107

Bai Hoi

преди 12 години

Te svatbata q napraiha otdavna sega rabotqt za dete....

106

милчо

преди 12 години

Какви са тези простотии?На кой умът е толкова болен , че непрекъснато възпроизвежда гадости?Много хора си нямат друга работа , освен да се занимават с неща , които нито разбират , нито някога ще разберат. И смешно и жалко.

105

надя

преди 12 години

Ами да вземем пример от Бургас и да се вдигнем всички

104

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Много са сладки двамата ама от това на нас ни е горчиво!

103

евлоги

преди 12 години

е па да се вземат младите пък като се обичат кои сме ние че да пречим .ще подарим сватбен подарък на булката тубичка вазелин за да го ползва със здраве.и горчиво.

102

докато има глупаци

преди 12 години

ДА ПЛАЩАТ високи лихви - ще има и тарикати,които да вземат парите !докато има *** да зареждат бензин по 2.40 лв/л , ще има и тарикати които да вземат парите-----------докато има Овце - ще има и ВЪЛЦИ !!!

101

Баба Яга

преди 12 години

Какво ще кажат поддръжниците на ГЕРБ за изявлението на 87? Или пак ще аплодират поредната наглост.За това харесвам Волен Сидеров, защото казва истината и за това го изкарват луд.Не той е луд, ние сме луди,че още ги търпим.

100

Браво на 87

преди 12 години

Това е абсолютната истина!!!Но като сложиш насреща простите, неграмотните ,също и подкупните...и все така ще ни управляват същите!

99

иво

преди 12 години

Евала на бургазлии. Излезнаха да протистират. А тези дрънкала във форума си пият бирата в домовете си и раздават "мъдри" мнения до полите на жените си.

98

Коко

преди 12 години

Спирайте да плащате бе. Да се оправят. Аз така реших проблемите си и не ми пука. Само прехвърлете каквото имате на някой свой близък и им пожелайте успех!

97

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

sled gei parada po4naha da reklamirat i majki svatbi drugarite.qvno podgotvqt po4vata za svatbata na melikov i ser-gei.hie sme tolerantni kam obratnite drugari.dori i kam va6ata patrtiq s palaviq vi lider koito naposledak se reklamira kato dobra maika.az ne bih vi takoval maikata,6toto sam toleranten.

96

артемида

преди 12 години

Пак 5 човека на кръст отчитат дейност. Резултат=0.

95

Въпросче

преди 12 години

Ама Бойко ожени ли се или се омъжи?

94

Сватбарин

преди 12 години

Честито на "младоженците".Много важно е как е минала първата брачна нощ!По стара народна традиция ако булката е девствена,на другият ден се пие блага ракия а чаршафа с кървавото петно(от дефлорацията,т.е. отнемането на девствеността)се закача на верандата на къщата,където младоженците са прекарали първата брачна нощ!Хайде да е хаирлия-таз година булка,догодина люлка...:-)))

93

живковист

преди 12 години

Неразумни и верващи овце , четете това на 87 и стига сте плещели глупости. Вие ,ако сте наивни овце , ние не сме . Когато фактите говорят и боговете мълчат. демокрацията е съвременния параван на капитализма, олигарсите са техни знаменосци и новоизлюпени чорбаджий изедници.Били комунисти, дрън дрън . Те са комунисти за собствена облага и нямат нищо общо с комунизма.Т.Е. лъжи-комунисти. Предатели и маскари. Гласуваш за гербавите и получаваш :Боко, станишката, Костаки, мадридския тарикат и Доган.

92

Алекс

преди 12 години

Хаха! И двамата си изневеряват с Путин.

91

Анонимен

преди 12 години

нека се земат младите

90

Царот

преди 12 години

Къде Златев, къде банки? Явно поръчкова демонстрация. От кога взеха да си купуват движения и кой ги купува?

89

Щурец & Мравец

преди 12 години

Прави са хората, ама на никой не му пука!

88

Анонимен

преди 12 години

Какво ли да подарим на младоженците, като си имат всичко?Здрава връзка, пари....Освен 1 женски *** на младоженката.Да усети здравия к. на младоженеца дълбоко, та дано да я заболи.И огромната и пожелания от нецензурно естество.Но пък от сърце!