19

До 12 (фенка)

преди 12 години

Домейнът ".be" няма нищо общо със статията. Това е белгийският еквивалент на нашето ".bg". Нито е нещо ново, нито е измислено от българин, за да бъде повод за гордост, каквато долавям в написаното от теб. Нищо лично! Може и да го знаеш това, но някак си не си личи от коментара.

18

до 18

преди 12 години

На IPV4 може да се изчерпат IP адресите но на IPV6 едва ли , още не са ги почнали.Крайно време беше от ICANN да дадат възможност на всеки луд с пари да си регне домейн.За тях е важно да прибират парите.Очаквам домейни като .*** или .железо , общо взето нетът ще стане интересен и разнообразен.

17

80286

преди 12 години

Това за домейните добре, ама ИП-тата свършват...

16

до 11

преди 12 години

ти, големия "далавераджия", си толкоз ***, че ако забавиш скоростта до 0 ще е най-добре.

15

sergeev

преди 12 години

kostov.otelo.

14

хахаха

преди 12 години

ей забравил си костов!Е, българите са добре нали си вложиха боновите книжки и сега почиват по островите и лапат $$$$ от акциите на дружествата.Който си е вложил боновата книжка е рахат сега...

13

ICANN

преди 12 години

Обявяваме промоция за следните домейни (не се изискват документи за собственост):bg.parlament.idiotsboyko.borisov.mutracv.cv.fizkulturnikgoce.efendidogan.ufostanisheff.ser.gei

12

фенка

преди 12 години

gledai.be - вече имаме такива интересни сайтове :)

11

do 8

преди 12 години

Да ПИЧ да дадеш няколко милона евро за реклама, чрез която си привлякъл няколко рейса с японски туристи посетили Розовия фестивал в Казанлък си е голяма далавера. Със сигурност още това лято са се възвърнали парите след като японците са били обрани, на чейнджа в таксито в хотела на заведението и т.н. и т.н.. Чаткаш ли или да ти го напиша по бавно.

10

Азъ

преди 12 години

Както е заснето на снимката решението ...Е Да СЪ....

9

Bocko

преди 12 години

тамън се чудих тия 200 000 долара къде да си ги заврЪ и ето - решението дойде ще си регистрирам сайт: ela.me.ritni

8

до 7

преди 12 години

Пич мога спокойно да ти заявя че си в огромна грешка. Виж Розовия фестивал в Казанлък например. Автобуси с японски туристи се редяха един след друг. Имаше повече чужденци отколкото Казанлъкчани!

7

do 2

преди 12 години

Много по богати фирми биха дали толкова пари, много държави биха си направили подобни домейни. Да имаш добра интернет страница си е прилична инвестиция в много области. 200 000 не са толкова много примерно представи си Чалгария колко милиона изхарчи за да рекламира измисления ни туризъм.

6

Анонимен

преди 12 години

заповедайте на нашего сайту у ве ве ве.ауди.перник !

5

пиле

преди 12 години

Хубаво решение! стига да се узакони един домейн, той вече става уникален адрес. И може дори една фирма да си създаде собственн домейн, нещо като универсален адрес, без посреднически домейни. Например БМВ, или Крайслер, могат да се намират направо без другите допълнения. Хубава идея са измислили.

4

Анонимен

преди 12 години

Поредната измама за лапане на парички.

3

Анонимен

преди 12 години

страхотно .. ето нещо смислено за което да си похарча паричките

2

NOLF

преди 12 години

Това ще е само за корпоративни гигианти като Гугъл, кой нормален ще даде 200к за домейн.

1

Анонимен

преди 12 години

Еха пълна демокрация или по скоро свободия.