66

Dublin

преди 12 години

bratski pozdrav do vsicki bivsi BG corbadzii-rabotodateli /bez 1/ ot bivsia vi rabotnik...vece opraviast scetov bakii na pijanite irlandci...Youtube...Вася Обломов - Начальник ;))

65

PECHALBATA

преди 12 години

KOFTI RABOTA :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

64

Stela

преди 12 години

Ми това пък е въприс на избор как да си използваш Фейсбука - сполучливо и ли тъпо!Не разбирам коментарите, в които се казва, че ФБ е за ***. *** са тези, които не могат да извличат полза от подадена информация и я загърбват, та даже заплюват. Клюкарник е като не знаеш кво правиш там и като си пропуснал думата "СОЦИАЛНА" пред "МРЕЖА".

63

Темерут

преди 12 години

Ами, така ще е, като *** ползващи така наречените "социални мржи" тип фейсбук и туитър, си мислят, че там анонимността им е гарантирана!!! Дарвинова награда от типа: "най-тъпия начин да си загубиш работата" трябва да се учереди за такива.

62

Анонимен

преди 12 години

е сега ще кача няколко снимки как си губя времето в днес.бг профила си в facebook ... сигурен съм че за такова проинение моментално ще загубя работата си

61

Анонимен

преди 12 години

ами за мен само *** влизат и качват снимки по *** социални мрежи. единствено разбирам тези от филма LOVE.net, там поне имат цел...

60

goshko

преди 12 години

Значи, аз ся като ши ставам кмьет на силото, да си трия фьейсбукот!

59

Ряпа

преди 12 години

Българите - като Американците: всичко е конспирация.. научете си правата просто.

58

nexta

преди 12 години

не споделената информация здраве за цялото семейство

57

Machiavelli

преди 12 години

Поредна форма за контрол? Хахаххаха пак сте гладни май и глупости говорите. Тая конспирация ви тресе здраво.

56

социо

преди 12 години

Социалните мрежи са интеерсно нещо. Но хората там се разкриват напълно и от това се получават проблемите. Хора, има поща, има скайп, кому е нужно да си показвате всичко под формата на снимки и мисли пред цял свят. Единствено човешката глупост е виновна. абе човека е ама много тъпо животно. после - кой ми *** в гащите.

55

Данчо

преди 12 години

Фейс бука е поредна форма за контрол и дебилизиране на келешчетата с *** и нескопосни въпроси.Веднъж погледнал го,няма откачане.Смотават те в паяжината!Разпространяват ти адреса и всякава *** започва да ти досажда!Така попадаш под зоркото око на Биг Брадър!Въобще в кошчето всякакви съобщения от там!

54

леймбуук

преди 12 години

На фейс-а-буук-а единственото готино му е, че заради него има lamebook.c o mИскрено се забавлявам на малоумиете на някои индивиди.Иначе няма какво да се учудваме. ФБ си е създаден за да се "жъне" информация за тиквите, навили се да я наливат там...

53

Марк Цукербергер:

преди 12 години

Стига сте ми обиждали социалната мрежа, че от Ленгли пак ще ми дърпат ушите.....

52

Анонимен

преди 12 години

Абе в тоя сайт всеки ден има реклама за лицевата книга.

51

до 50

преди 12 години

Нормално е да ни пречи! Когато колегите цъкат фбука си докато си на работа, тези като нас трябва да им вършат недовършената работа!!

50

Анонимен

преди 12 години

не мога да разбера на някой хора какво толкова им пречи тоя facebook. само да излезе някоя статия свързана с fb и 100 коментара колко е тъпо. ами на който не му харесва да не го ползва. все едно аз като не гледам волейбол например и да коментирам какви са *** волейболистите и феновете на тоя спорт, защото много ми пречат на живота

49

rock-n-rollah

преди 12 години

Поуката, както винаги: Внимаваите какво и къде споделяте!

48

ганди

преди 12 години

поуката от всичко е много проста: дон'т би ***.

47

Анонимен

преди 12 години

"Конгресменът Антъни Уайнър е една от последните жертви на невниманието..."Кат си попска унука ,какъв *** ми дириш тука