86

Анонимен

преди 12 години

Rofl, това е същата ел. крушка от The Light Bulb Conspiracy xD

85

Емил

преди 12 години

Рекорда е поставен в българия.Дядо ми е произвел първата крушка ,която въобще не светнала при поставянето и така цели 300 години,ало

84

Да ви светна

преди 12 години

Всеки поставил крушка в сащ е задължен да отбележи веднага- хилядолетието, века, годината, месеца, деня, часа, минутата, секундата, милисекундата!!! Също така е задължен- тази информация да я постави в плик с гриф- СТРОГО СЕКРЕТНО и да го предаде на съхранение в ЦРУ, за да се знае и помни аджаба, кога и как е поставил крушката в сащ.

83

бомбаджии в България

преди 12 години

ехххххххххх, И ПАК в Америка, тоест САЩ един път не се случи нещо да е най-старо в някоя ...... Унгария или Чехия или Полща или ............. Беларус

82

:)

преди 12 години

60 вата, но свети само 4... консумацията и сигурно е като за 200, ама няма значение.

81

Кало

преди 12 години

..баси!! И никой не я е откраднал!

80

Анонимен

преди 12 години

Хайде на бас!

79

Анонимен

преди 12 години

Като я гледам, като нищо ще откара поне още 110.

78

Джокича

преди 12 години

това не са китайските буклуци, които сега ни пробутват!

77

Хахаха

преди 12 години

Почти им повярвах, почти. Все едно някой македонец е писал статията.

76

do 77

преди 12 години

Защото пич на дядо ми селото е електрифицирано 1968-*** ! до преди това газена лампа и дърва за огрев и готвене ... идилия!

75

попа

преди 12 години

Защо най-старата крушка не е в България? Защото от толкова спирания на тока, токови удари в мрежата и драстично увеличени цени за електроенергия от трите ЕРП-та, ще свети ама друг път. На 3тия ден е приключила :) Между другото освен за крушката-рекордьор, поразсъждавайте защо никое енерго не дава инфо с колко е паднало потрбелението на ток от абонатите му, което всъщност е скритата причина да искат увеличение на цената. Ние стискаме, те дърпат. Игра на котка и мишка а премиера мижи с очи.

74

ККК

преди 12 години

Първоначално живота на крушките е бил повече от 20 г. В последствие производителите се ориентират да скъсят живота им поради разбираеми причини.

73

яро

преди 12 години

брей значи още през 1901 са измислили енергоспестяващите крушки, а при нас чак сега идват...*** кво се чудя , ние сме си и без туй със сто години назад...:)

72

Анонимен

преди 12 години

тая крушка е някакво дяволско антикапиталистическо творение, щото е напук на всички ценности на капиталистическия свят, където няма вечни неща, а всичко трябва да се сменя през година-две максимум, без мисъл към природа и разход на ресурси.

71

бай Шано

преди 12 години

той едисон си оставил ръцете --добре че в щатите няма много като него щото щяха да видят капитализъм кога си видят ушите-----нормалното е всичко да се разваля на втората година за да се купи ново и така светът върви напред не с някаквите му вечни крушки

70

баси крушката

преди 12 години

Тази крушка накрая да не подпали пожарната? Че тея и Бойко си янмат там.

69

до 9

преди 12 години

а втората причина е,че волфрама е доста по-дебел от сегашните крушки,които са като косъм

68

Някъв от България

преди 12 години

Причината да свети тази крушка толкова дълго е че при нея не приложено "планираното остаряване".

67

Lestat

преди 12 години

Крушката е спирала само при спиране на ток ... около 3000 пати за 100 години