12

blackradio

преди 12 години

Проверката е ясна - никой не принадлежи към ДС. Докато дойде време да си вадят кирливите ризи. Тогава всички принадлежат към ДС, с което проверката се оказва фалшифицирана както винаги.

11

stiga

преди 12 години

Знаете ли колко ни интересува този въпрос? Много повече ни интересува кой колко е кадърен, какво е направил и с какво може да бъде полезен. Все пак благодарим за последната порция, която ни бе поднесена, та да се подсетим за това съзвездие от личности - ГОЛЕМИТЕ СИМЕОН ХАДЖИКОСЕВ, ВАЛЕРИ СТЕФАНОВ, АКСИНИЯ ДЖУРОВА...Когато дребните душици, които ровят в тази никому ненужна информация, направят толкова, колкото тези ЛИЧНОСТИ са направили за хората, нека се обадят, а сега да не мърлят въздуха.

10

den

преди 12 години

от тези досиета излиза, че половината хора, преди 1990г. са били агенти, а другата половина комсомолски и партийни активисти/които не са разкриват, а те са движели нещата/. Голяма част от картончетата са подправени, фалшиви или дописвани, други унищожени. Тази държавната комисия, от няколко човека, за сметка на бюджета си са гарантирали сериозни заплати и висок стандарт, за сметка на всички останали.

9

аватар

преди 12 години

А какво правим с кандидат кметовете,като половинта от от тях са агенти на ДС,като например до сега действащия кмет на община Царево "агент Иванов"др.Арнаудов,и ако той отново се кандидатира.Какъв е закона в такива моменти ?

8

да 7ми,да !

преди 12 години

Да,агент е,но някои са и криминални...времето ще покаже.Рано или късно истината ще лъсне за идола на герберастите Боко тиквата или 'БУДА' както ти харесва.

7

Анонимен

преди 12 години

Ti ostavi borisov,ami tvoyat prezident e agent,nali.

6

VDCH

преди 12 години

Някой може ли да ми каже кога ще излезе информацията за агентите на ДС във ВУЗ-овете?

5

еееей

преди 12 години

А кво стана с разследването за смърта на Мишо/бирата/ ???

4

@1

преди 12 години

Сакън, не ги подсещай!

3

да,да ама не

преди 12 години

Искам досието на баш мутрара,Боко тиквата или "БУДА"

2

KOSTAS PAVLOS EVROPA

преди 12 години

S DOSIETA SA BILI UMNITE I KADARNI BALGARI.....SPRETE GI....ZA DA VI UPRAVLQVAT PROSTACITE....

1

От екоотбора!

преди 12 години

Добре, че не сте сложили снимка на Екатерина Бончева-орел с орис, да плаши читателите на ДНЕС!!Търси си работа горката, защото за журналист въобще не става!!След това ще иска внуците да проверява, тъщите, любовниците и т.н.