57

хакери се съюзили

преди 12 години

срещу правителствата ! Ще им пръднат на х..... на правителствата ,нищо повече ! Правителствата никога не губят ,дори голяма част от тези хакери са част от големите компютърни специалисти ,създадени от тези правителства ! Всичко е парлама ! Когато САЩ искат да вникнат в системата на някоя руска институция ,използват своите хакери ,защото не е допустимо легални компютърни специалисти на САЩ да го правят , същото се отнася и за Русия когато атакуват сайта на ФБР !

56

Анонимен

преди 12 години

Новината на деня!*** разглезени пубертетчета от cwi-team от завист се опитаха да хакнат Българския сайт на Mikrotik. Oпита им се оказа безполезен благодарение на светкавичната реакция на екипа на mikrotik bg нет. Причината за атаката е вече изяснена и тя е, че комплексираните *** просто са завиждали на голямата посещаемост и не са имали друг избор освен да се опитат да го свалят или да се самообесят и изчезнат безкрайно.

55

VarnaHackingGroup

преди 12 години

Браво, от България ИЗЦЯЛО подкрепяме "колегите". Какви са тия дето ще казват на света как да си комуникира? Ае у лево!

54

do53

преди 12 години

saglasen sam sas komentara ti

53

Анонимен

преди 12 години

В този момент, се предприемат действия за ограничаване на гласът на мрежата. Интернет е последният бастийон на истинската свобода на човешката раса. Ние започнахме да споделяме нашите истории и информация един с друг, без значение къде може да се намираме на тази планета.Това е тревожно за тези, които се опитват да ни контролират. Те ни искат тихи и това е тяхната финална цел.

52

Анонимен

преди 12 години

демони. Всяка секунда от всеки ден и през всеки час на нощта, общите детайли на живота върху тази Земя текат през и около света. Виждайки животите на другите пред очите си в нашите всекидневни, ние започнахме да разбираме последствията от нашите действия и грешките в старите ни приоми.Ние поставяме под въпрос старомодните разбирания, че сме създадени за да използваме и консумираме, а не за да създаваме, че света е създаден за да бъде наше притежание, че войнИте са неизбежни, че бедността е дад

51

Анонимен

преди 12 години

Във времена на несигурност има такива, които се опитват да засилят объркването, да се хранят от нашата несигурност и страхове. Тези, които се опитват да ни държат разделени за целите на собствената си игра. Изпреварващата им стратегия приема много убедителни форми, комунисти и демократи, христиани и мюсюлмани, черни и бели, спасени и грешници. Но нещо неочаквано се случва. Ние започнахме да си разказваме нашите собствени истории. Споделяйки нашите животи, нашите надежди, нашите мечти, нашите дем

50

Анонимен

преди 12 години

Но не се заблуждавайте, въпреки че мирът е приоритет, на този етап в играта трябва да сме готови за справянето с насилствени репресии, организирано, съответно от вън и от вътре. Избягвайте вътрешните за движението разногласия. Това не е анархия. Това е съпротива. Времето е сега! Революцията започна. Ние сме хората. Ние сме едно. Ние сме легион. Сила за хората. Сила за съпротивата.Това е анонимно обръщение от ъндърграунда.Съпротивата започва сега.Присъединете се.

49

Анонимен

преди 12 години

Хора от света, последствията от дигиталната доминация и мирните методи, чрез които ние обявяваме нашето присъствие, ще бъдат демонизирането на движението, от медиите и правителствата. Това е точката където личната мисия на всеки започва.Разпространението на същото послание чрез изкуство, графити, флаери, листовки, музика, лекции, събирания и мирни протести.Но не се заблуждавайте, въпреки че мирът е приоритет, на този етап в играта трябва да сме готови за справянето с насилствени репресии, орга

48

Анонимен

преди 12 години

Дигитално превъзходство, е повик към всички онези, които притежават възможностите да прескачат киберграниците. Криптиране, мрежи, мерки по сигурността, това не са бариери пред тези, които притежават правилните знания. Ние знаем, че сте там - навън. Чакащи. Сега сигналът за вас е тук. Централните банки, държащи животите ни заложници на валутите, правителствата, които могат да бъдат тиранични в опитите си да задържат хората на този свят затворени в рамките на системата, трябва да бъдат сринати до

47

непознат

преди 12 години

Как мислите, защо го правят за да помогнат с нещо или за да се изфукат колко добри хакериса? Аз смятам, че вместо да помогнат могат много да навредят, унищожавайки правителствени канали за информация могат да попречат на разследвания, могат да предизвикат и война...

46

Анонимен

преди 12 години

Шайка самозабравили се,преяли с пари и власт хора решили да сложат цялата информация под свой контрол,защото така им изнася!Искат да заменят старите ценности-"Невинен си до доказване на противното", в обратното-"Виновен си по презумпция". Това е-при "демокрацията" в този вид свободата трябва да се състои в Big brother is watching you!Аз не искам да плащам с моите данъци заплатите на разни....да ми четат мейлите или да следят кой сайт посещавам или какво пиша в Skype.За безсмислието на тоталния контрол е достатъчен следния пример-сигналът за атентатите в Мадрид бил:"Днес ще е слънчево"...и какво,като го засекоха?Разбраха ли посланието?НЕ!!!Тази шайка има политическа цел,но замазва всичко с чувствителни теми като "Тероризъм" и "Дечицата".Досега "ХАКЕР" не беше от любимите ми думи,но от днес започвам да ги уважавам,особено тези,които влизат в справедливата битка за СВОБОДА!

45

Хекор

преди 12 години

Където ЕТИКАТА срещне МОРАЛА,следва разгром на втория(из лекцията за календара на маите на Ян Ван Лунголд за 2012).За умните тук влезте във бокса и вижте за какво иде реч.Морала е сила а етиката човечност и е време силата да умре и възтържествува човечността.Браво момчета само така.

44

ля ля

преди 12 години

еееьеее!! евала на хорицата! сами започнаха да се самоизяждат!!!!

43

rrrrr

преди 12 години

nai dobrite hakeri sa balgarite, kakto i nai dobrite virusi sa balgarski ;)

42

Unabomb до 33

преди 12 години

Докато има такива хора като теб, които вместо да се противопоставят - плащат, така ще бъде.Браво на тези хора, Тед Качински приветства използването на технологиите срещу самата система, а не превръщането на човешкото общество в машина. Успех в начинанието на тези две групировки - които, за ваше сведение, нито имат лидер, нито имат бюджет, нито вътрешна йерархия. Не случайно Anonymous използват като символ маската на Guy Fawkes от V като Вендета.

41

мунчо

преди 12 години

Да изпратим нашите специалисти под ръководството на ЦвъЦвъ да спасят САЩ!

40

Явор

преди 12 години

Аз,Явор Колев, началник на отдел "Компютърни престъпления" към ГДБОП ,искам да се въведе видеонаблюдение в домовете и да се следи интернет трафика на гражданите,защото по този начин Правителството ще се пребори със сивата икономика-ако ходиш по голяма нужда повече от един път на ден и нямаш медицинско,удостоверяващо стомашно-чревни проблеми,ти по презумпция си престъпник,укриващ доходи с цел саботаж на правителството на Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов!

39

Анонимен

преди 12 години

Хаквам хакерки.Не взимам скъпо.

38

Явор

преди 12 години

Аз,Явор Колев, началник на отдел "Компютърни престъпления" към ГДБОП ,искав да се въведе видеоконтрол в жилищата на всички граждани.Така ще предпазим дечицата от домашно насилие.Също така ще можем да виждаме кой какво прави на компютъра си,за да предотвратиме компютърни престъпления-вече хванахме Бай Иван,който четеше "Историята" на Паисий без да си е платил авторските права...или както Алеко го каза:"Властта трябва да знае и кътните зъби на населението"