777

Анонимен

преди 13 години

nali vi kazah 4e sa ot Ataka , napadatelite prostaci

776

Ataka

преди 13 години

"Не ни е страх, от два плесника не ни е страх", каза Димитров, който свързва нападателите с неонацистки групи.

775

Ина

преди 13 години

Отвратителна реклама на хомосексуализма. И деца осиновяват, и семейства искат да създават. Болни хора, определено, както е болен един педофил. И не защото ги приравнявам.... Защото защо някой трябва да ме убеди, че е нормално да му се иска да се "оправи " с човек от същия пол, а не било нормално да се оправи с дете с нормални полови функции... И двете са болестни състояния и са укорими от обществото.

774

Нема такава държава

преди 13 години

tea bokluci ot Ataka prekalavat ve4e Слави Трифонов - Нема такава държава youtube/watch?v=TQEXGld3vHA

773

ohoboho

преди 13 години

малко им е било само некаква вежда трябва6е повече да ги бият тия *** пробити

772

.

преди 13 години

ШАШ ходи при делфините и пингвините , вземи и подобните си с теб , ние сме хора.

771

нормален

преди 13 години

До: аааА ти какво си направил за държавата и за обществото???

770

ФОБОС

преди 13 години

Бития бит ,е бан ална фраза.

769

до 808

преди 13 години

Прав си за Чикатило, обаче *** НЕ Е нещо нормално. Не мразя гейовете, нямам нищо против тях, но не мисля че са психически здрави и биологично изправни хора.

768

ШАШ

преди 13 години

Аз не съм виждал пингвини, макаци и делфини на парад ама скоро може и това да се случи ако решат да земат пример...:) Мъже не ходете в зоопарка - опасно е!

767

ШАШ

преди 13 години

За делфините е известно, че мъжките се чифтосват с индивиди от същия пол, за да скрепят отношенията в рамките на групата. По отношение на хомосексуалните пингвини, те станаха известни, след като медиите популяризираха двойки птици от един и същи пол (мъжки), които се грижат за яйца, отхвърлени от естествените им родители.Хомосексуално поведение може дасе наблюдава често при женски макаци, но това е строго сексуална проява, а не социална, това се случва обикновено, когато мъжките не са способни

766

Unabomb до 801

преди 13 години

Чикатило е сериен убиец, изнасилвач и канибал. Това е ненормално. Напълно нормално е хора да обичат други хора, пък били те и от същия пол.

765

розов ту би 805

преди 13 години

Има лек за обратните. Нот рябва да го искат. Назначи ме за директор на рехабилитационен център и ти гарантирам че за месец от обратни, ще станат съвсем нормални. Познай дали няма да се оправят? И то без никакви диващини - само тънко фино лечение. Даже може да излязат като младоженци (не от един пол!!!). нот рябва желание! Да ги изпратим на едно парти-бригада, където да изградят едно предприятие за да си осигурят работа за в бъдеще! Предполагам, че ще им е готино. Нощно време, ще минавам покрай леглата и а видя от един пол двама, ги чака неприятна изненада. Хващам единият, измъквам го от завивките, дето се гушка с еднополовият си гадже и на негово място поставям елитна компаньоанка от бигадата! Е, мисля че няма да може да заспи повече, поне до сутринта? И така, докато на края на бригадата не остане нито един обратен и от двата пола! Ако някой се опита да кръшне по еднополов партньор ще му поставя две мацки в леглото и няма да може да изляга!!! Е, накрая ще се промени. Мисля, че трябва правилен подход, а не насилие с диващини! На всеки обратен, по една лесбийка за партньор по време на бригадата и накрая ще са си първи дружки!

764

Смехурко

преди 13 години

Престъпление отомраза ли е *** да пребият българин? Престъпление от омраза ли е да те пребият докато се прибираш от работа? Престъпление от омраза ли е да пребият детето ти заради стотинките му за закуска?Айде стига с това делене- насилието да се наказва еднакво за всички, стига делене на п...си, ***, българи, нубийци и каквито още се сетим! Има полиция, прокуратура и съд за тези неща!

763

jj

преди 13 години

Да търпят нормалните, как ненормалните агитират своята извратеност пред очите на децата - това е сигнал за пълната ерозия на обществото. Толкова ли няма защитен механизъм - например изолация в специфични зони за ***, или лечение.. Никой не ги обвинява - те не са виновни, за това което са, но и никой нормален не иска да гледа грешките на природата.

762

.

преди 13 години

Емчо сладурано , точно от написаното от теб разбрах , че си мека китка , може да не си го написал, но свети като елха. Това , което съм казал има смисъл , това което ти казваш няма смисъл , защото бъркаш ПРОГРЕСА с ПЕДЕРАЩИНАТА и РАЗЛОЖЕНИЕТО на обществото. Тези , които защитават *** пишат големи глупости , но глупостите им не могат и да се сравнят с тия дето ги пише един *** , по това те познах. Религиите са нещо свято съхранило идентичноста на различните човешки групи тя съхранява , а не руши както педеращината, например един *** вреди не само на обществото , тъй като не създава семейство и съответно не е продуктивен , но вреди и на близките си , носи им притеснения , главоболия , срам и т.н. , също може да навреди да други странични хора особено деца , които попиват всяко поведение като гъба. Въпреки , че сме 21 век , хората които разбират развитието с приемане на всякакви извратенящини защото някои подшушват , че така трябвало за да сме толерантни са доста изостанали в следния аспект , НЕ МИ КАЗВАЙ КОЕ Е ПРАВИЛНО И КОЕ НЕ , аз и мнозинството не те харесваме , това не означава , че те мразим , но не се старай да ни накараш да те мразим. Чао Емка , палавник :)

761

100%

преди 13 години

ATAKA sa nema koi drug da e , pak rabota na banditite Ataka , drugi bandite v Balgaria nema

760

ааа

преди 13 години

Лошото е, че гейовете защитават единствено собствените си права, а не ги е грижа за обществото като цяло. За тях то е враг, а искат да трупат облаги на негов гръб. Ами не става така. Направете нещо, което да е полезно за цялото общество, драги гейове и тогава обществото може да стане по-благосклонно към вас и мероприятията ви. Не става само да искаш - трябва и да даваш.

759

Chikatilo

преди 13 години

798...това не са простотии, освен това никъде не виждам да пише Атака ? Простотия е да гледаш грозни лезбийки и гейчета по улиците където ходят малки деца, ето това е простотия !!!!

758

И

преди 13 години

Битият бит, ебаният ***!