191

цицерон

преди 12 години

А червено-турската мафия...*** кръв,щото Бойко ги изклеца,та да не могат сега да си връткат гяволиитте на воля : ДДС измамите,ментаците - алкохол и горива,Държавния Резерв е на ред да се даде в ръцете на фирми,които не ще злоупотребяват с него,държавни и общински обществени поръчки - не на "вашите фирми",и вече агонизирате.Като ви се среже пъпната връв,с която точите бюджета,а захранвате корупцията и купувате гласоподаватели,ще бъдете самоубити,за да живне тоя офрашкан от Комунизма бълг.народ.

190

анонимен

преди 12 години

че той си е МУТРА

189

Анонимен

преди 12 години

greshish, ne se drji kato mutra, , bate Fasul e surat

188

Анонимен

преди 12 години

185,ТИ ОТ КОИ СИ...........

187

Анонимен

преди 12 години

ПО ДОБРЕ ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО МУТРА,ОТКОЛКОТО КАТО ***....

186

ветеринарчето

преди 12 години

Затварайте го тоя сайт червен,че ще умрем, от смех,като ви четем злобните комунистически коментарчета....да,умалително,за случая е точно и правилно!И...утре -марш на гей-парада под ръка с Патрона си,Серж,че ще ви дърпа ***,ако само закъснеете дори...?!*** с байраци навирили...петолъчки у гевреци - ей туй сте вие и целата ви партия и политика.Сбогом...нещастни ***!***,бе,шушумиги извратени!Иде и национализация...ама сега е ред - вие да сте от ебената страна на опашката!А-ха!

185

експертно правителст

преди 12 години

Алтернативата е експертно правителство, ориентирано към приоритетните цели на нацията. Поставят им се цели и срокове за изпълнение, с критерии за оценка. Ако постигнат целите, им се заплаща и остават на работа. Ако не изпълнят целите, се заменят с други, например швейцарски експерти! На политиците трябва да им се забрани достъпа до сградата на правителството и на парламента!

184

Той е мутра!

преди 12 години

Пожарникарят не се държи като мутра. Той е мутра!

183

do182

преди 12 години

Ще остави обезлюдена България,най умните,здрави и силни работници и учени бягат масово.В България остават само мутри,*** и пенсионери/демек некачественият материал./

182

1

преди 12 години

Че той си е такъв.

181

политик

преди 12 години

че къде видя да води политика-кара се на всички които го критикуват-еквивалент на боя, подкупва депутати да гласуват за него или ги изнудва-чист рекет ето ти я полетеката на мутра

180

alterego

преди 12 години

Мутра или не , неговото правителство наред с всичките си кусури ще остави нещо,което ще се вижда и ще може да се пипне ,за разлика от предишните ,които при огромните излишъци в бюджета нищо не оставиха - голямо лапане падна.

179

tova ne e mutra!

преди 12 години

Cvetozareeee Tomoveee,Ne mutra be nashia, kato mace, kotara4e i ne se drji a se osukva i vreshti predi da go naebyt, a kato rajda Kalinki i malinki tiiiho , blaaajno i kroootko.tova ne e mutra!i drugo popitai go kato kotence kakvo e lizal na drugaria Teror Jifkow

178

Антон

преди 12 години

Абсолютно подкрепям предишния коментар.Аморалните личности от предишното управление умишлено "продължиха" хаоса в държавата.Ако не бяха ГЕРБ, сега щяхме да сме под дъното, не просто да копаем към него..

177

Мария

преди 12 години

Това правителство наистина е изолирано, защото е единственото с морални ценности. На опозицията й харесваше в държавата ни да цари хаос и те да си правят милионите на гърба на народа си. И сега, когато някой се опитва да промени нещата, те започват да плюят, зашото не им изнася! Готовите пари бързо свършват, а и алчността им е безкрайна! Идеално правителство няма и винаги ще има недоволни, но при сегашното управление те са с пъти по-малко отколкото при предишните!

176

Антон

преди 12 години

Тея хора или не знаят какво е мутра и не са срещали или се правят на глупави?Всеки си плямпа, само Бойко работи тихо кротко, докато сички го плюят...

175

Бияча

преди 12 години

Браво, типично за *** и простоват човек както го наричаш, е да нарежда и обижда без да се аргументира.Понеже няма какво да измислиш, разбира се.Той човека се е доказал където трябва.

174

каролина

преди 12 години

Не мога да разбера,защо има все още заблудени ,които вярват на Боко.Той е прекалено *** и простоват .

173

Нат

преди 12 години

Защо все не сме доволни? Имаме работещо Правителство. Какво е направил г-н ..Цветозар Томов за България, че да излива злобата си върху Премиера, че не се сещам.

172

Распутин

преди 12 години

Това гадно недоносче, Цветозар Томов, най-подир започна да показва истинския си комуно-фашизоиден облик! Ха така, Томов, че с предишните си мимикрии някой можеше и да ти повярва!