214

Тони

преди 13 години

Чудя се защо не оставят ГЕРБ да си изкара мандата? И наистина народните представители са наглеци! Хайде да видим, при кое правителство пенсиите и заплатите са били високи и хората цъфнали, та вързали!!! Спомням си, преди много години как Костов, който беше на власт ни даваше съвети да помагаме на родителите си пенсионери, защото той го правил. А аз ....бях безработна! Напълно подкрепям Бойко Борисов - не искам да ги гледам нито Костов, нито Станишев, а най-малко Доган - направо са ми противни

213

ГЕРБкомунизъм

преди 13 години

Комунизмът се завръща в лицето на Борисов. Фашизмът в лицето на Сидеров

212

С. Цанев

преди 13 години

Цензурата е лицемерна самозащита на всяка гузна власт.

211

попов/костов

преди 13 години

Д. ПОПОВ Е ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ ОТ БИВШИТЕ ВЛАСТНИЦИ,ЗАЩОТО ГОВОРИ ПОЛУИСТИНИ.ПОМНИМ БЕЗЛИЧНОТО МУ СБЪРКАНО УПРАВЛЕНИЕ,КОГАТО НА ПРАКТИКА НЕЩАТА СЕ РЕШАВАХА ОТ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ИВАН КОСТОВ,НА КОГОТО ПОЗВОЛЯВАШЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ЩЕ.ДОСТА КУФАРЧЕТА МИНАХА ОЩЕ ТОГАВА В РЪЦЕТЕ НА КОСТОВ.ПОПОВ СЕГА СЕ ДРАЗНИ,ЧЕ ЗА НЕГО Е ОСТАВАЛО МН.МАЛКО В СРАВНЕНИЕ С КОСТОВ.И ДВАМАТА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТИКВАТА,ЩОТО ДЪРЖИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ И ЗАТОВА КОСТОВ НЯМА ДА ГЛАСУВА ПРОТИВ БОКО,А ТОЙ НЯМА ДА ГИ ПИПА.

210

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ показаха на цяла България, че са страхливци и се страхуват от разобличенията на опозицията.

209

Карабинеров

преди 13 години

Абе, приятелю, коментираш си ей така май, а ? Я виж какво става в Гърция, как държавата само гълта кредити и са пред фалит? Знаеш ли колко е външния дълг на Гърция в процент от БВП и колко е този на БЪлгария ??? Знаеш ли ? 140% срещу само 16 % за България.Ако Тройните бяха останали на власт не ми се мисли бюджета на какъв дефицит щеше да бъде - сигг на 10-11 цифрено число .....

208

да

преди 13 години

Какво се върши бе хора в тая държава - нищо.Единствено безсрамието на тези *** управници е голямо.вижте какво става в страната -голяма безработица ,малките фирми фалират,хората се чудят как да се оправят,бягат в чужбина където уж имало по голяма криза от нашата поне по думите на управляващите.Гледам ги колко са нагли и се чудя на безочието им .

207

Карабинеров

преди 13 години

Вижте ги, вижте ги само...ухилени, засмяни, доволни...Толкова години там, толкова ядене, толкова пиене толква крадене....тея хора начело с водача им СтаниШеф са срам за България...Превърнаха народното представителство в професия...Абе как може да гласувате за такава *** като "червените" аз не мога да разбера ? Тея хора извън парламента на улицата ше умрат, те са негодни за нищо, те са ***.Нужно ли е да припомням, че предишния PRIME-MINISTER нямаше трудов стаж????

206

до Поля

преди 13 години

Поля - да не си болна?? Или го *** на някой герберист крадлив??

205

Поля

преди 13 години

Разбирам желанието на опозицията да ги гледаме по телевизията. Те са силни на думи, мен обаче ме интересува това, което ГЕРБ прави, а то ми харесва.

204

Поли

преди 13 години

Смятам, че даването по телевизията не е важно. наистина трябва да се преустанови практиката всичко да се излъчва. Този фарс, който спретна опозицията не ми се гледа.

203

тити

преди 13 години

Мога да кажа само едно ... скандала не е печеливш!

202

ГОРГОНА

преди 13 години

Именно това е голата истина !!! Да ама не както е казал г-н Петко Бучаров !!!

201

Иванов

преди 13 години

Както винаги опозицията търси скандала.Просто забележете тази невиждана наглост."Дебатите по втория вот на недоверие към правителството на ГЕРБ започнаха със скандал. ГЕРБ отхвърли искането на опозицията разискванията по него да се предават директно по националните радио и телевизия"Постоянно се търсят скандалите, не се търси градивното, търси се ВЕЧНАТА КОНТРА.За какво им е тоя ефир?Да си вършат работата там и това е, и без повечето хора са на работа по това време и никой не ги гледа ....

200

сссс

преди 13 години

Наистина даването по телевизията не е толкова важно. Важно е това, че се върши необходимото за подобряването на живота в България.

199

диян

преди 13 години

...и да ги дават и да не ги дават по телевизията ,все е тая .Това нее важно ,ГЕРБ прави това което трябва ,и резултата го показва!

198

анонимен

преди 13 години

Ми за какво да ги дават по телевизията,да ме натоварват с тяхните тъпотии, ГЕРБ си знае работа ...

197

тити

преди 13 години

Ако мислеха за хората, 20 години в условията на излишъци щяха да вдигнат доходите, ГЕРБ ги запази на равнището, на което са го оставили предишното правителство. И в тази връзка вота е несъстоятелен, защото всеки вижда, че се правят много неща за излизането от кризата.

196

Анонимен

преди 13 години

Стига "ла-лала-ла"!

195

PISNA MI!!!

преди 13 години

NALI ZNAETE KAKVO SA KAZALI MUDRITE HORA,KOLKOTO PO-NAGORE SE IZKACHVA *** TOLKOVA POVECHE SE VIJDA CHERVENIJA I ZADNIK.ETO TOVA E POLITIKATA NA GERB.IZMAMA S PENSIITE, SHTE GI VDIGAT, NJAMA DA GI VDIGAT EDNATA RUKA NE ZNAE KAKVO PRAVI DRUGATA.PRIKAZKI ZA MAGISTRALLITE GI CHUVAM VSEKI DEN,KAKTO I TURPETE I ..TAZI GODINA. A MAGISTRALITE NE HRANJAT HORATA NE IMA DAVAT RABOTA,KAKTO I SPORTNITE ZALI.BORISOBV OTKRIVA LI OTKRIVA NO NE RAZBIRA EDNO,NA HORATA IM PISNA OT NEGO,DO GUSHA IM DOIDE!