246

в крак с времето

преди 12 години

Никой ли не разбра иронията на автора на рисунките. Прочетете пак надписа в "крак с времето". Това е откровена ирония към чуждопоклонничеството. Преди се кланяхме на руснаците сега на американците. Върли антикомунисти се радват на рисунките въпреки че в тях са осмивани и те. Измислените комиксови герои са нашите нови идоли както съветския войник навремето. Тези които слагат рисунките на тениски всъщност се кичат със собствените си карикатури.

245

Анонимен

преди 12 години

Боже, боже, тоя не беше ли внук на оня генерал, дето царя го убил, че раборил за Съветския съюз. Ей, тия *** са като хамелеоните,абе циркаджии.И тоя същия като Николай Младенов. Като бягаш от миналото си и искаш да го заличиш с гротескни действия, то все ти се изпречва на пътя.

244

Bob

преди 12 години

Този УХИЛЕН КОМИКС ГЕРОЙ на снимката, ако наистина иска да влезе "в крак с времето", що не вземе да стане ГЕЙ, а...?Или вече е...??? :)

243

Велчев

преди 12 години

Виждам, че повечето от коментиралите са млади хора. Е, аз не съм млад, на средна възраст съм и ходя често в командировки в чужбина., вкл. в страните от Централна Европа. Навсякъде паметниците се смятат за част от историята на дадена нация и не се събарят от по-младите поколения, вкл. тези до Бранденбургската врата - Берлин, във Виена, на хълма Гелерт - Будапеща. Предполагам, че знаете, че унгарците през 1956 г. вдигнаха въстание с/у руснаците в Будапеща, а част от Австрия и Германия бяха под руска окупация . Само че там няма младежи, които да се правят на "сърдити млади хора". Имаше такава вълна , но тя беше през 70-80-те години на 20 век. Така че първо повишете умственото и културно ниво, поразходете се, ако имате пари, в Централна и Западна Европа, и тогава се правете на интересни. Само че първо създайте нещо, за да се види, че младото поколение може да създава, а не да цапа.Надявам се, че като станете на 30-40 години, ще разсъждавате по-иначе. Разбира се, ако имате минимално необходимото количество мозък, който отличава човека от маймуните.

242

Отвратен СДС-ар

преди 12 години

Мисля, че се изяснява младежите, "изрисувли" паметника на Съветската армия, от коя партия са и кой ги е инспирирал да направят тази необмислена постъпка. Такива като М.Заимов пък си признават това и дори искат награда на художниците. Г-н Заимов, заради такива изхвърляния и просташки акции СДС стана партия със силно оредял електорат, а поредната глупава постъпка още повече ще отблъсне хората от нея. Защото не е героизъм да нашариш един паметник под мотото " В крак с времето" и сетне глупаво да се хилиш "Леле, хората ни обърнаха внимание". Това ще втвърди привържениците на БСП и гарантирано ще отврати част от тези на СДС - тези, които имат акъл в главата и имат способността да разсъждават. Другите седесари - ами те пишат по вестниците в защита на младежите, чиято пошла постъпка облетя целия свят. Вижте коментарите, само че нашите журналисти не смеят или не желаят да ги публикуват.

241

Анонимен

преди 12 години

*** ... тоя па откъде го пуснаха , та изпълзя

240

Трънъ

преди 12 години

Из биографията на демократа:"Разведен е и има три деца. Живее на семейни начала с рекламистката Калина Жулева (изпълнителен директор на New Moment New Ideas), племенница на члена на ЦК на БКП и дългогодишен посланик на България в Москва"

239

Анонимен

преди 12 години

На този България му е през оная работа. Намърдали се във властта какви ли не, после защо не вървяло. Един авантюрист и безродник.

238

Трънъ

преди 12 години

Продължава мисията на баща си Голдсмит ,като дългогодишен агент на Ми6 :)Прочетете в ликипедия биографията на Мартин Займов-Голдсмит.Как може такъв човек въобще да е в управлението?!

237

Трънъ

преди 12 години

Трябва да се вземат мерки срещу тези хора!Не може публично ,общински съветник да подкрепя действия определени от закона като престъпни!

236

българин

преди 12 години

Ето за кого ще гласувам!!! Мартин Заимов е моят човек!!! Браво!!!

235

Truna

преди 12 години

Смешници!да съборим и НДК щото е със соц архитектура,а?Сигурно и тази постройка ти ограничава свободата и демокрацията!Пълното изпростяване и деградация на Българската култура започва от такива като Вас!

234

Анонимен

преди 12 години

Мартин Заимов ,не си ли си купил достатъчно индулгенции ?Внук на български генерал, работил за руснаците и разстрелян от царя и син на английски шпионин, работил против България !А този със сигурност не работи за България........

233

В акция !!!

преди 12 години

Младежкото крило на БКП ( младша възраст до 66 години) обещава да отмъсти и облече паметника на американските пилоти кат' Снрегурочка! Бе -***-мос!

232

7

преди 12 години

Не Империя на злото, а Горна Волта с ракети.Съюзници на Хитлер. Чак когато ги нападна, се обърнаха срещу него от немай-къде.Нас не ни е нападал. Само бивщите му съюзници ни нападнаха.

231

Анонимен

преди 12 години

Недейте се прави на много интересни. Много добре знаете, че няма нищо общо между Ботев и Левски и паметника на Империята на злото.

230

Анонимен

преди 12 години

Аз предлагам да го наградят орден Стара Планини I-ва степен, почетен гражданин на София е малко. Това е велик българин, който имаме щастието да е наш съвременник. Очаквайте и още велики дела от него. Изрисуването на паметник на Левски като Мики Маус, Ботев като небръснат пират, да изографиса НДК в "по-фешън" стил, който е "по-в крак с времето" и за финал да се изпикае във фонтана пред НДК.Хвала на такива българи, истински будители на нашето време. Да се гордеем с тях. Такава ни е културата!!

229

Анонимен

преди 12 години

Boiko, izvadi marku4a, zavrti go i s otse4en udar mejdu vezdite utrepai toia *** aaa stucera dorde oste disha mu go nabutai v zadnika

228

Анонимен

преди 12 години

do 234,pi4, dobre pitas. ama kogo pitas, tova *** , vnukut zaimov niam nisto obsto s dedo si. onzi e bil general i pred o4ite na cara e napravil experiment kolko ciniat nemskite pushkala. togava e otkazal da pory4at oryjie ot nemcite.toia se prai na interesen, zastoto e lesen. taka se drjat politi4eskite ***, da ne obijdame pedalite, 4e i te maminite ot sekade gi klatiat

227

Василев

преди 12 години

Абе няма пет шест българската прокуратура няма равна на себе си!!!