162

явор

преди 13 години

Разликата между ГЕРБ и БСП/ДПС е, че докато едните вкарват ред в държавата и показват какво трябва да бъде европейското управление на България, другите могат само да се гърчат в своята безпомощност и да се правят на клоуни. Когато управляваше тройната коалиция всеки дърпаше чергата към себе си, а другарят Сергейчо не се опитваше да направи българите по-богати, а точно обратното - той имаше полза българите да са бедни и да разчитат на помощ от държавата, това бе вероюто и властовия им механизъм

161

до 167

преди 13 години

Нищо те разбираш от държавни финанси.Мозъчето ти е промито от вестник Дума.

160

kk

преди 13 години

До 157!!!Тройната коалиция изхарчи 4 милиарда за 4 години,но остави 8 милиарда в хазната!!!А БОКО Картофа след 2 години управство,изхарчи всичко,включително и Пенсионния фонд,Здравната каса и....каквото се сетите!!!Не съм от БСП,но вижте реалностите!!!

159

гацо

преди 13 години

защо тези маймуни не разрешиха да се предава вота по тв.да не би това да не е важно за хората да чуят резила на Тиквата.Ми тогава ще го чуят на изборите.

158

Той знае как!

преди 13 години

Кой каза, че ГЕРБ са некадърници.Да докараш тази държава до такъв колапс се иска дарба.Това и Жан не можа да го стори, но за Бойко!!! Виж това се оказа дреболия.Отдава му се просто, какво да се прави. Дарба!

157

Анонимен

преди 13 години

ДА! Тройната коалиция е виновна за всичко...дори и за това, че откак влезе във властта Цветанов от обикновен МИЛИЦИОНЕР, се превърна в още по обикновен МИЛИОНЕР!!!!!Не че ония(троицата) бяха цвте..ама като тея ***...ей Бога ми няма.

156

до 162

преди 13 години

Много сериозно ! И да е мислил всеки *** теглил "изгодни" кредити които не са му по силите ! Аз искам магистрали не да се дават парите от данъците ми на БАНКИТЕ и за пенсии! Народа не е зле гърбавите ,крадливите, мързеливи кумундели са зле! И преди да почнете да ме плюете два израза от време оно: "Учи мама ,че да не работиш..." , "Искам работа на бюро ,че да не работя..." е това ви е идеала а? СКАПАНИ КОМУНИСТИ !

155

Не вярващ на ГЕРБ

преди 13 години

Хора!Сериозно ли не осъзнавате какво се случва в държавата ни. На фона на цялата мизерия провокирана от некадърното ГЕРБуправление, когато народа ти е задушен от безперспективност и непосилни лихви ,да ми говорят за магистрали и асфалт.Ей това е ЦИНИЗЪМ действие.Нямам думи!

154

16.06.2011

преди 13 години

Днес 16.06.2011 година ще се внесе забрана за гласуване...така че, кой гласувал по избори гласувал...вече няма да се гласува и ще може да поработите че само пишете глупости тука...на избраните честито !

153

Анонимен

преди 13 години

Или бой по канчето за Боко и клика или авторитарен режим - е на там вървят нещата, колкото и да не им се вярва на симпатизантите на недъгавите,обременени още в детството си Борисов,Дянков, Цветанов и сие...

152

Кутев

преди 13 години

Другари, пише се цензУра! Излагаме се! И да знаете, че не плащам за едни и същи коментари копиюпейстнати по 100 пъти!

151

Край

преди 13 години

Българите не могат да направят държавата си по-добра от това. Толкова можем за съжаление.

150

защо ли

преди 13 години

Голями демократи сме,за това.Ако беше обратното,щяха да оопищят света.

149

До 154

преди 13 години

Къв мач бе пич. Ти не виждаш ли, че таз некадърна мутра съсипа държавата. Нулева икономическа политика, за социална да не говорим.Липсващи три милиарда от бюджета!!!Гласувах за него...но повече никога не бих повторил тази си грешка.

148

Анонимен

преди 13 години

Номера на Бойко, че видите ли, за всичко са виновни предишните не хваща вече дикиш.Бойко, като са виновни натикай ги в пандиза, а не оправдавай собствената си некадърност с хора които не смееш да пипнеш. Дори озакони милионите на Доган, цаниш царю за президент, а уж били крадци, а!!!Нещо не ми се връзват приказките ти.Делата няма нужда да коментирам. Всеки от нас ги вижда...за съжаление!

147

Мутроцензора

преди 13 години

Защо дебатите по вота няма да се дават по телевизията - какво е това информационно затъмнение от времето на комунизма.

146

Анонимен

преди 13 години

Иххх как искам да съм Гербер в градинката на Боко..и да цоцкам, цоцкам ...яко да цоцкам.А народа кво ме интересува, като няма леб, да рупа асфалт. Така де Аааа!

145

това ви чака

преди 13 години

Станишев ме притиска, смятам да емигрирам, хвърли бомбата ЛамбоСтефан Данаилов е в тежка депресия заради разкритията за извънбрачния му син и огромния натиск, който му оказва левицата покрай президентските избори. След като тези дни в пресата се появиха снимки на сина на Стефанов Данаилов Влади, плод на авантюрата му с Ирен Кривошиева, Ламбо изплака: Причинил съм много болка на съпругата си Мария и това ме измъчва. Отскоро той се преместил да спи в хола, оставяйки празно мястото си в семейн

144

Анонимен

преди 13 години

Най добре за едно управление говори благосъстоянието на народа които си го е избрал.А ПО- БЕДЕН, ПО- НЕЩАСТЕН И ПО УНИЗЕН БЪЛГАРИНА НИКОГА НЕ Е БИЛ, ОТКОЛКОТО СЕГА.Благодарим ти Бойко, за сладките думи, ама само с приказки не става...и акъл се иска, и акъл.

143

borokaro

преди 13 години

иначе ето ви дами и господа мнението на партия герб за собственият си народ -Нещастни! Несретници! Намерете си други занимания бе, умствено импотентни ***. Ама с такъв скапан, мързелив и злобен мат'рял, дето хобито и основна цел в живота е професионалното мразене,да не забравяме и думите на вожда за скапаният м,трял , за мързеливите българи ...ЕТО ВИ ДАМИ И ГОСПОДА , ТОВА Е НОВИЯТ МОРАЛ ...