30

:)

преди 13 години

Добре,храните ги,псувате ги,обаче като ви спрат предпочитате да бутнете някакъв къс кеш,само и само да не се редите по опашките и да не ви взимат точки.Освен това актът ще ви е по-скъп.Всички тук ги нареждате куките,обаче после им казвате : "А,има ли някакъв начин да оправим нещата? "

29

ПРОКУРОР

преди 13 години

ГА ИЕДИХА КИФТЕАТА И ПИЕХА БИРОЦИТЕ ,НЕ РИВАА ,КАТ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕЖИ У ПАНДИЗУ РИВААААТ...НЕНОРМАЛНА РАБОТА

28

пазарджик

преди 13 години

ТАМ ВСЕКИ ВТОРИ Е ПРЕСТЪПНИК,,,УЖАСС..*** ЦЯЛА МАФИЯ СА КАТ...

27

до 14

преди 13 години

"Избийте ги всичките ! Господ ще познае своите ! " е по правилното :)Освен за свинете важи особено за тези дето си мислят че Бог иска да им гледа задните части и затова ги вирват по неколко пъти на ден ! И за тея дето боготворят метала също !

26

PPP

преди 13 години

Каква е тази идиотщина с палките не можах да разбера? Рязали са ги от долната част и са им правили резба на струг за да се завива като капачка. Някой може ли да ми обясни, че не разбрах нещо тази далавера с палките им? А за катаджиите мога да кажа само, че са абсолютни "шумкари"! Едно време на разбойниците са казвали шумкари, защото са се криели в храсталаците и шумата. Вместо да излязат на шосето горди и да изпъчат пагоните те ми се крият по храсталаците и чакат някой да мине и да изкочат LOL:)

25

Свереп

преди 13 години

Каква гаранция за гнусните прасета бре ??? Тези са възможно най долната човешка прослойка. От *** са по гнусни ! Шибвайте им по 15 години затвор и точка !

24

4ORBA I BOZZA

преди 13 години

boiko i tvoq red she doide i na cecko she mu doide reda si4ko po grafik,udrqte udrqte, udrqte,udrqte i nakraq vas vi udrqt prosta rabota !!!!

23

Адам Смит

преди 13 години

Защо полицията не ги съди военен съд???

22

BARCELONA

преди 13 години

TEA MILICIONER4ETA SA GI HVANALI S PODKUP VERNO A KVO DA KAJEME ZA PROKORATURATA V BULGARIA 4E SI4KITE ISKAT PARI,AMA SHE DOIDE TOJA DEN KADE NEKOI OT TEH SHE QDAT DARVOTO,DEBA I IZGNILATA DARJAVA

21

man4o

преди 13 години

koi gi e videl 4e vzimat podkupp

20

ням

преди 13 години

глеи са ,не сте прави,в най-голямата жьтва ги спирате от работа,а нагоре по вегигата,ко праим сега

19

dragunov7.62

преди 13 години

Всичките в дранголника,никога не съм давал пари на тия говняри и никога няма да дам , предпочитам дами пишат акт или кавото и дае , защото след като са неграмотно написаните актове лесно се обжалват ......а за тия педера....чета само дървото ,нагли ко...лета.Има още много като тях ,но и гражданите са за е...не защото са страхливи пу..ки и сами си плащат.*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

18

Мария Хубенова

преди 13 години

Момчетата ще станат изкупителни жертви на ИНФАНТИЛНОТО И КОМПЛЕКСИРАНО управление на Герб и безплатна ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ....ТОЛКОВА Е ГНУСНО,ЧЕ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА....

17

Мария Хубенова

преди 13 години

Тва Борисов....тва Цветанов.....бива бива ,ама такива *** да са....повече от това нЕма на къде....Цялата държава е бомбок,те тръгнали с 10 човека ЖУМБИШ да си правят....А срамните заплати и пенсии, почти милион ***, смешен съд, мръсни, разбити градове и пустеещи села, евроцени на храните и бензина, съсипано здравеопазване и селско стопанство, трактори, тикви, килъри, медузи, турско присъствие 500 години в миналото, убит спорт...Какво правим???

16

Волф

преди 13 години

Кефи се,кефи се!Заради такива като тебе,и тия,дето ти взимат двайсетолевките в тая държава(може би)загинаха осем човека вчера...и колко ли други...пасмина сте вие.

15

Анонимен

преди 13 години

as sam za korupciqta ,zemaite ,zemaite policai i ne se 4udete as predpo4itam da mina s 20 lv otkolkoto da pla6tam aktove kato lud ......uhuuuuuuuuuu KORUPCIQ ,KORUPCIQ,,,,,......da jivee KORUPCIQTA i as pokrai neq

14

Торквемада

преди 13 години

Докато ние,гражданите,не създадем с подкрепата на некоромпирани и милеещи за спасението на умиращата ни родина,полицаи и военни "Ескадрони на Смърта " терминиращи такива мазни и нагли корумпета-няма шанс за всинца ни!!! "Избиите ги всичките.Господ ще си познае праведните"

13

ДО 12

преди 13 години

Приятел , ти си само за министър на Граматиката - звездички , точки , само трябваше да го напишеш с латински букви и цена нямаше да имаш.

12

Entusiast

преди 13 години

ед.ч.взиманечленувановзиманетомн.ч.взиманиячленувановзиманията

11

Волф

преди 13 години

Да ги пускат,че иде жътва.Вече се чудя на кого да вярвам-нали казваха и министри,и началници,че имат право да ни спират само идентифицирани пътни полицаи.В Бургас продължава тарашенето от Неидентифицирани МВР служители-дори и жандармерията стопира за проверки,дори без нарушения от страна на водачите.Край няма тая ясла!