45

хм ,руснаци ще ни

преди 13 години

строят АЕЦ , ние можем и сами ! Кадърни сме , способни сме , дори копутера българин го е змислил !

44

slav4o

преди 13 години

На "минувача" да му го накукарача , хи-хи-ха

43

komentar

преди 13 години

Оправете си статията - 6,3 милиарда, а не милиона !!!!

42

минувач

преди 13 години

Малее, що червени поръчкови писачи се навъдиха! Дано ви стигне електричеството за стол! Пази Боже, от толкова проста ***!!!

41

slav4o

преди 13 години

Братя българи, юнаци,нещо не виждам революционен ентусиазъм колкото се може повече хора да го турят на *** , та свят да му се завие Хайде братя , напънете се и му го турете квадратен ... той и без това друго не прави освен да трие нашите постинги Дерзайте братя !

40

разкрачен

преди 13 години

Може скоро да започнат преговори с Уестингхаус

39

slav4o

преди 13 години

Благодаря на вси4ки съратници които го туриха на *** между ушичките,турете му го пак ...хе-хе-хе

38

slav4o

преди 13 години

Според мен ве4е е ясно че АЕЦ Белене няма да се строи, щом Цветелина така смело си вложи капиталите в зелена енергия зна4и е ясно 4е атомната енергия няма да ги конкурира

37

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на всички които твърдят,че не ни трябва електроенергия да си зарежат уютните и тъпкани с електроника и електроуреди домове,да си изкопаят по една землянка или да си намерят пещера.

36

Анонимен

преди 13 години

Докато изясняваме цената,тя се вдига.А междувременно даваме /на свои хора / десетки милиони за подготовка на площадката за зимата.

35

Патриот

преди 13 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ трябва да се постро час по скоро и тия дупедавци американски да не увъртат повече само пречат на прогреса на България !20 години разруха стига!!

34

Анонимен

преди 13 години

Че вече от две години управлява... т.е.командва държавата. Да беше проучвал, да беше се консултирал, а не да си върти *** ту към американците, ту към руско/европейския консорциум. Май на края ще му го набутат и от двете страни, руснаците с неустойките и американците с реактора дето Европа още не иска да им го лицензира. Всъщност нанего щему набутат само в джоба, а на нас...

33

Анонимен

преди 13 години

Турция договориха с руснаците две такива централи и вече започнаха строежа на едната. При това тези централи ще продават тока си на същия пазар дето мошеника Костово и *** Мартин Димитров твърдят, че го няма. Не съм забелязвал да сме вземали по-умни решения от тях... за съжаление:( Нима сега смятаме, че те са по-глупави? Или американците ни пречат за да ни изпреварят турците и да вземат пазара?

32

Патриот

преди 13 години

Не 3, а за 3000 месеца трябва да се замрази този проект на руската мафия.

31

Анонимен

преди 13 години

Агентите на БСП в интернет форумите няма да бъдат платени. Хората, които ще защитават идеите на социалистическата партия в световната мрежа, ще бъдат от младежката структура и ще работят на доброволни начала.!!!ей другари и другарки, да не се отметнете, разчитаме на вас!!!

30

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ Белене допреди това правителство беше абсолютно предателство на националните интереси извършено от БСП и енергиината мафия в България.Тази енергиина мафия съществува на гърба на народа.Продава тока в чужбина на загуба а загубата се калкулира всяка година в цената на българските абонати.Никакъв АЕЦ Белене не ни трябва! Руснаците затова искат с някакви такива счетоводни трикове и термини да завишат цената за да има %-ти за 100 години, които да се плащат на БСП + Сие

29

Анонимен

преди 13 години

Не всеки става за държавник - може и да си учил и на запад и на изток - 10 дипломи да имаш за висше образание и пак да си *** и освен от крадене и унищожаване от друго да не разбираш -

28

Анонимен

преди 13 години

Ако проекта Белене не може да привлече инвеститори защо въобще се занимаваме с него. Има милиони проекти които биват прекратени именно поради липсата на инвеститор.

27

работещ

преди 13 години

Анонимни червени тапири-агитатори 22 и 24, що не отидете в Русия, Украйна, Белорус или Казахстан - там 100% "управляват" тия кадърни патриоти, който у нас командват говедата само 95%. Хем ще се радвате, че французите на пречат, а американците направо помагат на Русия да строи АЕЦ в Турция. Ние пък тук ще отдъхнем от зловонията и ненаситността ви. Договорилис?

26

Анонимен

преди 13 години

Хората в България трябва да знаят, че електроенергията която се е произвеждала и произвежда от руските атомни самовари е за износ. България има предостатъчно мощности за да задоволи вътрешното търсене с не-ядрени централи електрически централи. Всякакви лъжи как сме щели да сме на режим на тока ако закрият реакторите в Козлодуй са безпочвени и всеки може лесно да получи отчети за енергийния баланс на България.