82

Анонимен

преди 11 години

vladi....super

81

митака

преди 12 години

Абе това неговото вече се казва истинска безочливост,тоя мазник не са начекна бе ,не бяха телефони за подаръци не бяха хонорари ,не бе чудо и мазника долен пак си се усмихва и готов бил на проверки.Затвор братче,му е майката,всички ни пражят на маймуни по тия институции НАП,НОЙ,АГЕНЦИЯ ПО ВПИСВАНИЯ,а за тях няма нищо,аз ако не декларирам 130 лв ще ми натресат глоба,а той милия .......Нямам думи,тва не е Държава,това е БАРДАК.

80

Бате

преди 12 години

тези направо вече с абсолютна бруталност и наглост ни ограбват.Това е истинският образ на българските политици.Всички те независимо от партийната си принадлежност ограбват народа си.Трябва Народен съд,съд за всички !

79

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

Егатии корумпираните *** ей крадене крадене само тва ви е в главата мизерници политически

78

blackradio

преди 12 години

Сеа се сетих нещо. Абе тоа Лъчезар Иванов той нещо преди изборите тичаше да съобщава по всички медии, че българските лекари извършвали геноцид върху малцинствата, като ги лишавали от възможност да имат деца ... некви такива бяха. Още тогава се сетих къв ще ни е мамин убавец и как ше ни се упрай положението, след кат роден избранник си плюе държавата и вади такива неща на показ, които и да са верни, никоя друга държава няма да си позволи да вади ей така без натиск...

77

евлоги

преди 12 години

не знам мозък ли е нещо друго ли е но че си е наглец това го знам .знам също че нито прокуратурата нито парламента нито нап нито сметната палата ще се занимава със казуса лъчо.и не защото не е виновен а защото е гербераст и е личния гинеколог на негово величество боико 1 борисов.всички в герб са *** но лошота че се мъчат и нас да направят.ако бях ме читава държава тези смешници щяха да трият наровете в затвора но тук търкат столовете при бареков и ц.ризова и ни се усмихват докато ни крадат.

76

СЪДИа

преди 12 години

...след като закона позволява .....!

75

лъчезар иванов

преди 12 години

Пишете си колкото искате, на мен Бойко ми е дал зелен светофар за далавери .Сега е момента да си оплета кошницата .

74

Насо

преди 12 години

пътувал съм с този псевдо-човечец в един самолет от Париж за София и да ви кажа беше гротеска!в автобуса (до самолета) говореше на висок глас и то само някакви помпозни глупости, от рода на това къде са го пратили на командировка (тогава още не бяха го 'омаскарили' та шаваше), но гвоздея беше като се извика на шофьора на развален английски да усили климатика...Ей, Господи, как можа да създадеш такъв ***!

73

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

Лчезар Иванов-символ на телефони верту,нахалник и дипломиран бездарник-всеки може да размахва дипломи,но авторитета не се изгражда с размахване на дипломи-Толкова нахален,АМИ ЗАЩО НЕ СИ ДЕКЛАРИРА ДОХОДИТЕ КАКТО ВСИЧКИ ПРАВЯТ В СРОК,НО СЛЕД КАТО НАП МУ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ,ПЛАТИЛ СИ ДЯВОЛЪКА-ЦИРКАДЖИЯ -ДА трябват му пари за млади гаджета-иначе кой ще отиде при него----------------------------------------

72

Деян

преди 12 години

Освен наглец друго не мога да го нарека това човече, тази дребна душица. Нека чуем сега Премиера! Защо мълчи, нали подскачаше срещу Догановия Цанков камък. Е, г-н Премиер, това не е ли същото нагло престъпление? Ние, обикновените *********и работим и плащаме данъци, за да може Вие ге*****е да лапате хонорарчета за по 100К. Ние, образованите работим много здраво за такъв доход, който едва ли всеки от нас може да си позволи, а при Вас става с лекота. Престъпници! Това сте всички, управляващи и упра

71

Чудно е

преди 12 години

Чудно е как се пръкват такива личности!От където и да го погледнеш -- противен, нахален ***.И все политици: Гоце, Станишев, Софиянски, Испанския ***, Доган и цяла още плеяда второстепенни личности.Извинете ме ако съм пропуснал някои -- разбира се тука може да се включи без изключение (100%) целите парламентарни групи на БСП, ДПС и РЗС и поне 70% от парламентаристите от другите групи.

70

an

преди 12 години

ЛЪЧО СВЕТКАВИЦАТА ИСКА ДА ГО ПРОВЕРЪТ ОТЗАД. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МУТРО-КОМУНИСТИТЕ И ТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ. АМА ДРУГЯТ ПЪТ. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ОТ 90 ГОДИНА. ЗАЩОТО ЗА МАЙМУНИ УРАНГУТАНИ ШИМПАНЗЕТА *** ПАРТЙИНИ СЪКЛЕЦАРКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ОТ СЕДЕНКИТЕ И МУТРО-КОМУНИСТИ НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЕ ГЛАСУВА.

69

Анонимен

преди 12 години

Лъчо крадецоо ууууууууууу ше гласуваме за Герб друг път

68

Анонимен

преди 12 години

Пред "Новия морал",крадците от тройната започват да изглеждат като аматьори.

67

Анонимен

преди 12 години

Егати пазарната икономика.

66

лъч

преди 12 години

Лъчооо,Мидо убитааа

65

иванов

преди 12 години

Гад нагла и ***.

64

ишщщ

преди 12 години

Естествено,че от проверката ще излезе че всичко е наред драги г-н Лъчо.Та нали адвокатите и счетоводителите ти са оправили добре нещата.Но резила ти пред народа не могат да го оправят.това е факт.Когато някой говори за морал,и упреква другите хора в неморалност,трябва разбира се той да е много по морален от тях иначе излиза ***.

63

Korias

преди 12 години

А видяхте ли му прическата,от големият му мозък,космите му бяха настръхнали.Казвах преди казвам го и сега СВИНЯТА ЛЕБЕД НЕ СТАВА