50

Анонимен

преди 13 години

3 в 1 ще са изборите.

49

Анонимен

преди 13 години

Политиката да се забрани глобално. Политиците освен да пречат и да харчат чужди пари друго не могат.

48

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

преди 13 години

добре ще е турската общност да не гласува в изборите,да им покажем че някой хора в парламента не могат да развяват байрака!много оплаквания има от турската общност на който са им присвоили земите,тва са хората на ДПС и Доганчо!

47

до 45

преди 13 години

Кой си ти ,че пъдиш хората бе мамин сине. Сигурен съм ,че си един страхлив, мързелив, беден ***. Хапвай от бобеца и си лягай с кукличката Волен.

46

ева

преди 13 години

Защо си мислите, че Волен е някакво решение на каквото и да било? Той е болен човек с амбиции, които гологлави *** ще осъществят като гласуват за жалката му партия.Не трябва такъв човек да влиза изобщо в управлението.

45

До 44

преди 13 години

Айде турско *** вън от България като толкова не ти харесва тук! 70% от населението в Турция живее в гета като нашите ***, по 15 човека на калъп спят и няма кво да ядат! Богаташите не ги е еня за такива като теб! Прав ти път! Границата е отворена! Кво дириш още тук?

44

до 38

преди 13 години

Ти си поредния ***, зарибен със страха от Турция. Турция е 15-та икономическа сила в света, ще се придвижи още напред в класацията, а това значи ,че там хората ще карат скъпи нови коли,ще ходят на почивка на Малдивите, хладилниците им ще са пълни, децата изучени в престижни университети, ще имат скъпи къщи и охолен живот. А ти ще бачкаш за 300лева и ще ядеш боб, но пък ще си "големия българин" гласувал за *** Волен. Е аз не искам твоя "националистически беден" живот и да си броя стотинките

43

KALT

преди 13 години

Ще изляза на Мариенплац и ще си сложа табела Не искам да плащам византийски дълг. Търпението към дембелите беше достатъчно.

42

+++

преди 13 години

"...Гръцки студенти учащи в България издигат плакат на площат в Атина по време на протест с подигравателен надпис "Тихо да не събудим българите". Ето какво казват те за България и българите. И са много прави. Именно търпението и незаинтересоваността ни за това какво се случва със страната ни е причината сега да сме докарани до просешка тояга и младите хора да бягат навън тъй като тук немогат да си намерят работа...."

41

П2-Пропаганда Дуе

преди 13 години

Решено: Изборите 2 в 1 на 23 октомвриРеших: няма да гласувам за ГЕРБ!Независимо дали ще са 2 в 1 или 3 в 1 !

40

Спонги

преди 13 години

Никой не е питал Вальо Златев или Черепа кой трябва да стане Президент. Болен се взема многои насериозно, онзи мушмурок Станишев също. Другарката Пръмова май е най в час. Някой дебело я подпира, дали не е Гоце?

39

КАРАДЖАТА

преди 13 години

Само Волен и АТАКА!!!

38

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да не искам, ще отида на избори и ще гласувам за Волен Сидеров, иначе както е тръгнало скоро ще носим фереджета и ще ни опява ходжата! Турцизацията и ислямизацията настъпват! Всеки ден турски сериали, пеещи ходжи, нови джамии. Това не може повече да продължава!

37

KALT

преди 13 години

Пияните мужици смачкаха най добрата армия в света. Това е факт. Съюз Гемания Русия. Долу хамериканосите.

36

Д-р лекува герболеза

преди 13 години

Объркахте се, ще е като нескафе 3 в 1, това вече е сигурно.

35

арсенал

преди 13 години

в момента руската армия е много слаба.това за лазерите е един мит.къде са костите на хората където лъча ги е убил.няма ги.днес руската армия ще бъде разгромена от западна европа а от нато ще бъде унищожена.но и китай ще се включи в подялбата.

34

до 33

преди 13 години

братле ти си е*** трола.

33

хитлер

преди 13 години

кой ще гласува бсп и дпсда плюсе минус

32

boro

преди 13 години

Решено-няма да гласувам

31

ева

преди 13 години

Ако изборите решаваха нещо, то те щяха да бъдат забранени и не е важно кой гласува, а кой брои гласовете. Не смятам да гласувам изобщо, просто не виждам смисъл, защото алтернатива няма