176

аз

преди 12 години

По добре напазарувано,отколкото мафиотско съставено от Гоце,крадлив дедо,Доганооглу и ГЕЙчо Станишков.Колкото и да ревът ***,не разбраха ли,че народа не ги иска.

175

Жана

преди 12 години

Вече нищо не може да ме учуди, докато хората едва свързват двата края и живеят по-мизерно отвсякога, ГЕРБ си пазаруват депутати за милиони, а ние продължаваме да спим! Прави са гърците с плаката - "Тихо, да не събудим българите" - Народе????

174

Зомби

преди 12 години

Ето нещо уникално - правителство на напазаруваното мнозинство - такова нещо едва ли би могло да се случи някъде по света, но в нашата държава на абсурдите и това е възможно...а Бойко продължава да си реже лентички и да ръси простотии пред камерите!

173

НЛО-НСР

преди 12 години

ВСИЧКО Е ПО СЦЕНАРИЙ И ЗЛОУПОТРЕБА И ВЛАСТ СЪС СРС ПО СЦЕНАРИЙ ОТ ГОДИНИ.В ЕС ИМАТ И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НА ПРОСЛЕДЯВАЩИЯТ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗЕР ЗА ТОРМОЗ НА НЕУДОБНИТЕ ОТ ГОДИНИ ЗА НАЗЕМНА ТЕХНИКА И ЖИВА СИЛА ПОСРЕДСТВУМ ИНФРАЧЕРВЕНА РЕШЕТКА ЕКРАН ПО СИСТЕМА СВОЙ ЧУЖД С ТЯХНО ЗНАНИЕ.ТАКА ЧЕ ОСВЕН ПОСОЛСТВАТА В ЕС СА ЗАПООЗНАТИ И САЩ-РУСИЯ-ИЗРАЕЛ-КИТАЙ-ЯПОНИЯ И ТУРЦИЯ.БАЗИТЕ В БАНКЯ НА МВР - ДАНС-ГОРНА БАНЯ-МОМКОВА СКАЛА ПОД КОПИТОТО-ГРАДЕЦ-ГРАФ ИГНАТИЕВОО-БЕЗМЕР СА ЯСНИ НА ВСИЧКИ ЗАЙНТЕРЕСОВАНИ ВКР-НСР

172

Анонимен

преди 12 години

Тия пък откриха Америка! Хората отдавна го знаят това, БиСиПе-ту чак сега се сетили как ГЕРБ си пазарува парламентарна подкрепа.

171

драката

преди 12 години

Напазарувано, ама работи! И ака не е така кой е следващия, а? Може би костов (крадеца, кво пък - *** е!) или сидеров, или СЕРго!? Кой?

170

мръсници

преди 12 години

Няма пари за възрастните хора и за болниците а за клатикурците от Гейбер-златен дъжд...нахалство достойно за холивудска сага...!!!

169

поля

преди 12 години

БСП са заприличали на двойкаджии през лятната вакация, през учебната година се криха под чиновете, са на лятос взеха да взимат участие

168

ДО 161

преди 12 години

Малко са те драли,щом само 20 дена е било!Трябвало е да те оставят на легло поне 10 години!Да се научиш кога да си отваряш миризливата уста,и пред кого!

167

....

преди 12 години

Точно тия *** нямат право да говорят !!! Видяхме ги какво могат !!!

166

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 12 години

Ооо...колко *** на припек! А спрете се за малко че хептен ще изкукуригате!

165

АЛООО,

преди 12 години

ПОСЛЕДНИТЕ ,....НАМАЛЕТЕ --ТРЕВАТА И ЛЕПИЛОТО ?ХОДИХТЕ ЛИ ДО УРНИТЕ ,ПОНЕ ВЕДНЪЖ ...?

164

Анонимен

преди 12 години

"А онези петима депутати дето БСП ги купи за да избере правителство с мандата на ДПС какво беше? *** като комунист, лицемерен като комунист, нагъл като комунист, крадлив като комунист, *** като комунист."Интересно, като плюеш така ожесточено, дали си даваш сметка, че ГЕРБ правят точно това в момента? :))) Мноооого сте прости!

163

ANONIMEN

преди 12 години

NAPAZARYVANO MNOZINCTVO?!C 4II PARI E NAPAZARYVANO?!

162

Ристо Мотористо

преди 12 години

до 161 батка измислиси свой прякор, или си *** и това неможеш....срами ли те е, страх ли те е, споко тук всичко е анонимно ;)...а колкото до селяните си прав, те нямат мозък и само за бой стват, те и за тва са бедни и прости

161

Анонимен

преди 12 години

Днешната смяна от Позитано 20 явно е само двама човека! Няма субсидия за пропаганда, ах....мъъъъка!

160

Анонимен

преди 12 години

Напазарувано мнозинство!?! А онези петима депутати дето БСП ги купи за да избере правителство с мандата на ДПС какво беше? *** като комунист, лицемерен като комунист, нагъл като комунист, крадлив като комунист, *** като комунист.

159

Ристо Мотористо

преди 12 години

Мразя ***.....преди 2 месеца в едно село едни диви селяни привърженици на бсп се заядоха с мен и ми счупиха ченето....20 дена ядох и пих със сламка !

158

Анонимен

преди 12 години

Защо комунистите не вдигаха джабала когато те получаваха милиони левове държавни субсидии?Защо не вдигаса глас когато крадяха пари от еврофондовете?А защо БСП не кажат колко е тяхната държавна субсидия?

157

алцхаймер

преди 12 години

*** реват като пред умирачка, а новината е толкова платена, че няма повече накъде. Ами като партията ти расте, субсидията също расте, логично... *** простотията, ама българските медии са толкова прости.