61

Black Metal

преди 12 години

Абе Апис, ти си бил рядко *** екземпляр. Слушал и чалга и рок..хахахахаааа!?!?!Все едно да кажеш, че си и от Левски, и от ЦСКА.

60

бате Митко

преди 12 години

Кво спорите кой колко хора е събрал? Трагично е, че в България на подобни гнусни мероприятия се събират повече от сто *** селяка. И дават пари да слушат гадната сръбска чалга, да друсат *** и да щракат с пръсти.

59

чичо Митко

преди 12 години

Уууууууууууууууууууууууууууу !!! И вносни чалгарки ли допряхме да вкарваме? Нашите *** не са ли достатъчно на брой?

58

gogo

преди 12 години

и после сме били християнкса държава ,мхм ,чалгата е ориенталска музика ...........после сме били хора ....мхм.....какво му е човешкото некъв турчин да на избива и на следващия ден турска музика .......БЪЛГАРИЯ

57

Апис

преди 12 години

Абе аз слушам и чалга и рок. Обаче не съм чул някой, който предпочита чалгата да злобее срещу рока или хората, които го слушат ето и тук в коментарите няма. Докато пингвините не спират да хейтят. Честно казано рокаджиите в голям процент са доста гнусни и мазни, рядко се къпят и пият бира и ром, защото е най-евтино. Носят едни обувки зиме и лете - кубинки. Вечно с черни дънки и то едни и същи по 10 години. Е това ли е прекрасната рок интелигенция? Ай сиктир всеки да си слуша квото му е кеф!

56

Pesho mivkata

преди 12 години

фАНСИ, ОТ КЪДЕ ТЕЗИ ЗНАНИЯ ЗА ИКОНОМИКАТА В СЪРБИЯ?

55

ДО 36

преди 12 години

Стадион Васил Левски ЛЕПА БРЕНА 1990 година,100 000 души.

54

Анонимен

преди 12 години

Между другото мразя чалга, но си мисля, че събската е на доста по-добро ниво от нашата.

53

Fansi

преди 12 години

Ще кажа само,че Драгана е прекрасна и не се учудвам,че концерър пада..Щях да се учудя ако беше обратното.Драгана и Весна са емблематични певици за Сърбия и смятам,че чисто от икономически съображения концертът не е на стадиона, а не защото няма да има публика или няма да се напълни..Двете певици показаха,че имат големи сърца..И където и да пеят ще бъде пълно.Сигурна съм!

52

Анонимен

преди 12 години

Българи чалгари-деградирали като ***

51

DV

преди 12 години

Чалгата е емблема на простотията, вулгарността, примитивизма (може още много да се изброява) и техен проводник. Долу чалгата!

50

Von Flockenhoffen

преди 12 години

Отдадете почит, вмести да се карате изпишно!

49

Ранърса

преди 12 години

Кой Роджър бе,оня веселия ли?

48

Ранърса

преди 12 години

Нйе!!!!!!!

47

Апис

преди 12 години

Ако беше концерт на Металика, Роксет или Дъпеш никога няма да се отложи. Но тъй като е на фолк повици наизлязоха вчера приличащите на току що излезлия изпод дълбините на ГОтъм сити Пингвин и започнаха да ***, че било национален траур. А ако изляза тази вечер по клубовете, където забиват разни банди ще е пълно с тая черно-мазна ***. В чалгиите също ще е пълно.

46

Анонимен

преди 12 години

Когато Роджър Уотърс (бившият басист на "Пинк Флойд") постави "Стената" в Берлин през юли 1990 г., събра 500 000 зрители на концерта, а и го предаваха по телевизията (включително и по нашата). Сега затапих ли ви?

45

Ранърса

преди 12 години

LoL ти каква *** слушаш брйе?

44

LoL

преди 12 години

Поради елементарния факт, че масата е ниско образована и ниско интелигентна, не е учудващо да съберат и 1 милион мазни роми без основно образование и интелект сходен със този на едноклетъчен микроб. Ако това ви е за успокоение, че слушате жалка пародия и да сте част от *** субкултура - заповядайте :).

43

шишо бакшишо

преди 12 години

Около 200 000 са били вътре,и още хиляди отвън

42

Анонимен

преди 12 години

И Драгана ,и Цеца са очарователни жени със страхотен глас.Докато вие ги плюете само ще вметна, че Драгана си купи замък в Австрия(има си и собствена талевизия), а Цеца(макар и мафиотка) е обожавана в Сърбия.Когато пя в Ушче събра 150 000 души.