14

Анонимен

преди 12 години

Тази я пенсионира още Даниел Вълчев - неуспешно - тя е като една кака, дето работеше при друга кака- кака /за някой баба/ Милка, при кака Краси в общата администрация- сиреч дето работят с кламери

13

az sum

преди 12 години

"Майката на С. Дянков, Румянка Таулова сега коли и беси в Министерството на образованието, макар да е вече на пенсионна възраст. Освен това синът й е ресорен вицепремиер на министерството и се явява шеф на началниците й. Ако това не е конфликт на интереси, здраве му кажи! "

12

УЖАС

преди 12 години

Така го измислиха нашите държавници, че работата е да си студент без значение къде.

11

УЖАС

преди 12 години

Прав е коментар номер 8. Нека най-после приключи този спор и хората да резберат, че унсс и университети като варненския са някъде на дъното. Сега има кампания за евростипендии и награди като бройките за тях са разпределени по брой студенти и учебни заведения, които имат посещаемост на лекции и упражнения от 10% взимат повече бройки от унивеститети, в които нямаме време да си направим проектите камо ли да почваме работа (а тук има хора които наистина се нуждаят от такава помощ).

10

До do rock-n-rollah

преди 12 години

Ами то само държавна поръчка студентите не си плащат за обучението, но мислиш ли, че само те трябва да останат студенти и дали ще са достатъчни?

9

Анонимен

преди 12 години

Хубава работа, ама българска и рейтингите ще ги побългариме, така че от тях да няма никъв смисъл

8

Пич

преди 12 години

Аха, и библиотекарския пак ще е трети по рейтинг?:)))) Смял съм се с глас като четох последните рейтинги ...

7

Анонимен

преди 12 години

Бас ловим, че Нов бългхарски и Пелнишката полутехника ще са най-рентинговите, а специаността египтология ще е черешката на тортата.(Диалекта и грешките не са плод на подигравка с тези възвишени учебни заведния, а израз на разочарованието ми, че не съм техен възпитаник)Хахахахахахаха

6

Доволен

преди 12 години

Навсякъде по белия свят има рейтинг на университетите. В Англия примерно Оксфорд и Кеймбридж по принцип си разменят 1-вото и 2-ро място, но след тях има много класни университети също.

5

електорат

преди 12 години

КАКЪВ РЕЙТИНГ КВИ 5 ЛВ. . ВСЕКИ КОЙТО СИ ПЛАЩА ВЗЕМА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ. ТО ДАЖЕ И МИНИСТРИ С ФАЛШИВИ ИМАМЕ!! ДЪРЖАВА-УНИКУМ СМЕ!!!!!!!!!!!!

4

Доволен

преди 12 години

Браво на Игнатов, бившият ми ректор :))

3

do rock-n-rollah

преди 12 години

Докато си плащат смисъл има :)

2

Анонимен

преди 12 години

За какво ми е този измислен и условен рейтинг? Само защото има едни пари, дето трябва да се "усвоят" от едни хора? Показателя от край време е един - реализацията и заплащането на кадрите, след завършването. Какво се правите на ударени? Изключение са специалностите по изкуствата, просто там критериите са по размазани.

1

rock-n-rollah

преди 12 години

Какъв е смисъла да бълвате толкова много висшисти при положение, че повечето от тях свършват недовършват образованието си, а завършват като продавачи на пица, бармани, сервитьори и т.н. !?!?