48

Анонимен

преди 12 години

dnes.bg напишете само руснак....ние си знаем че е луд

47

Анонимен

преди 12 години

Вандализъм !!! Кой ше оправи паметника сега !!! Пращайте Вежди !!! Веднага !!

46

каква разлика

преди 12 години

между безработен руснак и безработен българин ! Човека дори има пари за алкохол , а тукашните безработни нямат пари една бира да си купят ! Братовчед ми е безработен с 40 лв.соц . помощи !

45

Така е .

преди 12 години

Ако не са даровитите българи , кой щеше да прави децата на руснаците ? Проблемът е ,че даровитите българи изчезват .... като българи .

44

Анонимен

преди 12 години

защо руските жени предпочитат българските мъже зашото пияните руснаци не могат си свършат работата като се напият и не могат ***..e to me девойчици

43

до 40

преди 12 години

Ти не българин май а?

42

Анонимен

преди 12 години

mahnete pametnika na lenin

41

Анонимен

преди 12 години

В Русия с алкохол злоупотребяват 75% от мъжете и 55% от жените. Това е една обречена нация!!!Важното е да има паметници на Ленин :)))))))

40

DO NACI

преди 12 години

TI NE SI NACI.TI SI CINGO MANGOV OT TURKISTAN.

39

Дядо Петър

преди 12 години

А на Ленин нищо му няма.Независимо че постави началото на касапницата, наречена "болшевишка революция".В която бяха смляни милиони невинни хора.И в резултат на която нещастната ни Родина попадна под руския ботуш преди 67 години, та още не може да се оправи.

38

наци

преди 12 години

Българите сме същите *** че и по- големи. Ибахти и самочувстето дето го имаме .500 ГОДИНИ СА НИ КЛЕЦАЛИ *** И АКО НЕ БЯХА РУСИТЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ВУЛГАРИ

37

Тамерлан

преди 12 години

Обзалагам се,че алкохолика се е казвал Атила. В редките моменти,когато е бил трезвен е пишел изявления във форумите на български сайтове. От тях се е виждало,че съвременната медицина е безсилна по неговия случай.

36

студен пламък

преди 12 години

Този не е знаел, че съществува т.н. студен пламък, който не предизвиква висока температура.

35

пипи за 32

преди 12 години

не е така! Атаката върху съзнанието на славянските народи, включително българите и россияните е плод на въздействието на земният адепт. Целтна му е да ни унищожи, защото сме готини, а той ни мрази от хилядолетия. човека е решил да се самоубие под това влияние, както и много други славяни. Аз лично бех му намерил работа. като работи, той ще си промени живота. но да не е охрана на паркинг, а нещо, която да го зданимава през денят. дори и чистач за добри парици, пак е по-добре, от да пие и стои!

34

nonstop

преди 12 години

4ovekat mozebi pokazva ili govori za newo..........na trezva glava ne bi mogal.

33

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Той просто се е опитвал да изрисува статутуята... - но се изкушил да пробва разредителя...

32

888

преди 12 години

Я, пак дива турска омраза към руснаците. Мразете ги, българите и руснаците ви натикахме чак Анадола. Няма измъкване оттам. Никаква Европа за вас, никакъв ЕС!

31

АТИЛА

преди 12 години

Аз от кога ви разправям че Руснаците не са Хора а ДЕГЕНЕРАТИТова не е новина и няма място в новинарски сайт, това е ежедневие и реалност в погрешка създадената Българска *** наречена Русия.Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска *** *** кланяща се на ФалосаЗаплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.КАЗАХ !!bulgarya.tk

30

Анонимен

преди 12 години

то в сибир какво друго да правиш освен да се натряскаш за кеф..

29

до 17

преди 12 години

"ракията идва от Турция" Хората са пили ракия далеч преди появата на турците. Вино се прави от десетки хиляди години. В древен Египет е имало десетки видове бира и вино. Първото доказателство за дестилиран алкохол е от 1ви век преди н.е. в Александрия - гърци са варили ракия. Но най-вероятно ракия е варена няколко столетия преди това. На Балканите и в центр. Европа ракията идва вероятно през 13 в. от Италия/Испания и бавно се разпространява и в България. Наздраве!