29

За моя племенник:

преди 12 години

Продължавай да летиш Митаче!Там където си достигат само гласовете на хората,които имаха щастието да те познават.Благодаря на Бог,че бях между тях!Само не знам сега с кого да мечтая за пътешествия?

28

Анонимен

преди 12 години

"Загиналият е от Пловдив, но в момента работи в Бургаската филхармония."***!!! ОПРАВЕТЕ СИ СТАТИЯТА!!! Почивай в мир, Мите!

27

Анонимен

преди 12 години

Един от ГОЛЯМ ЧОВЕК си отиде! Един прекрасен приятел, който винаги би помогнал! Изключително добронамерен! Той изживя за 27 години много повече отколкото почти всички от нас няма да изживеят за цял живот!!

26

Анонимен

преди 12 години

"Загиналият е от Пловдив, но в момента работи в Бургаската филхармония. С екстремни спортове, парапланеризъм, се занимава от една година, уточниха негови съотборници. Д.П. свири и в рок-групата Stop BG Band.." Не ми стана ясно как работи и как свири загиналия? Мир на праха му.

25

музика

преди 12 години

Споменът ми за него,че беше много лъчезарен човек!Тежка загуба!Не мога да повярвам!Мир на праха ти,Митко!Поклон!

24

анонимен

преди 12 години

хм..какво значи опитен средно ниво...е..резултата е виден...вече няма да прави така

23

Анти-тапанти

преди 12 години

Наааййй-големите кухари пишат в тоя сайт!!!!!!!!!! ТОТАЛНИ НЕГРАМОТНИЦИ СТЕ!! *** ВИ В УСТАТА ,СЛАБОУМНИЦИ СМЕШНИ!!!!!!!! ИДЕТЕ НА УЧИЛИЩЕ И МИНЕТЕ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ ОЩЕ 3 ПЪТИ ПОНЕ!!!! ***!!!!!!!!!

22

аз

преди 12 години

Фестивалът не го организира клуб "Тритон",а клубът по парапланеризъм "Тангра".Тритонците са друга спортна организация в Асеновград.Те също бяха там, но не те са организаторите.

21

пич

преди 12 години

тука само от НАТО не са дошли...за човек с инфаркт линейка няма...всичко това финансирано с ВАШИТЕ пари!

20

jalko ! mnogo jalko

преди 12 години

"Загиналият е от Пловдив, но в момента работи в Бургаската филхармония."Kak "Загинал" ... в момента работи ??!!vsichko obarkano ta chak pobarkano v tozi sviat!Bog da prosti choveka.

19

Анонимен

преди 12 години

Да почива в мир, скъпо е платил за това да се почуства като птица. В първия момент ми се видя, че пише "парламентарист" и щях да си отворя още една бира от кеф. Но ..., жалко за човека.

18

Анонимен

преди 12 години

Бог да го прости човека! :-(

17

Груйо Шопа

преди 12 години

Я за това се не качвам на дълво без корени!

16

Ачо

преди 12 години

Според мен трябва да се полага изпит преди скоковете, сега веки с 300лв си купува от е-бей комплетк 2 ръка и скача дето намери(не визирам този случай).Трябва да има точно определени дни и места за скачане с контролни органи за контрол за алкохол и амфети и парамедици.

15

Анонимен

преди 12 години

...разбира се моите най-искрени съболезнования към близките на момчето..

14

Анонимен

преди 12 години

Живея близко до мястото от където излитат парапланеристите. Теренът е добър и при подходящи условия се получават красиви полети. За съжаление стават и инциденти. Мой познат си счупи крак и ходи една година с патерици поради инцидент при излитането. В този спорт си мисля че излитането е по-опасно от кацането.

13

Митко

преди 12 години

Ще остане в съзнанието ми спомен как свиреше Болеро на цугтромбона на плажа една вечер на Кара Дере - беше невероятно! Мир на душата му и сила за приятелите и близките!

12

До БГ Съдия

преди 12 години

Повтаряш се нещо ....

11

Дарвин

преди 12 години

Естествения подбор е като ветера-отвява плявата и оставя читавото.....

10

БГ Съдия

преди 12 години

"Загиналият е от Пловдив, но в момента работи в Бургаската филхармония."ТОВА Е ВЪРХЪТ НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯТ ТЪПИЗЪМ. КАК ЩЕ РАБОТИ В МОМЕНТА ТАМ КАТО Е МЪРТЪВ ?