27

Анонимен

преди 12 години

@12 - Енергото винаги ще намери начин да ни взем парите човече. Няма измъкване да им *** ****ката.

26

да измислят

преди 12 години

някакъв лаптоп към който да бъде свързано нещо като термометър напр. , и като го вкараш на жена си в п.... , лаптопа да покаже дали ти е изневерила през този ден !

25

Ники

преди 12 години

До 23:Никой не е написал "вечна енергия", а това, че може постоянно да се зарежда батерията, като се преобразува енергията

24

az

преди 12 години

Браво, бил си в първия си час по физика.

23

...

преди 12 години

"А крайната цел е една да се създаде вечна батерия."А малоумното младо поколение вече израстна! Енергията не се създава и губи, вечна енергия няма. Просто тя може да се преобразува от един вид в друг.

22

Оле!

преди 12 години

до 19: не бе, много ни харесва снимката, нали затова я хвалим. Обичаме тази снимка! Тя е класика! Ама от толкова излагане по страниците на днес.бг е пожълтяла от слънцето вече.

21

до 18

преди 12 години

Значи си пробвал да те зарежда китаец и ми го препоръчваш. Сигурно ти е било готино? Сори, не си падам по педерастии. Ти си се кефи с тях!

20

статия

преди 12 години

Винаги ми харесват статиите на днес.бг за компютри, защото винаги използват снимката на тази свежа азиатка.

19

KoI40

преди 12 години

Какво не ви харесва на японката ве ? Всъщност, това изобретение е направено заради нея. Да си седи кротко и мирно там и та си чатка по клавишите. 4-5 години да отика и ще си затворят всички атомни централи.

18

ДО 17

преди 12 години

А теб сигурно те зарежда КИТАЕЦА.

17

мон дьо

преди 12 години

Аз пък зареждам жена си и двете си любовници с як секс. След това са като фурии, включени в 3000 волта.

16

ДАРВИН

преди 12 години

Има нови кандидати за Дарвиновите награди .За тези призове бяха изобретенията български - бира на хапче и вода на хапче.За бирата една БГ блондинка каза че измислила бира на хапчета , само трябва някой да ги направи , за водата на хапчета в инструкцията пишеше - *слагате една таблетка в чаша и допълвате до горе с водА.

15

Да Ви светна

преди 12 години

Батерията има цикли на зареждане,които са близки до степента на морално и физически износване на лаптопа.Така че ако батерията се скапе,е време да се изхвърли и лаптопа.:)

14

до 5

преди 12 години

Какво общо има батерията със скапване на лаптопа!? Не знам дали знаеш, но се продават отделно батерии - като ти се скапе си взимаш нова и свиркаш и пееш :)

13

честито днесаджии

преди 12 години

Супер, това е добър стимул ако си драскач в жълт вестник , толкова много простия можеш да овековечиш под клавишите и едновременно с това да заредиш уреда за генерация на простотия съвсем безплатно.

12

Пешо

преди 12 години

Интересна идея,по същия метод,може да се направи пода във всяка стая и когато вървим по него да се получава енергия,така вече няма да има нужда да плащам на енергото.:)))))))))

11

До 7

преди 12 години

Ти пък... Не се подигравай! Това е известната снимка "Японка чати на лаптоп"! Вярно, известна е предимно и само на dnes.bg но те активно я разпространяват и популялизират!

10

ръП

преди 12 години

Скоро не сте пускали клюката за 100 годиншната крушка бре? Я бързо да я пускате, че я забравих.

9

Анонимен

преди 12 години

а ако просто гледаш порно, как ще се зарежда батерията? мога да позная :)

8

инж.

преди 12 години

това е преобразуване на механичната енергия в електрическа.Подобен беше и автоматичният часовник,само че механичната енергия се предаваше на пружинката в анкерният механизъм,при движението на ръката.Нямаше нужда от ръчно навиване.Че и тук се използва част от физическият натиск за преобразуване на електрически импулси,които се натрупват в акумулаторчето наречено батерия:)