238

Информатор

преди 12 години

Тракторът гушна 3 000 000 '' консултански'' нито дума в тоз лаи*нян сайт.Виж за 1000 кинта и то не открадени, а платен данък що червена плюнка се лее... :))

237

Питам

преди 12 години

Интересно какво ли печели Евроинс за да му платят 130 000лв, защото аз като започвах работа този не ме е преглеждал! Какви са тези медицински прегледи на кандидати за застраховане?

236

gatt

преди 12 години

АБЕ НОВИНАРИТЕ - НАУЧЕТЕ СЕ КЪДЕ СЕ СЛАГА И И КЪДЕ Й!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА ВАШЕТО Е ТОТАЛНА ***!!!!!

235

правопис

преди 12 години

Ей, редакторите, пак блеете. Не се пише "някой грешки", а "някои грешки".Брей, неграмотно племе....

234

Анонимен

преди 12 години

Ама той е изключииително кадърен бе! Я да се махне от Парламента и да развива търговска и консултативна дейност на спокойствие.Да не му губим времето там.НЕЗАБАВНО да бъде освободен от паразитните парламентарни задължения там!!!

233

Една_от_БГ

преди 12 години

237-ми, в Кърджали не сте ли чували поговорката: "Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си."Не може да имаш *** за приятели и ти самият да не си ***. Не може да назначиш един *** с фалшива диплома за шеф на ДФ Земеделие, друг за зам.председател на НС, трети да тикаш в Еевропарламента, а ти самият да не носиш отговорност за това!

232

Яко

преди 12 години

Норман Уиздъм - английски актьор, известен на българите като Мистър ***...Лъчо Мозъка - средностатистическо герберско ***, известен на българите като Мистър ***...

231

!?!?!

преди 12 години

Лъчо Мозъка не беше ли "женски" доктор, а? Тогава, в качеството му на "женски" доктор, как е консултирал охранителна фирма и застрахователна компания??????Явно тези фирми охраняват и застраховат женски .......... :)))))))))))))))))))))))))))

230

Аз друго се чудя

преди 12 години

След като трябва да са всеки ден в парламента, учавстват в разни комисии, трябва да се срещат и с хората по избирателните си райони, е как пък му остава време на този и консултации да дава бе.... направо прекаляват. Ние не ходим на работа и не знаем кое колко време ти отнема.

229

an

преди 12 години

АМИ ТОЧНО В ТОВА СЕ САСТОИ ПСЕВДО ДЕМСКРАЦИЯТА. ЭАЩТО ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ ДРАПАХА ДА ВЭЕМТ ВЛАСТА. АМИ ДА ОГРАБВАТ И УНИЩОЖАВАТ В ИМЕТО НА НАРОДА. А НАРОДА ДА ДУ.А ТАРАТОРА ДА НЕ СИ ИЭГОРИ ЕЭИКА.

228

Aнонимен

преди 12 години

Още една чиста от Бога сълза, още един доклад ще има от НАП,чеее няма нищо нередно...Абе тоз и Цецо да не са рода?!?

227

Бизнесмени

преди 12 години

Eйй тия ГЕРБЕРИ големи бизнесмени бре! Следват неотлъчно техният лидер и гаджето му... трудно ще ги догонят финансово но все пак опитват гледам.

226

Лъч

преди 12 години

Лъчо мозъка откри, как корупцията се превръща в честен бизнес.Мозък!!

225

Една_от_БГ

преди 12 години

Лъчо Пуяка е действал изцяло в съответствие с т.нар. НОВ МОРАЛ на Герб Холиууд Ентъртейнмънт ЕООД.

224

мда

преди 12 години

всъщност новина щеше да бъде ако всичко му беше изрядноняма празно

223

Анонимен

преди 12 години

От ревизионния акт обаче не става ясно в какво се изразява консултантската дейност към охранителната фирма.КАК НЕ СЕ РАЗБИРА - АМИ ЧОВЕКА ГИ Е КОНСУЛТИРАЛ КАК ДА ОХРАНЯВАТ ВСИЧКИ ИМОТИ НА МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - НАПРАВО ГО Е УГОВОРИЛ.ДОГОВОРА Е ПОНЕ ЗА 1 200 000 А 10 % ЗА ЛЪЧКО СА ТОЧНО - 120 000А КОЛКО ВЗЕ БЕЗ ДОКУМЕНТ БЕ ЛЪЧКО .................... МАСКАРИ НЕЩОСТНИ КРАДЛИВИ - ЕГАТИ ТЪПИЯ И КРЕДЛИВ ГЕРБ

222

П2-Пропаганда Дуе

преди 12 години

Бившият лидер на столичната организация на ГЕРБ Лъчезар Иванов заработвал допълнително като консултант на застрахователна и охранителна фирмаНие сме ГЕРБ! С теб сме по-силни!

221

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 12 години

КО ШИ ПРАИМ СЕГА БЕ БОК/ЛУК/А СЕСО

220

Е

преди 12 години

ЗЛАТНИ КОВЧЕЗИ ВСИЧКИТЕ КРАВОПИЙЦИ НА НАРОДА ДА СИ ПОРЪЧАТ И СКОРО В ТЯХ ДА ВЛЕЗАТ!!!

219

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Ако Б.Б не се оттърве от тези *** и той загива