216

Анонимен

преди 12 години

гумнеров е гумно

215

коментар

преди 12 години

... а защо ли централата на Атака не работи и са пуснати всички отпуск до второ нареждане ... и то вече 2 седмица ...защо ли ?????

214

педесе лв. разходи

преди 12 години

Всичко е циклично и новите лица са бившите ***.

213

Официален вносител

преди 12 години

На Гуменаров ще му подарим ново телефонче за 6 бона. Със сигурност ще се изкефи защото всеки уважаващ себе си депутат-патриот има телефонче за 6 хиляди лева.

212

номад

преди 12 години

Гумнеров май доста си сменя партиите.Това е 3 или 4-та...

211

до bg

преди 12 години

хахах, виденов платил 2 млрд от външния дълг. по гелям виц не съм чувал

210

верен атакист

преди 12 години

Предателите имат наглостта и партия да правят!Срам и позор за България!Това са мишки и ***,които не заслужават никой да им обръща внимание!АКО СА ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ-ДА НАПУСНАТ ПАРЛАМЕНТА!НАПУСНЕТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

209

Анонимен

преди 12 години

Що ли сещам за 3 мата ***, или за 3те прасенца?!?!?!?!?

208

ДА СА НИ ЧЕСТИТИ!

преди 12 години

От това имаше нужда българският народ от още една партия за хранене, от още едни пиявици в парламента. Да са ни честити новите свинчовци които искат кокала!Вижте ги сега защото след 1-2 години ще са като буренца и едва ли ще ги познаете!

207

Ванката

преди 12 години

ама като станахте депутати си мълчахте, а сега се сетихте че сте били подписвали нещо,

206

Анонимен

преди 12 години

В лицето(телесата) на тези юнаци се задава могъща и масивна конкуренция на Павката Чернев.

205

Силвина

преди 12 години

Егати гадните, мазни уядени физиономии имат. Новите, стари лица на политиците.......

204

Анонимен

преди 12 години

Има една поговорка "Нов бардак със стари *** не се прави".

203

bg

преди 12 години

А ни навират тикви, защото умният, интелигентен и патриотично настроен българин няма да е кукла на конци. Вземи пример в САЩ - двама президенти са опитали да променят статуквото на заробване и ограбване на нацията от лихварите - и двамата са убити - Линкълн и Кенеди. Виж какво стана и с Виденовата зима - Виденов правеше реални опити да изчисти външния дълг (плащане от 2млрд наведнъж по негово време) - веднага намалиха парите в обръщение и настана глад и криза. Та властта изобщо не е в тиквите.

202

bg

преди 12 години

ringo, не се "навират", а ни ги навират. От 20 години ни управляват едни и същи хора, с един и същ сценарии - първо създадоха СДС, след това ги оклепаха много повече, от колкото те се ***, после извикаха мадридския лешояд, след това го оклепаха и него, след това направиха герб - както виждаш колкото повече наближава края на управлението им, толкова нараства натиска - имоти на Цветанов, ще излязат накрая връзките на ББ от миналото му и ще окапе и герб. След това иде ред на АБВ може би и т.н.

201

Анонимен

преди 12 години

"Защо само тикви се навират в политиката?"Защото на свестните много бързо им виждат сметката в глутницата! Ако не виеш с тях, вън!

200

ринго

преди 12 години

обществото не се нуждае от лапачи и конфронтация радвам се че атака се разпада дано това се случи и с дпсето.Видяхме края на костовизма видяхме края на царизма сега ще видим края на боковизма .Къде сте истински родолюбиви българи ?Писна ми от мекерета ....може ли такива като Лъчо Мозъка да ни управляват бе хора ?Защо само тикви се навират в политиката?

199

Анонимен

преди 12 години

Е, има ли още луди необхванати от АТАКА ?

198

Андрей Иванов

преди 12 години

Аз участвах в създаването на Атака през 2005. За съжаление хората са прави - Атака вече се нуждае от алтернатива или поне от ново ръководство. Срещал съм се тогава веднъж и с този Кирил Гумнеров, който беше кандидат от Ловеч мисля, но не успя да влеза в парламента тогава. И беше доста свестен човек, не се подвеждайте по името му. В България има хора истински националисти, но те не могат да застанат вече зад Волен Сидеров, така е.

197

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Тия не са алтернатива на нищо а *** на ГЕРБ видя се на гласуването при вота на недоверие!