77

Мазачо

преди 12 години

Някой да знае по-конкретно - каква е причината автобусът да се удари в загражденията на пътя?Съдът затова е пуснал шофьора, защото не е известна причината.И слава богу, че има такъв съд, защото неграмотниците, невежите, *** са първи и пъргави. Никакъв културен човешки живот не е възможен, ако им се даде воля - както си личи от писаниците на форумните драскачи.То е естествено такова животинско поведение. И показва необходимостта и значимостта на съвременния съд, а също и полицията.

76

Цанка

преди 12 години

Когато контролните органи са некадърни да напишат един акт и наказателно постановление/естествено, че това се прави и заради рушвета/ ще ни отнемат правото да се защитим от тяхния рекет в съда. Браво БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ. УЗАКОНЕТЕ СИ РЕКЕТА И СИ ВДИГНЕТЕ МИЗАТА. в противен случай 10000 лв.глоба и ти нищо не можеш да направиш. Това ли ви е правовата държава - да си узаконявате рекета на държавните служители? Г-н Министър, Вие какъв процент вземате от събраните рушвети на ДАИ?

75

акуд

преди 12 години

хм "малцинство" . престъпник. а инак са с гОлями претенции

74

карл

преди 12 години

ето затова в Люксембург кола не може да мине технически преглед дори за леко пукнато предно стъкло (невидим за очите дефект)

73

Анонимен

преди 12 години

контролни органи са поискали от съда да забрани на фирмата да извършва превозв.дрйностсъдът е отхвърлилняма ли начин да бъде съден някои съдия след такава трагедияаман от бг съданяма ли някоия съдийка да подаде оставка по морални съображения

72

Анонимен

преди 12 години

Тази катастрофа ,да се спука гумата точно под моста защото точно ЗАРАДИ УДАРА В КОЛОНИТЕ има жертви е организирано за да ескалира напрежение срещу турците в БГ.

71

гост

преди 12 години

абе хора,защо спорите-турчин или Българин според мен няма значение,трагедията е обща за всички Българи.Важното е да има нормална държава,която да следи качествено за техническата изправност на МПС-тата

70

Анонимен

преди 12 години

Незнам какво още трябва да се случи за да разбере българина че държавата, правителството и правосъдието рекетират собствения си народ и без война няма да стане !

69

тоя е прокълнат

преди 12 години

Тиквата е на карък за България! Спомнете си колко нещастия с десетки жертви станаха до сега през кадърното му управление.

68

нещо ново?

преди 12 години

Както винаги ГЕРБ разбират последни. Оставка на ЦЦ!

67

21 век

преди 12 години

Купуваш си билет, качваш се на автобуса и изобщо не знаеш кой те вози, с какво те вози, дали ще стигнеш жив и здрав. И това е не само с автобусите. И влаковете не са сигурни. Все някакви повреди, спират, нищо не ти обясняват, стоиш и чакаш, ако недей Боже, влакът не се запали! Някакви хора безнаказано накупиха стари автобуси и вагони и ни превозват като *** на заколение. За тях печалбата, за нас-страха. Няма кантрол, няма санкции.

66

???

преди 12 години

*** такыв, че то ив Англия е така, откриваш си фирма Ltd и си получаваш всички документи.

65

81818

преди 12 години

абе как на тези стари таратайки е позволено да возят пътници със 100 км/ч, аз с колата пътувам с 90 и редовно ме изпреварват някакви клатушкащи се тарясници, направо се чудя че толкова рядко има инциденти

64

Анонимен

преди 12 години

А СИНАН АЛИЕВ как затри 18 човека край Бяла помните ли.Още ден не е излежал от 10 год. си присъда *** проклет да бъде во век и веков. Продажни адвокати, продажни съдии и не на последно място продажни ПОЛИТИЦИ. Позор за вас

63

Фен от Село

преди 12 години

Хей Хора разберете го веднъж турците и като държава и бизнес са много по-напреднали от нас .А за политиката им към защита на национални интереси нашите дупедавци могат само да мечтаят...

62

tony scout

преди 12 години

В нормалните страни това - "пъллллно разследване на лиценза на фирмата " става за 30 сек, защото системите са вързани една за друга и всичко се вижда веднага. А в момента трябва да се задвижат около 30 души за да си изкарат заплатата, а копчетата на клавиатурите им се натискат за 30 сек на буква. СИСТЕМАААА, няма ли кой да вложи 1 милярд в това?

61

OPAL4ENEC

преди 12 години

vsi4kite mu rabotnici sa bez dogovori i ne sa polu4avali zaplati

60

ss

преди 12 години

na turcite v bg vsi4ko im pozvolqvat

59

а ми

преди 12 години

нема Щанген, немааа. Крайно време е да се избере: Европа или Диарбакир! Здрава граница, непромокаема за сичкото туй аджал, не сванате ли!?

58

OPAL4ENEC

преди 12 години

Popitayte policaite ,koito patuvat bezplatno s avtobusite na Tur4ina....................za6to li