11

Боби

преди 12 години

Ша врътнат една контролка с некой от участниците и ша ги избият от залозите - я 4 дузпи , я некоя палачинка - не ги мислете!Абе що не направим Коко Динев президент на БФС - ще падне един благодат...

10

пешо

преди 12 години

какви "лъвове", бе това са просто ***! футболните ни ***!

9

Анонимен

преди 12 години

Така е :) от толкова чалга им излзна от пилешките моъци тази дребна сумичка. А колко фолк диви можеха да хванат! От гледна точка на запалянко смятам, че е по добре дето ще прекарат световното в чалготеките, защото няма да се излагаме. Стига с тези лъвове! Срам за животните е!

8

Def

преди 12 години

Боби перуката вън от БФС, да се направят едни честни избори и да започват да работят че изоставането от останалите държави е вече огромно. А и държавата е крайно време да започне да разбива тия схеми с уредени мачове. Аман от пишман "бизнесмени" , които се навъдиха в футбола в Бг.

7

РАД

преди 12 години

Все ще се намери някой анонимник като номер 4,дето ще намери за всяко нещо да хленчи.Ами като са малко 8 млн. евро,що не се бръкнеш да ги извадиш?

6

аз

преди 12 години

На нашите не им трябват пари, те си имат достатъчно. Я питайте Митко колко кинти взима от рекламата на една банка.

5

Анонимен

преди 12 години

Не, те да взимат пари... На нас трябва да дават пари за да ги гледаме и пак няма да искаме.. !

4

Анонимен

преди 12 години

То пък големите пари 8 милиона евро.Даже зе един нов стодион с 15 000 места не стигат.Само за заплати на БФС за 1 година.

3

идиот

преди 12 години

"футзал" Някой да превежда!?!

2

днес.бг браво

преди 12 години

днес.бг браво, имате прогрес! "лъвове" вече го изписвате както трябва - в кавички.

1

"лъвове"

преди 12 години

Това е една добра новина! Никакви пари за българския футбол и БФС! Перуката и сливенския *** в затвора а БФС да се закрие, "немедленно"! Казах!