183

Анонимен

преди 11 години

Това какво е поредната партенка на ВВС ли???

182

Анонимен

преди 12 години

мисля че трябва да прочетете Суворов за да ви се изяснят нещатата с верломното нападение срещу ссср

181

Данчо

преди 12 години

От 21години най модерно стана,да ближеш жидовские жопы!Слезте на земята, инфантилни и дебилни люде.В историята няма условно наклонение!Играно е по сценарий,кокто и сега!Тогава прочистват с много разрушения,а сега с езуитски приьоми.Наричасе Нов световен ред или ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД!

180

7

преди 12 години

Днес ви препоръчах да успокоите топката малко :) Като чета постовете ви май никой няма идея каква е ролята на тиловото обезпечаване в една кампания. Война без сигурно и надеждно снабдяване е загубена. Как според вас се снабдява танкова дивизия направила пробив в отбрана? Какво е танк без гориво и муниции? Специалисти, опитвате се да си чешете езиците, нищо повече. Идея си нямате за какво пишете. :)))

179

ФАШИСТ

преди 12 години

америка не е ЕВРОПА ! ние владеем света и го МОЖЕМ !! - без евреите !!!

178

ФАШИСТ

преди 12 години

до ИЛ - толкова си зелено комунистическо "отроче " , че се извинявам за обърнатото ми внимание да те прочета -ГЛУПОСТ ,ВЪРХОВНА БКП :)какво четеш , Маркс- Ленинското учение :))))) Младеж , грабнисе под мишница и бегагай къде Русия ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

177

попа

преди 12 години

аз чух че бай ти хитлер много ши ----бал в гъ а / достоверно е / да ама нееее/

176

Анонимен

преди 12 години

Дядо боже дай ни хляб - нама,Чичко Сталин дай ни хляб - самуните хвъркат

175

Анонимен

преди 12 години

1да живеят американците бомбардирали София!2.велик другар ни е Чърчил,който защитава интересите на България като иска още територии от нея!3.хитлер е гений,прозрял непълноценността на славяните,към които спадаме и ние (а и ГЕРБ доказва правотата му!)4.с царя и хитлер отдавна щяхме да стигнем до въжделеното положение - нация -слуги.5.Русия пак става велика, а ние демократично затъваме и вярваме в Батман и разбира се знаем всичко на маса в кафенето и пред нас свети ново слънце -америка.Те това е!

174

Анонимен

преди 12 години

Атаката е внезапна, доколкото Сталин иска да е внезапна. Глупакът Хитлер играе през цялото време по свирката на Сталин и прави точно каквото той иска и стига навътре в Русия точно където Джугашвили го иска. Неслучайно всички руски генерали, които знаят точната бройка на дивизиите и въоръжението са разстреляни - целта е само Сталин да знае с колко войска разполага и така да заблуждава останалите че е слаб или глупав. А защо Сталин иска война на негова територия? Целта е проста - прочистване.

173

Анонимен

преди 12 години

Сталин може да е голям изверг,но без него Русия нямаше да се справи.Лудият грузинец е бил железен,а руският народ изнесе войната на плещите си,каквото и да се плямпа.

172

Анонимен

преди 12 години

тука само психота са се събрали

171

bg

преди 12 години

do 166-ne e vtoroto,a e purvoto.Rusia 4e ubie 600 000 000 jiteli na Novata Rimska Imperija v kraja na vremenata.Germanskite nacisti hvurlili vsi4ki sili s/u rusnacite,Napoleon iskal da gi unishtoji,USA har4i po 1 trilion dolara na mesec,na sedmica,na den,na 4as,na minuta,na sekunda.Vsi4ko e bezsmisleno i kraino elementarno-USA ne moje da unishtoji Rusia,zashtoto Rusia e deklariran ubiec na USA.

170

Чичо до 154

преди 12 години

"Американците притежават най-ефективното оръжие,което Хитлер не е имал..Това е ИКОНОМИЧЕСКОТО оръжие..То е най-силно...ссср го изпита на гърба си в пълната му мощ и бе унищожен!"Абсолютно верно, младеж!!! Сега мощта на същото оръжие е обърнато срещу Европа, така че можем само да се надяваме да минем леко като руснаците, Те преболедуваха 10-тина години и пак са на крака. Да видим на нас как ще ни се отрази... ;)

169

до 168

преди 12 години

Ако баба ти имаше, теб нямаше да те има ... хи хи хи ... развесели ме ... ха ха ха ...

168

за 151

преди 12 години

Съузниците воюват в Африка с Ромел до 1943. Защо? Просто е- да отрежат немците от петрола....а ноември 1943 правят десант в Италия.....учене му е майката

167

kurentzo lapas

преди 12 години

ако Германия била спечелила войната,ако Япония били нападнали СССР,ако,ако,ако баба ми имаше чурка ,щеше да ми е дядо...

166

жан вължан

преди 12 години

Какви глупости се пишат.Може ли за 10 дни било за шес месеца или годна да се подготвиш ида неутрализираш удара на една действаща армия която смля Европа .Трябва да си предубеден за да не отчетеш величието на руския народ и организационния гений на Сталин. Самият Чърчил го е казал . Четете *** ,като не можете да мислите поне четете......"Сталин превърна една разрушена страна в ядрена империя" ....Това е казал Чърчил .Четете ***.

165

Стингър до 163

преди 12 години

Хубаво и внимателно чети какво пише в Библията момче...унищожителка или УНИЩОЖЕНА???...Дай да не се залъгваме и да мислим реално май ще е второто!

164

Перко

преди 12 години

Никой не те кара да се възхищаваш. Тук просто си говорим и изразяваме мнения. И моето е, че ако замисълът на Сталин и болшевишката клика беше успял, войната нямаше да свърши с "освобождаването" на Европа. Сега щяхме да плямпаме на руски. Аз примерно щях да бъда номер някой си, а Барак Обама номер еди кой си ...