51

Samodiva

преди 12 години

Красиви и опърничави :) Много точно.

50

Принц Хари

преди 12 години

Ако тоя още нахалства около фрьойнлан Пипа, го чака тясна камера с ароматизатор на тавана. Зиг хайл.

49

бай бой

преди 12 години

Според мен всеки народ си харесва жените, то англичаните като са свикнали от малки да гледат бозави мутри, по това и си падат като пораснат. вероятно ние сме им твърде тъмни балкански субекти и така

48

Лондон

преди 12 години

Англичаните с техните комплекси. Те най-грозният народ на света се опитват да изкривят действителността. Най-чаровните живеят в Южна, Латинска Америка и в България

47

ринго

преди 12 години

канят я не защото е кой знае колко подходяща а заради шума около сватбата на сестра и с фичото яйце Уйлям.И на малкия пръст на нашите българки не може да се качи!Българките са най красиви но и най опърничави ..това е за баланс.

46

Пипондер

преди 12 години

А бе от българките покрасиви няма!Щом тая я канят за реклама на бельо...То в нашия супер половината момичета са поготини!

45

2121

преди 12 години

Кралска балдъза , знаменитост ама ....... няма цици!

44

до 41

преди 12 години

Така е. Бойните южни травестити са най- яки.

43

народната милиция

преди 12 години

Близки на семейство Мидълтън разкрили пред британските медии, че сестрата на Катрин - Пипа, е зарязала годеника си Алекс Лаудън. Причината била, че по-малката Мидълтън също искала да има титла като кака си и за тази цел започнала отново да се вижда с бившето си гадже - граф Джордж Пърси."Пипа е наясно, че след сватбата на сестра си с принц Уилям вече е истинска знаменитост и се позабрави. Тя вижда колко е хубаво да бъде обградена от почести и внимание и иска това да продължава и занапред. А за тази цел й трябва титла", заявил източник от обкръжението на Алекс Лаудън. "Пипа всъщност е много хитра. Тя заряза горкия Алекс, но продължава да го върти на пръста си, в случай, че нещата с Джордж отново ударят на камък. Така си гарантира, че няма да остане сама", добавил близкият на Алекс Лаудън.

42

пупу

преди 12 години

ако изглежда така с професионален грим и супер наконтена за сватба, не ща да я видя сутрин като се събуди. глей какво прави известността с посредствените булки, сега разбирам що се тикат да се покажат по телевизора

41

Анонимен

преди 12 години

Не е красавица, но предвид грозотията на англичаните, може да мине за хубава.Иначе не преде пред знойните южни красавици.

40

Анонимен

преди 12 години

Лейди-мейди-дрън дрън!Нали ще играят големи пари?

39

Анонимен

преди 12 години

*** iska da nahaka langata v tesnoto i dupi

38

STAR

преди 12 години

TOVA NIKOGA NYAMA DA STANE . TOVA MOMICHE IMA KALASA . PIPA NE SE ZANIMAVA S GLUPOSTI . A CHERNYAKA MAI SI MISLI CHE E NOMER 1 V MODATA AMA NE E - NEVER EVER

37

Анонимен

преди 12 години

Тааа Пипа ше й скърца ципа. *** ако го напипа ше й потече мазна фига.

36

Сори

преди 12 години

Аз като я гледам Пипа с какви мъже движи, не мисля че на *** Ъшър ще му се отвори парашута.Може само да му текат лигите на черната ***.

35

до 28

преди 12 години

Китайците са роби в собствената си страна и по цял ден блъскат за купа ориз,та ако ще и първи във вселената да са полза имат само шепата им ояли се партийни водачи. А иначе чернокожи,жълтокожи,белокожи-все човешки раси,расизмът е религия на ограничените умствено. (Само за *** не съм сигурен дали са хора)

34

до 31

преди 12 години

Оф айде стига вече с този мит ,че българките били най красиви и т.н. В северните страни Германия, Финландия, Дания,Швеция,Норвегия, че и Полша и Русия има къде по хубави бели, руси ,стройни, синеоки красавици, които превъзхождат нашите смугли принцеси.

33

Легендата

преди 12 години

Тоя гнусен ***, защо си мисли, че някой извън САЩ го бръсне за слива!?

32

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова я хвалят... Аз и давам 5 от 10 най-много. Сестра и е много по-красива и чаровна.