208

DO 212

преди 12 години

KAKVI NARZICI.KOLKO LI CA IM PLATILI DA CA C TAKOVA POVEDENIE.TE CTAVAT ZA VCI4KO DRYGO,no ne i ZA MINICTRI.LIPCVA IM DARJAVNI4ECKO MICLENE.RE6ENIQTA IM CA XAZARTNI I ZA TOVA C TEZI MINICTRI GERB GYBI ZAVINAGI.

207

НФБ

преди 12 години

дянков е професионалист и знае за какво говори! в продължение на 8 години бяха БСП на власт и какво направиха?Да не би заплатите да станаха по 1000лв или пенсиите? А парите от бюджета бяха винаги 100% усвояван но нищо налично! усвоеността по еврофондовете бе под 5%!!!Защото там контрола е сериозен!Днес при Герб пак !1005усвоеваемост на дължавните пари но и 20% от еврофондовете! Има нещо налице пътища,,,борба с мафията макар и не най задоволитерна! при БСП министрите си бъбруваха с братя галеви!

206

зъл

преди 12 години

Ало, педераста, какво стана с изявлението ти, че е дискриминация ако не се увеличат пенсиите на всички? Ето на това, което върши сегашното правителство му викат "*** работа".

205

реалист

преди 12 години

Погледнете снимката, тя сама говори.Алкохолик и *** в костюми.Като че ли ще увеличат заплатата с 200лв, та го умуват половин година.Сутрин едно, на обяд друго, вечер - трето.По - големи *** не са ни управлявали.И ако още веднъж чуя думата "магистрала" ще повърна.

204

ккк

преди 12 години

Урааа, за два часа ще си мислим, че нещо се увеличава.Ама, ядец, към 18.00ч. мяукалото (Дянков) ще размисли и датата ще остане същата, но ще промени годината.Споко, на тези, които се притесниха.Утре той ще стане и ще бъде в настроение и пак ще свика разни тристранки и др.Вечерта обаче няма да му пуснат и ще каже "ядец и на вас, няма да увеличавам нищо".По-забавно правителство не сме имали, признайте си.

203

искам !!!

преди 12 години

Минималната работна заплата в България - 1200 лв.

202

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

ТОТЮ --- ПРЕЗИДЕНТ

201

Анонимен

преди 12 години

Е, ще си вдигнат малко заплатките в бюджетния сектор и социалните помощи с някой лев. Естествено и данъците ни ще се вдигнат - няма начин. И ще стане както казва една приятелка първо внасям данък от 45 лв., а после чакам един месец да ми върнат 35 лв. детски и съм на загуба от цялата работа 10 лв. С една дума въртим едни пари....

200

blackradio

преди 12 години

Нещо не разбрах ква е тая работа с мин. заплата и за кое какво се увеличава...Сеа, че с нея се увеличават разни данъци и такси, които ще намалят като цяло чистата заплата - ясно. *** че някакви партийки били вързани към това нещо и ще им се увеличи някакво плащане на държавата към тях....ей това не моа сфана. Кво излиза - партийте са на държавна издръжка. Няма значение за кого гласуваш и кой си избрал - всички могат да лапат кифтета. Аз се чудя що оная Федосова стремително се разширява.

199

възмутен

преди 12 години

Това мижаво увеличение на база инфлацията ще ни излезе през носа! Дори и за такова пари в бюджета няма. Тежко и горко ни зимата, ако тези некомпетентни управляващи спечелят изборите - всичко така ще се вдигне, за да запълват дупки, зейнали от увеличението на заплатите, че свят ще ни се завие. Дано греша, но надали! Още повече, че те изобщо не са наясно с движението на финансите на тази държава - какво вземат,какво и къде дават - ако ги питаш не могат да ти кажат! Управлението е една пробита каца

198

DANAKOPLATEZ

преди 12 години

NA KOLKO CKA4A DEPYTATCKATA ZAPLATA C YVELI4ENIETO NA MINIMALNATA ZAPLATA.KOLKO 6TE CTRYVA DEPYTATCKOTO KUFTE.I NQMA LI DA CE ZADAVITE C LAJITE CI.OCTAVKA NA DQNKOV I TOTU MLADENOV-NE YVAJAVAT KODEKCA ZA COZIALNO OCIGYRQVANE.,a tam ima planirano yveli4enie na PENCIITE.KATO CA NEKADARNI DA GO POCTIGNAT DA CI XODQT CAC ZDRAVE!

197

Елена

преди 12 години

Само вдови6ките пенсии-Ами какво да си купими с 136 лв- инвалидна пенсия?ГОСПОДА УПРАВЛИАВАЩИ, ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ НОРМАЛНО!!!???????

196

недоволен

преди 12 години

Всяка заповед е пред последна и нищо чудно утре да има ново 20. От това по непостоянно правителство сме нямали ,днес едно ,утре друго все с нещо ще ни изненадат.

195

an

преди 12 години

СЛЕД КАТО ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ ПРЕЗ 90 те ГОДИНИ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАШЕ И ДАВАШЕ РАБОТА НА МИЛИОНИ ХОРА. СЕГА СМЕ НА НИВО ПЪЛЕН ФАЛИТ. ИМАЛИ ЧОВЕК В МУТРЕСТАНИЯ КОЙТО ДА СИ МИСЛИ ЧЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ ЩЕ ВЗИМА ЗАПЛАТА ИЛИ ПЕНСИЯ. КОЯТО ДА Е НА НИВО КОЕТО ДА МУ ПОКРИВО ЧОВЕШКИТЕ НУЖДИ. АКО ИМА ТАКЪВ ДА СИ НАМЕРИ ПИСТОЛЕТ И ДА СЕ ГРЪМНЕ. КАКТО ВИЖДАТЕ 21 ГОДИНИ НЯКОИ *** КАЧВАТ НА ВЛАСТ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ *** ОТ ТЯХ САМИТЕ. ТАКА ЧЕ НАДЕЖДА ЗА ДОБЪР ЖИВОТ НЯМА.

194

Анонимен

преди 12 години

Септември ше стане май както се кааше в ено комунистическо стихотворение...ше стигнем хамериканците с 270-те левчета и ше ги задминем...

193

Lora

преди 12 години

Mnogo prikazki za nishto !!! Sramno i obidno e !!!Koga shte namalite broq na narodnite predstaviteli v parlamenta???

192

Гьорги

преди 12 години

200 и седемсе лв. мин заплата значи

191

Анонимен

преди 12 години

над 130 000работят на минимална заплата,удръжки има,чисто взимаме 189 лв,неработоспособно правителство,оставка

190

ABC

преди 12 години

Какви са тези вдовишки пенсии;икаква е тази минимална заплата:колко хора работят за 240лв,освен ако не си изкарват нещо допълнително?ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ СМЕ РАВНИ.БРАВО НА ГЪРЦИТЕ-ТОВА Е НАРОД,ВЕДНАГА БИХА ИЗЛЕЗЛИ НА УЛИЦАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ,а тук вдигат тока-мълчим;вдигат парното отново като при Живков,само чакаме продажните синдикати да ни подарят въжето,с което да се обесим.

189

Боко

преди 12 години

Напънала се планината и родила...мишка.