272

Скептик

преди 13 години

Като теглим чертата, ще се окаже, че от всичката дандания само хазната май ще спечели, ама не за дълго. Ако някой от вас е сметнал нещо различно и може да ни зарадва, моля!..

271

Скептик

преди 13 години

Тази година бизнесът и без това е натоварен с повече разходи - по-високи са данък сгради (10 пъти повече) и такса "Смет ... Това смятат специалистите. А пък ние можем да сметнем колко лева фактически ще ни дойдат в джоба в повече, след като си платим данъците за съответното увеличение, увеличената потребителска такса при лекаря и още ред други изненадки, очаквани и неочаквани.

270

Скептик

преди 13 години

Състоянието на бизнеса в държавата ни понастоящем е такова, че:...Увеличаването на минималната работна заплата ще задвижи негативна верижна реакция... Увеличаването на минималната работна заплата с 30 лв. може да повиши безработицата... Изходът при това положение е, че трябва да се преструктурират възнагражденията, като се намалят. Още по-крайната и лоша мярка е да се освободят допълнително работници, което означава да се засили основният проблем безработицата..."

269

30лв.

преди 13 години

Докато има такова мислене, като твоето, дотогава държавата ще е на това дередже...да вдига през две години с по 30лв. доходите...

268

Анонимен

преди 13 години

НАШИЯТ ИЗВЪНЗЕМЕН ЩЕ НИ УРЕЖДА В ЖИВОТА - НЕГО СЪПРУГАТА МУ ГО ИЗДЪРЖАЛА.

267

Илия

преди 13 години

Предлагам Бойко Борисов и Дянков да кажат колко взимат като заплата , за да смазват хората със 250лв . минимална заплата и как може на гърба на хората да се бият в гърдите че правят нещо само бла бла бла бла от тея ГЕРБЕРИ

266

до Стига глупости

преди 13 години

Наистина ''стига глупости'' не си прав,че МРЗ получават необразованите и най мързеливите.Аз например съм инвалид ....работя на минимална заплата по НП ....има много като мен.

265

до МИМА-266

преди 13 години

''Мамино Миме що искаш кажи ми''откажи се от козметика за 200 лева всеки месец,тока се плаща на месец не на ден така че и от там ти отпадат 100лева,ходи с 10лева джобни на ден ето и от тук 300лева.И се оказа яе са ти нужни около 600 лева

264

Анонимен

преди 13 години

Признал съм Дянков за икономист номер едно в страната. Ако не беше той сега щеше да е положението като в Гърция...с рейтинг на банкрутирала страна. А сега успя да намери и пари за увеличение на заплати и пенсии. Браво на ГЕРБ!

263

do 267

преди 13 години

От кога човешките права за достоен живот наричаш алчност?!Не забравяй ,че там ти е разхода за транспорт.Или ти си от село,или пътуваш гратис.

262

Абе Миме

преди 13 години

Не си ли малко алчна? Аз взимам малко по-малко от това което си написала и не си позволявам по повече от 10лв на ден!

261

мима

преди 13 години

30 дни х 20 лева джобни+30 дни Х 15 лева храна++30 дни х 4лева ток+ 200 лева за лекарства,козметика и комуникацииИ??? =1400-1500 на месец за Човек.Но ние сме хорица с малки нужди и големи усти.

260

lancelot

преди 13 години

Съвсем леко отклонение от темата.Къде са спестените пари след премахването на наборната военна служба? Това са доста пари.Изведнъж потънаха.Какво се направи и прави с тях?!

259

Стига глупости!

преди 13 години

Сладурче, какво ме интересува т. нар. минимална работна заплата!? МРЗ получават необразованите и най-мързеливите! Тя е вързана и със социалните плащания - обезщетения за миризливи ***, такса при лекар и прочие простотии. Интересува ме моята заплата малко да мръдне. Защото от 3 години не е мръднала и със стотинка, а цените хвръкнаха до небесата. Дрънкай си глупостите на тези, които ти вярват, ама вече май трябва да си ходиш обратно в САЩ.

258

nn

преди 13 години

браво монии,браво..в събота нямаше да вдигаш заплатите и пенсиите,днес ще ги вдигаш може би,утре какво ли ще кажеш по въпроса..

257

сашо

преди 13 години

къде е ония работливия с ножичките дето други бачкат пък той реже ленти стани фризьор веее ***

256

сашо

преди 13 години

герб банда ***

255

до 254

преди 13 години

Ти си толкова бизнесмен, колкото аз съм Първата дама! :) Бизнесмените не четат такива пострадали сайтове, още повече да пишат коментари :)Но иначе сполучлив опит да се почувстваш поне за малко значим :)

254

Анонимен

преди 13 години

Абе очилатко!Що не си ходите барабар с Боко и милиционера-милионер Цветанов.Дрън - дрън - тинтири - минтири - шменти капели...ами повтаряте се вече се бе СМЕШНИЦИ!

253

ГРЕШИШ СИМЕ...ХА,ХА

преди 13 години

..."УВЕЛИЧЕНИЕТО" ----СЛЕД ВОТА!АКО ГО ЗАГУБИТЕ -----УВЕЛИЧЕНИЕ 300%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХА, ХА,ХА,ХААА.......ТОГАВА ---ДА ПЛАЩА ПАРТИЯТА!!!!!!СЕРВИРАЙТЕ ИМ ВЛАСТТА...........С "УВЕЛИЧЕНИЕТО"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!