144

ahmet

преди 12 години

balgari glasuvaite za BOIKO.STANI6EV NE POZNA.KATO KAZA KOITO E S BOIKO E ZAEDNO S KOSTOV.STARITE LITSA OT PREHODA DA SI HODYAT.IZBERETE LI KUNEVA.IZBIRATE IBRIK4IYATA ZAEDNO S KOSTOV I STANI6EV ITSARYA.

143

Анонимен

преди 12 години

gospodin kostov mnogo vi blagodarya ce kogato byahte na vlast nyamahme kakvo da yadem nyamahme rabota nyamahme tok i voda i izbyagahme v cujbina stana 10godini sam tuk kupih si apartament koyto nemojeh daje ida si go pomislya v bg ama tazi moyta prosta glava nemoje da zabravi BALGARIYA.zaradi vas vsickite nie sme zad graniza.moga da se virna v bg ako se virne TODOR JIVKOV

142

Андрей

преди 12 години

"ВСС, създаден в сегашния си вид от тройната коалиция"... Е за каква намеса и кадруване на Цветанов говорим тогава?!

141

152

преди 12 години

ГЕРБ се провалиха точно на шестия месец, защото не направиха спешните промени тогава. Сега искат да закърпят за пореден път държавата по тяхно осмотрение и да набутат техни хора където могат. При всички положение пак съм доволен че не са отново комунистите и всеки човек който има малко и малко акъл трябва това да му е целта- тези да не се връщат повече.

140

Китариста

преди 12 години

Съдебната система е най-трудна за "оправяне", но съм убеден, че с времето ГЕРБ ще успеят да я изчистят от развалящите я елементи.

139

До # 123

преди 12 години

Във ВСС има и по малко прокурори и адвокати "за цвят". За следователи не съм сигурен. Ама Кучкова се оплака тук-там и от ЕАС (тя май че е европейската неправителствена съсловна организация на съдиите) и някаква пратеничка от ООН решиха, че отделно ще има съвети на съдиите и прокурорите. Не че не са от един дол дренки, ама друго си е да ходиш с черното расо и бялото шалче и да си пълниш джоба, особено ако си съдия в НО на СГС и сАС! Та за тази "Солунска митница" е битката, ама не си признавате!

138

до 139

преди 12 години

Това не знам колко е вярно. Бойко е по-симпачен на хората защото говори махленската, а комунистите всичките говорят без да казват нищо, докато на Костов главата му е пълна с методи за точене на пари. Тоя човек ако поиска и му дадат има много какво да направи за страната.

137

Питам

преди 12 години

"Какво ще постигне държавата и съдебната система, ако в настоящия момент ВСС се разпусне? Сега има обявени конкурси, до 8 август трябва да изберем съдии и председатели на специализираните съдилища и прокуратури. Ако не изберем такива, ще се окаже, че няма кой да задържа, ако има организирана престъпна група, тъй като по НПК тези правомощия вече имат само специализираните органи."Кой има нужда сега да се разпусне ВСС?

136

bg

преди 12 години

АБЕЕЕЕ,,,драги другари защо не ви беше виновен кога си правихте троика ААААААААААА,,затварехте си за всичко очите ама сега ви льснаха дупетата и хоп,,,,ЦЕЦО кадрувал бреееееееее,,,оплашихте се и затова кога кучето е гладно почва да лае и квооо лаите си както ние лавхме а да ни чу костов ики труицата крадци аааааа нима НЕ

135

Анонимен

преди 12 години

А Костов като го видя и ми се повдига ,той наравно с комунистите е виновен за беднотията на бълг.народ,защото за него и неговата партия създателка са научени само да пълнят собствените си гуши без да мислят за България и народът и.

134

Анонимен

преди 12 години

Хайде бе Цветанов им е виновен. На крива ракета космоса е виновен. Виновна е алчността им ,ненаситността им, и слугуването им на парите. Да си отидат всички дано новодошлите да не са толкова корумпирани и алчни. Висшият съдебен съвет е корумпиран и подвластен на БСП, затова че колкото по-бързо изчезнат по-бързо и народът ще се успокои.

133

.....143

преди 12 години

Така ,все повече повдигат рейтинга ...на Бойко!

132

ЕЕХ,

преди 12 години

Защо в главите на политиците има поне МАААЛКО АКЪЛ...?

131

Ненаядоха се

преди 12 години

БСП ще започне нови консултации за внасяне на вот на недоверие към правителството на ГЕРБ. Това стана ясно след днешното заседание на ръководството на партията.Червените ще поискат вот на недоверие за провал във вътрешната политика. След това по всяка вероятност ще пробват да свалят правителството и с вот за цялостната политика на кабинета. От БСП се надяват да внесат двата вота през месец юли.

130

КАДРОВИК

преди 12 години

ПО-ДРУГО СИ Е ...КРАСЬО ЧЕРНИЧКИЯТ...... ДА КАДРУВА !

129

анонимен

преди 12 години

Наближиха избори и почнаха нападките срещу силните ... ГЕРБ действаите пък те ще трябва да свиканат ..

128

КОСТОВ

преди 12 години

КОГАТО ЦЪФНАТ ТЕМЕНУГИТЕ ,ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ...ДРУГИТЕ!

127

23

преди 12 години

Костов е крадец, а Бойко е истински българин-патриот.

126

Чирпан

преди 12 години

Само ГЕРБ, откакто дойдоха на власт държавата върви в положителна насока.

125

Алооо, Костов

преди 12 години

Бойко и Цветанов са много МЕКИ ,гледай, аз да не дойда ДА КАДРУВАМ ?