67

Анонимен

преди 12 години

Ау, горките дружества като "Анонимни алкохолици"... Забраняват им достъп до интернет.

66

НСС

преди 12 години

Във всички мащабни терористични операции имат пръст различни държавни служби. Думата 'терорист' се използва от държавните служители и пропагандата. Обикновените хора използват думи, като бандити, убийци и т.н. Легендата за тероризма служи единствено на власт гонещите политици опитващи се, да получат все по-голям контрол над обществото. Затова се засилват напоследък и движенията срещу глобализацията. Все повече хора виждат сливането на мафиоти, корпорации и политици, в изгодна симбиоза.

65

Анонимен

преди 12 години

Тия искат да ни върнат в каменната ера. Ако това се случи, много хора ще спрат да използват интернет и ще бъде открит друг начин за комуникация... Това е комунистическото мислене : вместо прогрес - регрес.

64

Анонимен

преди 12 години

Съпти сте, всички, които защитавате тези мерки. Щели да ви пазят от терористи и престъпници. Абе тикви неузрели, тези мерки са насочени ЕДИСНТВЕНО срещу обикновнения човек и само ***, неинформиран *** може да си мисли, че това се прави, за да ви пази от терористи. Това се прави с цел контрол над стадото. Сега интернет, утре чипове под кожата и все със същата мантра ще ви припяват и омайват как е за наше добро. Отворете си очите. Истинските, глобални терористи са в корпорациите и банките.

63

Бургас

преди 12 години

до 58 С този коментар си за орден Стара Планина

62

...

преди 12 години

......................

61

blabla

преди 12 години

Тез май не ползват достатъчно Facebook

60

Аз

преди 12 години

Анонимността в интернет трябва не само да се спазва тя трябва да се защитава

59

анархист

преди 12 години

гадните евреи искат да управляват даже и виртуалния свят... терористи ще има със и без телефони и интернет , да не говорим че отдавна талибаните не ползват интернет и телефони :) да не говорим ,че талибаните не са терористи- просто защитават териториите си с нефт от няколко гадни,гнусни еврей

58

Анонимен

преди 12 години

То па нали сега не знаят всичко за нас..

57

до 68

преди 12 години

Май не са ти много ясни работите а? Всеки има право да бъде анонимен или да не бъде анонимен, каквото пожелае. Това се нарича СВОБОДЕН ИЗБОР и е характерен за демокрацията. А този закон ОГРАНИЧАВА свободния избор. Сега изясни ли ти се?

56

до 58

преди 12 години

От кога пък АНОНИМНОСТТА е "свещено право" бе *** ?!Ми да вземем да ходим по улиците с маски и за още по сигурно - да се забранят и личните карти и паспортите. Пубер.

55

Анонимен

преди 12 години

Анонимността в Интернет е илюзия. И е технологично неспостижима поради естеството на протоколите, които се използват. И който си въобразява, че може да остане анонимен използвайки проксита, тор-ове, впн-и и всякакви програмчета за скриване на ИП адреса си, е в невероятно самозаблужедние. Просто не се интересуват от нищожните ви личности ... докато не сгазите някъде закони или извършите противодържавна дейност - волно или неволно чрез зомбираните си компютри

54

df

преди 12 години

Пази Боже, дано подобни закони като този да умират още в зародиш! Анонимността е свещено право.

53

blackradio

преди 12 години

Тия искат да въведат комунизма по брутален начин. Остава да изчакаме да видим достатъчно ли са наплашили гражданите си с тероризъм за да са станали послушни овце и да се съгласят на такова нещо...

52

do 54

преди 12 години

Ами ако си неудобна публична личност ще внимаваш какво правиш,нали се сещаш че без значение от закона такива личности винаги са под наблюдение. Всички компромати които се бълват на конвейр да не мислиш че са събрани по законен начин.

51

до 54

преди 12 години

Ам ,че те известните личности отдавна не се чукат по нета или по телефона ,направо си се събират някъде и газ !

50

оффф

преди 12 години

52, няма да кажат, ако си безгласна неизвестна мишка. ако си неудобна публична личност, всяка такава информация е лост за влияние върху теб.

49

Хамлет

преди 12 години

Казах ли ви аз, че има нещо гнило в Дания???

48

абе спокойно бе

преди 12 години

кво толкова се страхувате , дори и от полицията да засекат ваш разговор по скайпа с любовника ви , няма да кажат на мъжа ви ! Споко ! Какво толкова сте се стреснали от това подслушване , то е страшно само за престъпниците и терористите !