам група ,която ме караше да се моля всяка песен да им е последна и да няма бис.Нищо положително нямаше в музиката им само една огромна депресия ,която доста успешно предадоха и на публиката.

9

муню

преди 12 години

тва момиче тотално е объркала феста,всичко за което пише беше точно обратно,единственото вярно е че терена беше на префектното място.Мноооогоо зле...

8

ДД

преди 12 години

Доста изкривена гледна точка!!! Имаше тълпи и още как... чакаше се на ОГРОМНИ опашки... влизането не беше организирано добре. Вземете прочетете малко мнения от чужденците, щом ни обвинявате в НЕОБЕКТИВНОСТ. Транспорта също не беше ОК- бяха отменени автобуси от Пловдив, В.Търново...(сигурно има и други). Айде аман от платени статии... Добре, че има социални мрежи та да си лъсне истината...

7

i az bqh tam

преди 12 години

Hurts бяха толкова депресиращи, че за малко да си сложа край на живота, никой не замести Jamiroquai, ние отидахме там само заради него, а не за заместители, само 4 пропуска, а толкова много хора, тъпите елева само ни връщаха отново в началото, места за хранене- отвратителни неща в тях и даже свършиха доста рано. Много разочарования, и нищо друго. Сега остава да видим какви пари ще ни върнат от билетите, а парите които похарчихме там, тях кой ще ни ги върне?

6

deqwe

преди 12 години

tazi statiq e tolkova ne profesionalno napisana, nqmam dumi. A tova, 4e hurts i parov stelar shte e pika na purviq den se znaeshe oshte , kogato pusnaxa programata za festivala...

5

!

преди 12 години

Печелят само организаторите - няма да върнат парите на хората, които са взели ден от работа, пътували и т.н. за да гледат и слушат jamiro, а от бандата ще получат и обезщетение за неявяване. За втория ден не е ясно... Голямо разочарование. А "хип-хопърите", които се опитваха да правят музика след Parov Stelar просто трябва да се скрият някъде и да се хванат с нещо, което им се отдава - дерящ се човек, който казва "готови ли сте за убийства на малки децааааа...." не може да се нарече "музикант"

4

realist

преди 12 години

The Parov Stelar Band бяха супер, както се и очакваше, но това в никакъв случай не омаловажава факта, че не се появиха Qmiroquai. Организаторите бяха уредили транспорт, което е единственото похвално. Безумието с ваучерете "елевове", (законността на които е съмнителна, предвид, че не се издаваха касови бележки и самите ваучери нямаха номера) и потресаващото отношение на някои от барманите в DJ палатата на J&B оставят доста горчив вкус. Отново "хубава работа, ама българска"

3

до 3

преди 12 години

мерси.(:

2

до 1

преди 12 години

Трябва да се прави "хайп", защото ако няма "хайп" бъдещето на фестивала е погубено.Така, че мълчи там. ;)Аз, лично, бих искал да видя видео, за да добия представа как е било, а не само текст.

1

Raziaren Posetitel

преди 12 години

mega tapo be6e za6to lajete horata be va6ta mama da...?