33

до Безпартиен

преди 12 години

Човек, мен ме дразнят палячовци конспиратори, които само чакат някой да си отиде, и започват да го нищят, бил убит, каква била далаверата, най-добрите му приятели го били убили...гаврят се с живота и смъртта, това ме дразни!

32

Безпартиен

преди 12 години

до 29 абе момче , не разбра ли че не ни интересува колко е цената на проклетия къмпинг !!! Все ми е тая , това което безпокои в момента е защо млади хора изчезват !!! Утре не искам и мен да ме сполети същото , или децата ми !!! Ако е паднало момчето във водата , за да не се качи пак на джета , или си е счупило врата , или се е ударил в нещо , или са го ударили с нещо !!! Има едно неизвестно и чакаме МВР да каже какво е !!! Стига с тоз къмпинг , 6000 лева и незнам какво !!!

31

Анонимен

преди 12 години

Елегантен начин да заживееш под друга самоличност. Търсете го към Таити някъде.

30

10

преди 12 години

До 28Извинявам се, наистина не беше уместно. А колкото до патриотите, такива в България отдавна няма.:((( Всяка нова власт първо се опитва да смаже друго мислещите и патриотите. Така е от поне 140 години.

29

do 25

преди 12 години

AKo iskash dai mail ili skype da ti skaniram dokumenta ot plashataneto da vidim dali ti se struva stranno

28

6666

преди 12 години

До 10 - не цитирай Вапцаров за такива *** ! Те просто не заслужават тези думи - те се отнасят за истинските патриоти!

27

do Bezpartien

преди 12 години

OK,izvinqvai komentara beshe za N-16 a ne za teb,prav si nqma znachenie parite nai-vajnoto e choveshkia jivot :)

26

до 20

преди 12 години

Мойто момче , време ти е вече да се запознаеш с някоя жена, защото си почнал да влизаш в матрицата. Когато те "отвори" някоя булка, вече няма да се сдухваш с глупости за Доган,САПАРД, схеми и т.н. Послушай съвета ми.

25

ре 21

преди 12 години

6 бона за 3 месеца прави по близо 70 лева на ден...нещо не ми се вярва, при положение, че Градина е в непрекъснат упадък, а миналата година смърдеше яко от септичните ями.. за 70 лева можеш да си вземеш двойна стая в 3-4 звезди хотел на Созопол..

24

Анонимен

преди 12 години

Студио Х за малките зрители: "Синджира се върна - козата я няма!"... Джета се върна, шофьора го няма...

23

Безпартиен

преди 12 години

до 21 Не знам какво е 1 линия , не познавам Банев и 6000 лева са смешна сума наистина ... казах че съжалявам за момчето ...не ме интересува къмпинга , парите , 1 линия а странния факт че го няма!!! Както знаеш Плама Плевен я продадоха за 1 евро !!! Но дълговете бяха огромни !!! Дано момчето е живо и здраво , всичко останало е без значение ...

22

16 до Безпартиен

преди 12 години

Не е до разбираме. Не може на всеки концесионер, или бизнесмен, или пък млад човек, който е постигнал повече от останалите, да му лепим веднага етикет "мафиот", "престъпник" и прочие. Имам познат, сега е на 27, преди 4 години започна да продава някакви глупости по интернет, дреболии, после *** и чорапи, отвори магазинче, второ, трето и сега е с 4 магазина, склад и сигурно 20-30 хиляди оборот на месец..аз съм на заплата, която е много добра, и също честно съм си осигурил добър стандарт..

21

do Bezpartien

преди 12 години

Shte ti kaja kolko e konceqta tochno na tozi kamping predi dve godini kogato go stopanisvashe nezakonno Nikolai Banev.Ako si imash predstava na koe se kazva purva liniq(toest da si nai-blizo do vodata)Banev iskashe za 3-meseca 6000lv na Karavana

20

до 14

преди 12 години

По тази логика баба ти и дядо ти, дето си умряха на село, явно си ги пречукал ти, а? Трябваше ти имотеца за далаверки по САПАРД, а? С Доган ли беше в схема?

19

Безпартиен

преди 12 години

до 16 Така го разбирай ... твое право е !!!

18

извод!

преди 12 години

..Не го познавам тоз човек, но явно няма да имам и възможността да се запознае с него...

17

Анонимен

преди 12 години

абе намирисва не е ли една дума.

16

до Безпартиен

преди 12 години

Е колко мислиш, че е концесията на един къмпинг? На концесия можеш да вземеш и 200 квадрата гьол на къра срещу 100 лева на месец и пак си концесионер, ако ще и на 18 да си. Да разбирам ли, че ти отдавна си прехвърлил 32, а не си постигнал нищо в живота?Лека му пръст на човека...

15

Безпартиен

преди 12 години

до5Абе не е хубаво да го обсъждаме момчето , набор мие, дано не са го направили умишлено ... знаем как е в България . Няма долна възрастова граница, просто исках да кажа че е пречил на някой/я , дано не съм прав !!! Дано намерят момчето живо и здраво , джет се купува, живот - не !!! До 2-ри - стартерния ключ трябва да му е вързан за ръката , ако падне джета се изключва и може спокойно да се качи на него отново!!!

14

5

преди 12 години

Обикновено в мафиотските среди, винаги те убиват най-близките ти приятели т.е. тези които те търсят в морето.