67

ДЯДО ЙОЦО

преди 12 години

66, ВЛАСТТА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПРИ ЛУКАШЕНКО-ТЕ НЕ ПРИЛИЧАТ НА НАС "ДЕМОКРАТИТЕ" ,ДЕТО СЕ НАДУПИХМЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР,КОЙТО ДАЖЕ НЕ ПОЛУЧИХМЕ.

66

Анонимен

преди 12 години

да те закопчат за едни сладолед тц тц тц....

65

никои

преди 12 години

това е поредния опит да бъде поробен един народ напълно от американските ционисти.не че, при лукашенко хората живеят добре но, при едно сформирано от американците правителство животът в беларус ще стане ад като тук е българия.постепено ще бъдат отнети привилегиите на гражданите и заменени с задължения и грабеж от страна на държавата.дано метежа бъде одържан и власта остане в лукашенко

64

Мамантос

преди 12 години

*** български, за какво друго ви бива освен за злорадство, завист и робско подчинение на силните мира сего?! Плюйте по белорусите, гърците и либийците, и възхвалявайте евроатлантическите си екзекутори! Долна ***!!

63

Умен

преди 12 години

Всички избрани президенти, които не са одобрени от САЩ са диктатори (Лукашенко) Всички диктатори, които са одобрени от САЩ, са президенти (Мубарак през последните 30 години).

62

Й.В.Сталин

преди 12 години

За всички има по един волски бич!

61

Съвет

преди 12 години

Съборете властта и да не направите нашата грешка ! Всички комунисти от висшия ешалон и КГБ-ето да бъдат вкарани в затвора, или по-добре разстреляни !

60

фантом

преди 12 години

Пичове, цените на нерегоносителите ис токите са изкуственно повишавани. петрол има за още стотици години, ако се кара умерено. Ако пък спрат да се бъзикат за кеф, може да изкара и много стотици? ток се произвежда достатъчно. Всичко това е същото като изкуственната рецесия на Германия, за да се озверят масите и да започне световна война. Целта - да се самоизбием. така,ч е мислете когато подкрепяте някого! Не, че ги познаваме политиците, но да се кефите на тия неща си е самоубийство! Ще я духаме..

59

Анонимен

преди 12 години

износът на революции - организиран бизнес под диктата и финансиранито от знаете кое разузнавателно управление! първи са ОТПОР в сърбия.. там е и централния офис където се обучават революционерите на неолибералният хаос! по юмрукът ще ги познаете над 40 страни са били обучавани ... включително и тези в африка дето ги трепят в момента- целта - въвеждане на господствено на корпорациите и елиминиране на държавите с цел асимилиране народите от глобалният нов световен ред Уорлик държа лекция скоро!!

58

тъпан

преди 12 години

А защо властта трябва да се подготвя!?Нека ядат сладолед,лошо няма!Или да пляскат с ръце?Или да свиркат с клаксони?Ще си поиграят,а като не им обръщат внимание,ще им омръзне и ще спрат!А то-кагебета,милиция,арести...Комуниста си е *** по призвание!

57

Tzvetanov

преди 12 години

Нека ядат сладолед, а може и торта. И Фори светулката и Генчо бакърчето са за подражание. И Лукашенко и Кадафи не се харесват на властелините, не слушкат.

56

Анонимен

преди 12 години

Батько, както наричат на майтап Лукашенко в Русия, май тоя път яко е загазил - горкия, съчувствам му - ако спре интернета - лошо, ако не го спре - пак лошо... мъка, мъка

55

Анонимен

преди 12 години

И всеки път властта бе сварвана неподготвена. Сякаш тя не знаеше как да се отнася с хората: няма за какво да бъдат бити, а още повече да бъдат арестувани...Това е върхът на ужаса, просто безпределна наглост - *** как така ше ядат сладолед веее

54

super...

преди 12 години

posledanta diktatura v evropa... jalko e che sushtestvuva v 21 vek... horata sa pravi da izkat promjana, dano ne se okaje samo umna akcia na sladoledadjiite :)

53

Томов

преди 12 години

Всички диктатури сякаш си приличат в своите изявления. Винаги звучат смешно и неадекватно. Гротеското в ситуацията е че тази неадекватност е облечена във власт.

52

Мамантос

преди 12 години

Е, как няма да се надига?! Та, Сашо Лукашенко е еднственият мъжки държавник във *** *** Европа. Свините от двете страни на Атлантика се пукат от мъка, че показва на имащите акъл да го разберат, че има и друг път път на развитие, -- при тва успешен, -- различен от западния глобален капитализъм. Такива ***-пигмеи не го търпят...

51

до 49

преди 12 години

Не срещу определен човек а срещу системата която ни докара да сме на първо място по бедност в Европа. И пак на първо като най болна нация и с най ниски доходи пък с най скъпи стоки.

50

poohy

преди 12 години

Прилича ми на парти за тинейджъри или вдетинени възрастни. И у нас беше така: подскаци, палене на свещи или на лампите на пресекулки. Според теорията на тълпата, тя най-лесно се контролира и управлява като обединиш хората в тъпо деяние. Така, че Лукашенко е прав - истинските организатори на флашмобовете са опозиционните политици.

49

до 42

преди 12 години

Там хората има диктатор срещу който да се надигат. У нас срещу какво ще протестираш-Борисов ли? Ами добре той ще се откаже от властта и кой ще дойде на негово място? Станишев ли, Алексей Петров ли, може би Масларова?

48

Анонимен

преди 12 години

Време е този мустакат диктатор Лукашенко да хваща пътя към затвора.