94

Гневен съм

преди 13 години

Абе като става дума за БЪЛГАРИЯ ще се обединявате бе мама ви де*ба депутатска! Какво значи не било нашия мач, кво правиш там футбол ли играеш или работиш в името на народа? Правителството се провали, не взе никакви антикризисни мерки, цените навсякъде скочиха, увеличи се броя на хората които едвам връзват двата края, но най-важното е че се строят магистрали! Обединете се веднъж поне в името на народа де*ба и продажните *** сте в тоя парламент! Няма партии, Всички играят заедно и лапат!

93

2011

преди 13 години

Спонги , имам чувство за преценка и още след 2-рия ти коментар разбрах , че не си поредния *** и не мисля ,че се заяждаш ! Успехи и на теб и живот и здраве на цялото ти семейство :) !!!

92

Спонги

преди 13 години

90, Вътрешната хармония се постига трудно и не е вечна. Добре е когато си се докоснал до нея и е много смешно да препоръчваш нещо на другите когато не го разбиряш. Бъди здрав и все така умен. Пожелавам ти и ти да постигнеш вътрешно усъвършенстване. За да не мислиш, че се заяждам, просто прочети без да спираш последователно всичките си постове под тази статия. Пожелавам ти успех.

91

ВОТА , НЯМА ДА МИНЕ.

преди 13 години

ТОВА Е САМО ТУПУРДИЯ!ВСИЧКИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА КАНДИДАТУРАТА НА ЦАРЯ!ЦАРЯ ГО ИСКАТ РУСНАЦИТЕ!НИКОЙ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ НОВИ ИЗБОРИ .....ЗА НОВ ПАРЛАМЕНТ!ЩОМ СДС И ДСБ,НЯМА ДА ГЛАСУВАТ И СЕ ВЪЗДЪРЖАТ---ЗНАЧИ СА СИГУРНИ В ПОДКРЕПАТА НА АТАКА И "НЕЗАВИСИМИТЕ"!!!!

90

2011

преди 13 години

89 - Важното е да си в хармония със себе си да !!! Ако не си ,естествено най-лесно е да търсиш оправдания в другите за своите несгоди !!!

89

Анонимен

преди 13 години

2011 може да игнорирами всичко, което ни харесва и да си живеем в някакъв измислен свят нали... кой квото ще да си прави - не ме интересува аз съм си добре

88

Спонги

преди 13 години

87, Разбирам. Плащането на квартири е последният проблем. Маминото или татковото синче не се е издигнало заради способностите си. Това вече е един много сериозен проблем, защото харизмата на ББ се гради точно бърху този антипод - човек от народа, уж издигнал се сам. Ако робувах на емоциите си, трябваше като теб да кажа - ОСТАВКА. А аз се чувствам чудесно. Мъчно ми е за синовете ми, които напуснаха Родината заради предишните и по-предишните. Факт. Сега не искат да се връщат заради ББ.

87

Анонимен

преди 13 години

Никакво отлагане! Долу БОКО И КОМПАНИЯ!

86

2011

преди 13 години

86 - Просто останах с неприятно впечатление от коментара ти как така Станишев не бил плащал за квартири , нямал проблеми с тарсене на работа и т.н!Ами въпрос на съдба и въпрос на личен живот,защо си натоварваш мозъка с такива неща , а освен това какво значение има личният живот когато говорим за политика:)!Игнорирай негативните емоции и ще се почувстваш по-добре! Съвет от мен :)

85

Спонги

преди 13 години

До 82 и 84. :)) Естествено, че си прав, но не случайно те попитах. Не разбирам каква е разликата между моето мнение за Станишев и твоето за ББ. Случайно, становището ни за Премиера съвпада. Фактът, че аз имам подобно отношение и към Станишев не може да ме направи автоматично "хейтър". Станишев е посредствен. Вярно, че на фона на ББ изглежда суперинтелигентен, но все пак Премиерът не може да бъде критерий. Аз също искам оставка. Оставка е едно, а ОФ на безпринципна основа е друго.

84

Анонимен

преди 13 години

до 75 ???Ако "сините ***" както ги наричаш,не гласуват,значи различните разцветки на червено-кафяво-черните такива ще са принудени да си играят САМИ ТЕАТРОТО за пред народа.

83

2011

преди 13 години

... а когато имаш амбиции да си премиер на една държава и не си прочел една книга , тогава вече отношението ми е : ОСТАВКА !!!

82

Анонимен

преди 13 години

сините заеха разкрачена позиция, въпроса е кой ще им го набие отзад

81

2011

преди 13 години

Спонги , не прескачам въпроси още по-малко съм манипулатор ! Не говоря за любов към "комунистическата върхушка" , а акцентирам върху това , че е крайно недопустимо липсата на култура и компетенстност да е на върхово място в управлението на държавата , а когато всичко това е придружено с нарзисизъм и безкрайна гордост това е пагубно за обществото А отношението ми към този ,който не е прочел книга : обич и омраза е са неуместни в случая ... всеки сам избира как да обогатява умствения си потенциал

80

ЕДИН СЕДЕСАР....

преди 13 години

АКО СДС И ДСБ, ГЛАСУВАТ "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ"-----И ГЕРБ ,ПАДНЕ ПРИ ВОТА.....НИКОГА ПОВЕЧЕ ,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА СИНИТЕ!ТОВА НЕ Е ...."АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ"!!!!!!!!!ТОВА Е ЧИСТА "МИМИКРИЯ"---НА "ЧЕРВЕНИТЕ ***"----В СИНИ ОДЕЖДИ!!!!!!ПАДНЕ ЛИ ГЕРБ----НИКОГА ВЕЧЕ "СИНЯТА КОАЛИЦИЯ"!ЧАО!!!!!

79

Спонги

преди 13 години

78, Съгласих се. Малка е разликата, но защо така манипулативно прескачаш въпроса. Все пак защо питаш? Не знам колко са тези които обичат бившата и настояща комунистическа върхушка. Поне аз не мога да намеря обяснение в една такава любов. Впрочем, какво е твоето отношение към този който е прочел една книга - безразличие, уважение, обич или омраза :))

78

ОТЛИЧНО....

преди 13 години

ВОТА, ПЪЛНИ КОШНИЦАТА НА сърГЕЙ И ДОГАН!КОЙТО ИСКА ВОТА, ПРОТИВ ГЕРБ.......СВИРИ НА "СВИРКАТА НА ДОГАН"!!НЯМА , НИКАКВИ..."ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....САМО "*** СЕ "ВЪЗДЪРЖАТ" ....................ОТ ЧУКАНЕ!!ЗА ДА ГЛАСУВАШ , "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ", ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ СИ "АТИКОМУНИСТ" -----Е "*** ПОЛИТИКА"!СИНИТЕ СА "ПРЕДАТЕЛИ" .....ТОВА СИ Е ЧИСТА "ПОМОЩ" ЗА ЧЕРВЕНИТЕ!!!!ТОВА , НЕ Е "КОНСТРУКТИВНО РЕШЕНИЕ"....ПРИ ДАДЕНИЯ "ПОЛИТИЧЕСКИ ВОТ"!!!!!

77

2011

преди 13 години

77 - "Кръстникът" е сериозно четиво , не подценявай така читателите му :) , а иначе между не понасям и мразя разликата е почти незабележима !

76

Спонги

преди 13 години

76, Според мен ББ лъже. 100% съм сигурен, че настолната му книга е "Кръстникът". А може и да си прав. Сигурно гледа филма на Капола всяка вечер. Сериозно погледнато, ББ въобще не управлява. Вече всяко второ дете иска да работи като резач на ленти. Няма право естествено. Но това мисля, че той не го разбира.Защо питаш? И как разбра, че мразя хората. Напротив. Просто не понасям комунистическата върхушка. А "***" не е в моят речник.

75

2011

преди 13 години

Спонги , а има ли право да ни управлява , човек ,който не е прочел една книга освен "Винету" и дори това е под съмнение ?!? Няма нищо по-страшно от липсата на интелект и култура ... особено когато става дума за политика!!! Не защитаван никой , защото си предсказуем и знам ,че сега ще ме наречеш *** и тем подобни , но отдалеч си личи че си ХЕЙТЪР !!!