117

василев

преди 12 години

Някой от тях сигурно протестира, че са му дали само половината вместо цялата ограда на гробищата в кв. Бенковски заедно с двайсетина железни масички преди три дни.

116

Анонимен

преди 12 години

Абе само на мен ли ми се струва или на тоя митинг "маТряла е сИчко цИанин " ?

115

антонио

преди 12 години

браво краино време беше да се махнат тези бази на крадци които облагоденстваха хора които забогатяха по нечестен начин с укриване на данъци и други такива

114

postradala

преди 12 години

da se zatvorqt punktovete za izkupuvane na metal

113

ТАЙСЪН

преди 12 години

ТОЗИ "БИЗНЕС" ПРЕЧИ НА ИНТЕГРАЦИЯТА НА ***. МНОГО ПО-ЛЕСНО Е ДА ОТКРАДНЕ ДНЕС 20-30 КГ ЖЕЛЯЗО И ДА ВЗЕМЕ 20 ЛВ,ВМЕСТО ДА РАБОТИ ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ. ИНАЧЕ ГИ ЗНАЕМ ТЪРГОВЦИТЕ НА МЕТАЛ КОЛКО СА ЧЕСТНИ: ТО НЕ БЯХА БЮСТОВЕ,ПАМЕТНИЦИ,ШАХТИ,ЗНАЦИ И Т.Н. ПОСТРОЯВАНЕ НА НОВИ ЗАТВОРИ И КОИТО НЕ ИСКА ДА ВЛИЗА В ПРАВИЯТ ПЪТ-ТАМ.НЯМА БЪЛГАРИН,НЯМА *** ИЛИ ТУРЧИН-ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ!

112

Анонимен

преди 12 години

До 111.Братле,под "поминък" ти какво разбираш-ние да бачкаме,събираме,градим,а най-накрая бай *** да дойде и да е.е майката на всичко това.А и да ти кажа,точно заради тези метали и *** дето ги събират,почти всички те вече са престъпници.Щото захвърлено желязо,още повече без стопанин няма още от 1989,тъй че *** вече ще ходи не по кофи и поля да го търси,а в домовете ни.Да заповяда-имим 40 годишен "Макаров",ама ще ми свърши работа...

111

bomba

преди 12 години

НЯМАШЕ ЛИ КОЙ ДА ПУСНЕ 4-5 БОМБИ ТАМ МАЛКО ДА ПРОЧИСТИ, ЧЕ ДРУГ ПЪТ КОГА ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ТОЛКОВА МНОГО НА ЕДНО МЯСТО ***! :))

110

o bratko kade si?

преди 12 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - на протеста за черни и цветни метали са се явили само черни и цветни ***!!!

109

paragraf21

преди 12 години

Razberete xora *** ne iskat inegracija te sa nomadi krazbata za tex e ne6to normalno ,kato gi reznat s srapa pone ste sprat nabezite te sa izobretatelni i ste si izmisljat druga dalavera .

108

paragraf21

преди 12 години

Nov zakon za da se sprat nabezite na indiancite a tezi skrab bisdesmeni ot undaugranda tozi pat da lapat p...ta.

107

Един въпрос!

преди 12 години

Имам само един въпрос към вас: как ще се изхранват 800 000 роми, ако им спрат основния поминък- събирането на метали.ще стават престъпници.Разбира се, не защитавам кражбата метали, а само събирането.

106

некой си

преди 12 години

*** и мръсните *** , той не може да прочете какво пише на плаката , който е издигнал а иначе подскачат там нещо бунтуват се. Гледах репортажите по телевизията , ми те горките не могат едно свястно изречение да кажат .Друг е въпроса , че за разлика от нас и мое голямо съжаление поне са задружни !!!

105

Българин

преди 12 години

От друга страна - веднъж показваха по телевизията някакви ***, които с металотърсачи обикаляха полето около Кремиковци, намираха и изравяха късове захвърлен някога си *** - често огромни и ги предаваха за скрап - нищо лошо не вършеха с една дума, дори напротив - разчистваха полето, плодородна обработваема земя от *** на мега-недоразумението от соц-а...Защо и те да го отнасят заради крадливите си съплеменници?

104

Българин

преди 12 години

Всеки ден гледам из София гнусните каруци натоварени със железа... дивашки, незаконни превозни средства карат към пунктовете метални "отпадъци" с неустановен произход, често крадени, а ушевите *** като видят каруцата, почват да се правят на ударени, дори малоумният *** каруцар да пречи на движението, нарушавайки всички пътни знаци и правила !!!Та тия дебелогъзи 60 000 *** с униформи да почнат да си вършат работата, за която им плащаме - това казвам аз !!!

103

Българин

преди 12 години

Абсурдно е да се съсипва цял полезен бизнес, защото подчинените на Цецо *** не могат да озаптят едни *** !!!Много е просто, бе - забранява се движението на каруци из градовете, дава се право на хората да защитават имота си с оръжие, за откраднат капак на шахта или проводници от ЖП-инфраструктурата - 5 години затвор, за откраднати релси от работеща ЖП-линия - присъда за тероризъм и разстрел !!!Като натикат 50 000 *** по мините и разстрелят 500 - да видим ще крадат ли?

102

wasp

преди 12 години

Колега НУНИ, с риск да те разочаровам ще споделя с теб, че това за шахтите и релсите не е никакъв мит а факт! Върнаха цялата държава на вторични суровини... влизат в къщите на хората и изтръгват ел. инсталацията от стените... и това не е мит!

101

Ваня

преди 12 години

Най-накрая смислен и разумен коментар :))

100

нуни

преди 12 години

Та по тази логика можем да стигнем и по далече предлагам да се забрани производството на цигари защото хиляди хора умират от рак.Да се забрани алкохола защото е вреден и някои деградират от него и без това от тях няма практическа полза.Те просто вземат парите на хората срещу отрова а търговците на скрап дават пари на хората срещу суровина която е ценна за икономиката.Това за шахтите и релсите е мит с които се спекулира никои няма да тръгне да демонтира жп релса за да я продаде за скрап.

99

нуни

преди 12 години

Не мога да разбера тия нелепи коментари от хора които нямат елементарни познания за бизнеса със скрап.Омразата която лъха от тях си я обеснявам единствено с природно вродената у българина завист.Ами преди да ръсите мозък и да филосовствате направете си поне малко труда да проучите колко от процента от закупената скрап е крадена това е по малко пет процента.Заради бълхите изгаряме юргана така ли.Ами по тази логика магат да спрат производството на автомобили например защото с тях стават катастрофи

98

КРУМ

преди 12 години

какъв скрап бе ,лепнаха ми стабилни лети решетки.купени с честен труд .за тях съм работил 14 дена .а тоя м...л ше върти бизнес за две бири.бесен съм .затова СОПАТА