105

Анонимен

преди 12 години

на кредитните милиционери ли?

104

еххх

преди 12 години

"най-малък е бил броят на сътрудниците от сектора на производството" абе как пък ще копат картофи а ? :) всички са далавераджии, бизнесмени , кредитни милионери и т.н. гадни комунисти и отрочетата им :) ей те това е ДС !!! Много добре организирана престъпна група за отвличания,убийства,изнудване...като удъртеят стават депутати,министри,консули,посланници и за това няма оправия с държавата,няма и да има още поне 100 години

103

anonimen

преди 12 години

kato zagovorihme za kreditni milioneri , mnogo ot tqh jiveqt v karlovo i sa teglili milioni ot stopanska banka Gr. Sopot. Do den dneshen nikoi nee potursil tezi pari , koito trqbva da se vurnat na durjavata . Kade e pravosudieto v tozi sluchai ? Dano nqkoi se zainteresuva ot tozi fakt ...

102

до 103

преди 12 години

Еми кога се заприказвам с ромите, и те червени, мамка им ***! И те си плачат за Тато, работа им давал, децата им ходели на училище без пари, лекували ги без пари! Май само аз останах...!Мене пък ме каниха на времето в партията, ама аз - не! На ти сега демокрация, като не си комунист! Требва да проверя, късно-късно, ама дали нема чалъм да се запиша некак си - или в БКП, или в ДС, та дано белким и аз нещо да окяря, че така на никъде...

101

азе

преди 12 години

Не се оплквам от "ТЕЖКИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГНЕТ ",----ПОЛУЧИХ ОБРАЗОВАНИЕ И СИ ИМАМ ВСИЧКО .....

100

do 101

преди 12 години

Колко мъдро стигна до истината !И накрая кои останаха ......РОМИТЕ И ..ТИ ...хаха !

99

Анонимен

преди 12 години

А тая гадна комунистка - съседката, пак си изтупа чергата на главата ми! Ама не смея нищо да и кажа, защото синът и навремето май взе от червените куфарчета, има две-три фирми, ходи с охрана и нема как да се конфронтирам с него. Мафия на всяка крачка, ЧЕРВЕНА МАФИЯ!!!

98

Анонимен

преди 12 години

БСП са си комунисти пребоядисани. Оказа се обаче, че и цялото СДС било от бивши комунисти и агенти на ДС. Същите били и БЗНС-тата - и те комунистически креатури, ДПС и те, пак комунистите и ДС докарали и царя. Целият ГЕРБ и Атака са си комунисти и маскирани руски агенти по подразбиране, а опозицията им РЗС са хора на ДС. Президентът е ***, а съдебната власт е бъкана от червени агенти на ДС. Външно министерство е инкубатор на комунистически шпиони, а вътрешно - на ченгета...! Хаааахах

97

До 97

преди 12 години

Имах навремето един колега, който мишкуваше като снабдител. Беше пуснал моба за партията, но чака ред 4 години в районния комитет и така дочака 10-11-1989г. като безпартиен. Първи блесна със значка на "Подкрепа", после стана яростен член на СДС, ставаше и лягаше с мантрите за "червена мафия", ДС, "комунисти-убийци", "Съветски поробители". После замина със зелена карта за Щатите. След 3 години се върна кат *** и пак подхвана старата песен - ДС и комунистите му попречили да замине по-навреме..

96

Синята клика

преди 12 години

Към 86 Неграмотнико,когато Троцки е убит,Ленин не е бил жив!!!!!!!!!!

95

Анонимен

преди 12 години

Как ще изловят кредитните милионери, като тези които трябва да ги ловят са "служители" на същата тази взаимообвързана система? Кред. милионери не слаучайни хора, на тях им са дадени тези милиони, позволено им е да изтеглят такива заеми. И как да стане да им се потърси отговорност? Отговорност трябва да се търси на кукловодите в сянка. И то не чрез зависимата съдебна система. Просто всички ние трябава да се събудим и излезем навън! Болната система няма сама да се реформира - трябва да я принудим.

94

Инкогнито

преди 12 години

До 92: Форумен потребител тип "А вие що биете ***?" :))))Поне като няма какво да кажеш по темата, не изскачай с вариация на тоя клиширан лаф, моля ти се. :)))

93

PPP

преди 12 години

P.S.от #95 Нали се сещате, че е нагласено с техен човек от банката да изтегли *** пари и да им ги предаде на излизане... А на *** ще му дадат 100-200 лева и ще си вземат и костюма с часовника и телефона и *** го търси после кредитния милионер - *** който няма нищо и е под закрила на държавата като малцинствен. Наскоро съобщиха за някакъв *** от Пловдив от Столипиново с прехвърлени на негово име над 60 фирми с милиони задължения към банки и държавата. ***!!! Най-много да изловят 5 % от кредитните милионери които са българи разбира се а не *** и са дребни риби изиграни от големите и сега ще лежат по затвори и разправии и отнемане на имущества и прочее.

92

PPP

преди 12 години

Преди време видях пред една банка да спира черен джип мерцедес "Г" класа от който излязоха 4-*** здрави момчета костюмари в черно и с тъмни очила (класика на мутрата да се разпознава от далеч). Загледах се, че ми стана интересно и видях, че от джипа слезе и един черен *** който го бяха облекли в скъп костюм с златен часовник и размахваше скъп телефон.Чух само как му казваха като влезне в банката да си поглежда често часовника и телефона и му дадоха някакви документи в папка да ги предаде.Нали

91

плановика

преди 12 години

Докато комунистът-директор върлуваше, безпартийните шофьори източваха нафта и продаваха на черно, домакинката в комбина със счетоводителя изнасяше работно облекло и материали, секретарката щипеше от кафето и чая на шефа, а портиера прибираше % от това, което всички изнасят от завода.Журналистите надписваха хонорарни листове, художниците гепеха кадастрон и боички, военен зареждаше цялата махала с кубинки и шуби, а писателят просто нищо не пишеше, но не излизаше от кръчмата. Найс, а?

90

счетоводителя

преди 12 години

Комунистите първо по списък си "купиха" парцели на първа линия по морето в периода 1980-90 година.После си построиха вили с "бракувани материали".Директорите взаимообразно си подаряваха от хранителни продукти до строителни материали.Партийните секретари вземаха облагите от "помощните" стопанства . Отделно братовчедите им отглеждаха животни с фураж от оня взаимообразния.Следващия удар бе милионите от банките,хиперинфлация-"лош кредит" фалит на банки-Виденова зима.Мутри,рекети-банкери.....

89

7

преди 12 години

А бре младеж, кво ми ги пррш тея мантри? Знаеш ли какъв е гадният свят на службите по всички краища на света? Знаеш ли, че ако чорбаджиите на два пицарника са готови на всичко да се прецакат един-друг за неколко мърляви клиента, залозите в онази игра са милиарди. Там ангели нямат работа! Знаеш ли ЦРУ с какво финансира извънбюджетните си сметки? Ето ти един жокер: откакто американците изгониха талибаните от Афганистан, производството на мак се увеличава с по 100% на тримесечие? Чаткаш ли?

88

Инкогнито

преди 12 години

Апропо не си мисли, че всички от разузнаването и контраразузнаването са били света вода ненапита. Не трябва само заради принадлежността им към Първо или Второ управление директно да бъдат приемани за изключение, което е работило за благото на народа. :))"Скритият транзит" на каптагон, амфетамини, злато и прочие към ресора на кое управление бяха според теб? Икомев, Гардаг, Тератон, Ширио и още, и още фирми, занимавали се с контрабанда, под контрола на кои структури на НРБ я осъществяваха? :))Кой е Исмет Рашид Тюркмен - Шабан? Един от най-доверените хора на Първо. Кой е синът му Фатик Исмет Шабан, впоследствие прекръстил се Филип Димитров Найденов в чест на бащата на близкия си приятел Илия Павлов и с какво се занимаваше, преди да бъде застрелян? Човекът наследил контрабандните канали за каптагон от баща си. Всичко е ОФИЦИАЛНО ДОКУМЕНТИРАНО и се намира в разсекретения преди няколко години АНСлС, дело 4/1990 г., популярно като "Делото за икономическата катастрофа".Нали се сещаш, че след 1990 г. разработените от тези фирми канали попаднаха под контрола на бивши служители на ДС точно от разузнаването и контраразузнаването като въпросния Фатик. Не се хващайте на грозните лъжи на Ченге номер 1 на страната Гоце, че всички кадри на I и II *** са били едва ли не национални герои. :))И след всичко това: 1) продължавай да се връзваш на г-н Анонимен от по-долу и 2) продължавай да защитаваш сляпо агентите от I и II *** на ДС :))

87

Инкогнито

преди 12 години

Червената помия, как може да се оставяш толкова лесно да те тролват? :)Очевидно е, че човекът си е форумен ***. Вярно, добър е, но не е ЧАК толкова добър ;)

86

Анонимен

преди 12 години

Балъци,плашат ви с ДС ,както децата с Баба Яга. В лавата ръка размахват шалче ,а с дясната ви бъркат в джоба.