329

311

преди 11 години

До РоскоAmi krizata nqma6e da doide 2007 a nqkade 87 mnogo papla4 po ulicite ima.

328

Раковски

преди 12 години

Всички, които пишат тук не се интересуват от задкулисито на 20-ти век и причините за двете войни, а подхождат по махленско клюкарския подход- "една жена каза".... Ако човек прочете "чревената симфония" и анализите свързаани с нея, ще разбере част от жстоката истината за световните дела. На Сталин е било внушено да сключи договор с Хитлер от ТЕЗИ, които дирижират световните процеси. Той добре е чул ТЕХНИЯ глас, направи каквото можа за СССР, за което не МУ простиха и го пратиха при Ленин.

327

"Хейтър"?

преди 12 години

#274, трябва да си много ***, за да не знаеш, че избиването и ограбването на евреите е поръчано ТОЧНО ОТ ЕВРЕИ! И изобщо, не знам за какво са тия *** спорове, ако еди кой си бил нападнал пръв .... Все едно кой. Изиграна си е била една "партия шах". На никой от играчите не му е пукало кой е с черните фигури, кой е с белите, важното е било само да има фигурки. Както и края да е според техните планове. Печалбите и влиянието след това също! Е, естествено и намаляване на пешките.

326

Анонимен

преди 12 години

Не нямаше да е съветска,просто на земята нямаше да има жив организъм!

325

Стареца

преди 12 години

Много глупава статия. За историята не може да се пише с "ако". Пише се само какво се е случило. И въобще не е сигурно, че Сталин би воювал като Хитлер. Не е ясно какви ще са съюзниците му и дали ще ги има в въобще в този случай. И какво би получил при евентуална самостоятелна победа. С две думи написаното е напълно необосновано.

324

МИТКО

преди 12 години

Е,НЯМА НИЩО - СЕГА ПОЛОВИНАТА ЕВРОПА Е СЪВЕТСКА.... И ОЩЕ МНО-О-ОГО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ,ЗА ЖАЛОСТ!...И АКО НА НЯКОГАШНИТЕ "ФАШИСТКИ" ДЪРЖАВИ ИМ БЯХА НЕОБХОДИМИ 15-20 ГОДИНИ СЛЕД ВОЙНАТА ЗА ДА ВЛЯЗАТ В КРАЧКА,ТО НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЯМА ДА ДА И СТИГНЕ И ВЕК.... ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ЛИЦАТА НА ХОРАТА ОТ ЕДНАТА И ОТ ДРУГАТА СТРАНА - ЛИЧАТ СИ ПО УСМИВКИТЕ (ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ ПО ЛИПСАТА НА ТАКИВА!)... А КОЙ Е ЗАБИЛ ЗНАМЕТО НАД РАЙХСТАГА - ОТДА-А-АВНА ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! ИСТОРИЯТА СЕ ИЗСМЯ......

323

Анонимен

преди 12 години

прабългари и траки, говорещи славянски с турцизми.

322

генетика

преди 12 години

прабългари, траки и по-малко славяни

321

Владимиров

преди 12 години

Интересно! А какви сме тогава? ;)

320

Онанимен

преди 12 години

Ако Сталин беше ударил първи, Хитлер щеше да е "спасителя" на света, не СССР. Великобритания, Франция, Америка и Япония щяха да са на една и съща страна и японската армия на източния фронт на СССР щеше да влезе, не както в историята просто си стои. Най-много не Хирошима и Нагасаки, а Москва и Ленинград да бяха ударени с атомна бомба.

319

В. Резун

преди 12 години

Ще се сетите най-накрая къде е истината! Силно се надявам Д. Медведев да спечели втори президентски мандат и да разсекрети съветски документи отнасящи се до началото на ВСВ, както и съдържанието на пликовете с буква "М", държани в сейфовете.А това изречение от анкетираните ми допадна много - " Те обаче са воювали повече срещу собственото си население, отколкото срещу външните врагове."

318

ПЪТЕПОКАЗАТЕЛ

преди 12 години

До 321:Препоръчвам ти да отидеш във Франция! След посещението си там съм сигурен, че ще си промениш на 180 градуса мнението- коя е най- изкукалата нация в Света! А българинът не е славянин- НЕ Е!!!

317

анонимен

преди 12 години

Да,дисциплинирани са,но и са като ***,това е нациата която си хварля бебетата од прозорците,че ги дразни реването,това е даржавата в днешно време,с наи много самоубиици,официално ем,На наз славяните гледат с присмех,правете си сами изводите

316

АРИЕЦ

преди 12 години

До 319:З А П О М Н И!!! Б Ъ Л Г А Р И Н ЪТ НЕ Е С Л А В Я Н И Н- НЕ Е!!!

315

Анонимен

преди 12 години

До 318:Плитки разсъждения. Би трябвяло да се задълбочиш малко в нацистката идеология, за да схванеш мястото, отредено на славяните в нея.А, чакай, аз забравям май, че такива като теб често не се смятат за славяни...Ядец само, че фрицовете не биха те питали какво ТИ мислиш за себе си ;)Дерзай, Хитлерюгенд!

314

Анонимен

преди 12 години

Аз съжалявам, че Германия е загубила войната. Не съм нацист, не мразя евреи и други нации. Просто германиците са дисциплинирани, работливи и организирани. Това й трябва на Европа. А не българи, дето само се скатават от работа, гърци, които чакат на евро помощи и взимат 450 Евро ако са безработни, ***, на които с моите данъци им тъпчат гърлата, а те само лежат и правят деца, докато аз работя. Не мразя никого, просто искам вс да работят. Затова се кефя на оригиналната си униформа от Веермахта:)

313

до 314

преди 12 години

Имали сме и Закон за защита на нацията,имали сме въшки и газени лампи като лукс,имали сме бомбардировки и хиляди загинали от тях,имали сме небългари да ни управляват/както преди две години/,имали сме 11000 изпрлатени в концетрационен лагер за тор,имали сме контрабанда и спекула,имали сме Зак.за защита на държавата за да се убиват деца... и имали сме и ще имаме винаги ***,готови повтарят папагалски прочетени в тоалетните "мисли"!

312

Веселина

преди 12 години

"Имали сме *** повече от населението..." - а с днешното оскотяване населението е ***...

311

БЛАГОДАРНОСТ

преди 12 години

Да благодарим на Адолф Хитлер за това, което направи за напредъка на Човечеството. Учените на Третия Райх дадоха на Света такива технологии, от които след 2- та Световна война, т. нар. "победители" в нея се възползуваха по най- безобразен и нагъл начин, като ги откраднаха. Хитлеровите технологии са ненадминати до ден днешен. Такъв напредък може да сътвори само общество ръководено от национал- социалисти!!!

310

Анонимен

преди 12 години

Преди съветските окупатори да ни обявят война и да нахълтат, в България е било като рай. Европа е била съсипана, а Българи, която реално не е воювала, присъединили сме Добруджа, Македония и западните покрайнини, е била икономически стабилна и просперираща. През 1938-1944 год. сме имали *** повече от населението, произвеждали сме вино повече от Франция и Испания, когато съветските"освободители" нахълтали в България са били изумени и започнали да крадат, изнасилват, убиват..както са научени