64

ves666

преди 12 години

pyka che mi dreme za okeanite ,shte lochite voda i tvae .

63

жени

преди 12 години

То ние да сме си добре, да си раждаме- поне по осем примерно, да си възпитаваме дечицата, както и до сега- нямай мило, нямай драго, да си заковем някой друг Месия пък и без некви си океани ще минем... За кво са ни, само да ни смърдят... Няма Месия, няма Бог, кой ще ни съди!

62

Глад

преди 12 години

Нали знает, качва се цената на храната и 3 млд. пият вода за последно, гадно ама е така. 1 млд. Индици,Пакита,Китайчета и друга *** са бегали.

61

rm

преди 12 години

В битката между хората и океаните може да има само един губещ и със сигурност няма да са океаните.

60

бочко

преди 12 години

Че животът няма да изчезне то е ясно, най - много хората да се редуцираме драстично, и без това сме много 6 милиарда, а *** по света продължават да се множат

59

!!!

преди 12 години

HOME

58

Стефка

преди 12 години

Все тая хората ще продължават по същия начин докато не убият всичко на земята.След това сме ние-и с право!

57

Анонимен

преди 12 години

Та за Фукушима - тея японски филми с Годзила не са фантастика. Явно са решили да се пробват наливайки радиация в океана

56

Анонимен

преди 12 години

Късно е

55

онбашията

преди 12 години

57, то свирепия глад ще си почне каквото ида правят тъпите хорица предлагащи "решения"

54

КоКо

преди 12 години

Преди три години, в документ подписан от 250 водещи в своите области учени, се казва (за кой ли път!), че ако не се вземат спешни (!) мерки, на човечеството му остава между 20 и 50 години живот. А следващата година приключва всичко, начело с оня *** с главните букви.Земята навлиза в ново измерение, а хейтърите за щастие не могат да я последват, УРА!

53

Анонимен

преди 12 години

ТЕЯ МАЙ СИ НЯМАТ ДРУГА РАБОТА И ПИШАТ НЕБИВАЛИЦИ СЕГА ШЕ МИ КАЖЕТЕ ЧЕ И ХИТЛЕР СИГОРНО Е ЖИВ И СЕ КРИЕ .. :d

52

Анонимен

преди 12 години

Срещат се две планети:- Какво ново ?- Нищо особено. Май съм прихванала разумен живот.- Дреболия. Аз също съм го карала. Шест, в най-лошия случай, седем хилядолетия и отминава само. Ще вдигнеш температура за кратко, ако заразата сама стигне до термоядрена реакция. Ако се лекуваш на стадия на античността обикновено започва ремисия. За профилактика взимам по три астероида на хилядолетие след всеки ледников период - нямам проблеми

51

онбашията

преди 12 години

ей, това еколозите са много *** животни. не бих се учудил дори това с "въглерода" да не е от журналистическа неграмотност, а да си е директно от доклада на *** екологично същество което е писало доклада. тия хора тотално им липсва усет към естествените науки, това са просто религиозни хора, които се правят на учени.

50

до пфффф

преди 12 години

Винаги ще има *** като теб.... неизбежно е....

49

До долния

преди 12 години

Животът на планетата Земя ще го има, но без теб и подобните печалбари...

48

пфффф

преди 12 години

Абе стига с тия глупости бе, тая простотия е на стотици години - света умира, хората са прекалено много и т.н. - само дето нищо такова не се е случило до момента. Има два принципа, който са много точни за случая - "следвай парите" и "кой печели" от тая истерия, там се крие разковничето. Разберете го веднъж завинаги - ако ще всичките атомни бомби да избухнат наведнъж, планетата и живота ще си го има.

47

ля ля

преди 12 години

колите на вода! инвестирайте в БАН!!!!! само така ще ги разцепим

46

Анонимен

преди 12 години

"Погълнатият от океаните въглерод вече е много повече, отколкото през епохата на последното масово изчезване на морски видове преди около 55 милиона години. Тогава измират почти 50 процента от някои групи животни в дълбоките води." ХАХАХАХАХА ДНЕС.БГ СКРИЙТЕ СЕ! Не зная до колко са ви верни източните ОТНОВО сигурно като последния път с извънземните кораби .... или пък сте се изгубили в превода ... но моля ви кой учен ще каже подобна глупост ? Като отида за сьомга в магазина да ви кажа си е там

45

do 44

преди 12 години

emi ako vqrwa6 v "2012 end" ti si si *** po priroda