173

gogo

преди 12 години

Стойчков е ***!

172

Бойковист

преди 12 години

Модерният Ляф явно е попил от мъдростта на Вожда от Банкя ....

171

Анонимен

преди 12 години

Браво Ицо, кажи им го и ти, че тези *** се правят че не разбират.

170

митака

преди 12 години

Тоя ,нали нямаше да стъпва повече в БГ,кво са е закичил с тия китки,нали нашата татковина нищо не му давала и го карала да плаща данъци,да се маха от тука,а и кой нормален човек би си го представил дори в ролята на президент,ей тогава вече жална ни майка...

169

kyky

преди 12 години

Стоичков е ТИТАН!

168

Пешо

преди 12 години

Тея двамата чупят *** отсякъде!По прости от тея двамата не пазнавам!

167

Спонги

преди 12 години

Стоичков и ББ са горе долу с еднакъв умствен багаж. Няма начин да не се харесват. Само дето ББ никога няма да има успехите на Камата, най-малко защото Стоичков правеше каквото му казва Кройф, а ББ не слуша умните.

166

петре

преди 12 години

Не е зле за човек , който по едно време говореше, че не иска да има нищо общо с България.

165

Анонимен

преди 12 години

боже и този *** взе да разбира от политика!евала,господ те е надарил да си Велик футболист,но си до тук!

164

Стоичков не знаел

преди 12 години

английски ! Абе ти откри топлата вода , човека български не знае ,ти за английски говориш! Кой знае и него като Ивайло Маринов боксьора /Исмаил Мустафов/ колко го подготвят какво да каже на интервюто ?!

163

Анонимен

преди 12 години

Казвайте каквото си искате,но някой хора ги познават,уважават и ценят по света!Постигнатото от тях е спечелено със собствен труд.АРЕ МРЪНКАЙТЕ СЕГА,НЯМА КОЙ ДА ВИ СЛУША.

162

Егати

преди 12 години

В България всичко е възможно,вече двадесет и повече години доказахме,че чакахме тази демонкрация.Яд ме само,че толкова се старах за да построя нещо в тази моя страна,което го окрадаха хора не са имали и един ден работа.Срам ме е,че всичко се обърнат.с.колкото повече крадеш,толкова повече си уважаван и голям.ЩОМ и СТОИЧКОВ не признава,миналото,което го направи ВЕЛИК,значи нещо много се е объркало в тази скапана ДЕМОНкрация.Много съжелявам,но нямаме държава и държавност,а само територия закрадене

161

Петър

преди 12 години

Един каза че сме лош материал друг каза че България не му е дала нищо.Двама родолюбци с интелект.

160

зак

преди 12 години

до Ани Момиченцееееее прочела , не допрочела ...Цитат :..."Ние не трябва да сме там,където не ние е мястото" Олимпийка си.Важно е да участваш...

159

Анонимен

преди 12 години

Леле колко е остарял и побелял не е истина, а аз все го помня когато играеше!! Старостта идва и не прощава никому.

158

яаз

преди 12 години

До 199"БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО,МНОГО ХОРА РАЗБРАХА КЪДЕ Е БГ"Е и, от 1994 година досега минаха 17 години и благодарение на 4тото ни място сме първи в Европа. :) :) :) :)Това си го приказвайте на масата с ракията и като въртите кючеците.

157

до 181 - Смешко

преди 12 години

О, не.Единият си изкарва прехраната с труд, а другият със селска хитрост и ...светло бъдеще.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

156

муспи

преди 12 години

Стойчков е интелектуалец застанал до Бойко, а и за двамата България е вражеска територия за грабеж.

155

ФЕН

преди 12 години

КЪМ ВСИЧКИ,КОИТО ХУЛЯТ СТОИЧКОВ:СРАМОТА!!!!САМО ЗА ТОВА,ЧЕ Е ЖИВЯЛ И РАБОТИЛ НА НЯКОЛКО КОНТИНЕНТА,И ЗА ТОВА,ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО,МНОГО ХОРА РАЗБРАХА КЪДЕ Е БГ ,ГО ПРАВИ БОГАТ,ТА БОГАТ..НЕ ЗНАЕЛ АНГЛИИСКИ, А ВИЕ КОЛКО ЕЗИКА ГОВОРИТЕ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ И БГ ЕЗИК ПРАВИЛНО ДА ПИШЕТЕ,С ПО КОЛКО ДИПЛОМИ СЕ УРЕДИХТЕ??МОЖЕЩИ И ЗНАЕЩИ БЪЛГАРЕИЦИ!!!!ПОЗОР!!!

154

Ристу Стуичкуф

преди 12 години

Съмтаймс уин, съмтаймс люн. За Боко скоро ще е люн..