60

777

преди 13 години

Ама тя не била купила нищо. Само подписвала с пълномощно в полза на баща си. А пък сигурно е подписвала с вързани очи и няма как да знае милата за какво става въпрос. Пък той баща и кой знае какъв изверг е и не й дава пари от наемите за тези помещения, а сам ги ги изяжда и изпива. Един ден пък като Цецко крадеца ще се окаже, че тя си купила палат с пари подарени от баща си и тя... цялал "в бяло". Та моля ви се... къде пък тук видяхте КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ

59

Анонимен

преди 13 години

Този форум е пълен с безмозъчни червени ...

58

Анонимен

преди 13 години

Да се осъдят журналистите и всички, които твърдят, че при Владимира Янева има конфликт на интереси! Знаете ли колко тежка и отговорна е работата на един съдия? Защо да не си купи по-евтино някой и друг имот? Засрамете се и оставете перфектната ни съдебна система на мира! Избрани са - ще си правят каквото искат. А законите и присъдите са за вас. Затворите- също.

57

ужас!

преди 13 години

Погледнете на какво плашило прилича тази зловеща жена! Да и подарят метла и ще излети през прозореца.

56

Анонимен

преди 13 години

Невероятна способност притежава ГЕРБ при подбор на кадри, като че ли се провежда конкурс по некадърност. Новата Румяна Желева ще си иде безславно. Което очаква и шестака Цветанов един ден.

55

Анонимен

преди 13 години

Проверката ще докаже,че е чиста като сълзица.На нейно име ще има две детски колички и 3 памперса.ГЕРБ се оказва най-крадливата партия в прехода.Да е честита на избирателите й!

54

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКИ СЪДИИ ПРОКУРОРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ СЕ НАНАЧАВАТ СЛЕД КОНКУРС ЕДВА ОТ 7 ГОДИНИ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ИЛИ С ВРЪЗКИ, ИЛИ ПО НЕЯСНИ КРИТЕРИИ! ТОЧНО ТЕЗИ СЕГА СА ВЗЕМАЩИТЕ КАДРОВИ РЕШЕНИЕ ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ ПРЕДИ 2006 ГОДИНА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИНАТ НА КОНКУРС И АКО ИЗДЪРЖАТ ТОГАВА ОСТАВАТ НА ПОСТА КОИТО ЗАЕМАТ - НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ С 3000 КАНДИДАТИ ЗА ЕДНО МЯСТО И СЛЕД ТОВА 6 МЕСЕЦА ДА ГИ ОБУЧАВА ДЪРЖАВАТА В "НИП" А ДРУГИ ЩОТО СЕ ПОЗНАВАТ С ЦВЕТАНОВ ПРИМЕРНО! ЕДНАКВИ УСЛОВИЯ ЗА ВСИЧКИ !

53

Анонимен

преди 13 години

Защо след избора на Владимира Янева-Манолева за председател на едно от най-големите съдилища се появиха публикации за нейната професионална дейност като съдия?Защото смущава краткият й стаж като действащ съдия, смущават фактите, изнесени за делото на Софийски имоти, забавянето му и придобиването на апартаменти от хора близки на Янева-Манолева. А и тя вече е под светлините на прожекторите, под които застана доброволно.Смущават фактите, изнесени от сайта Хроники: за назначение без конкурс на Янева-Манолева, както е данните за попълване на данъчни декларации с невярно съдържание.Смущават изнесените от журналистката Доротея Дачкова във в. Сега и неопровергани факти за това, че съдия Янева-Манолева е дала условна присъда за отвличане,както и тригодишна условна присъда по дело за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена тежка телесна повреда.Дачкова издирва и едно дело на Янева-Манолева за притежание и разпространение на наркотици, където уредена сделка е осигурила условна шестмесечна присъда за призналия се за виновен.Разследващата журналистка Дачкова обърна внимание и на факта, как преди дни "Капитал" публикува решение на ВКС, с което е била отменена наложена от Янева присъда, тъй като в мотивите към нея тя е копирала част от аргументите си по съвсем различно дело. Съдиите посочват, че подобни противоречия, които се дължат на технически причини, говорят за неуважение към страните и не вдъхват респект.

52

Анонимен

преди 13 години

Quis custodiet ipsos custodes?!!Крайно време е властите и облечените във власт, които удобно забравят, че са избрани от и трябва да служат на обществото, да започнат да носят отговорност. Адекватна и съобразена със заеманото положение и обществената ангажираност, но без повече от добре познатите ни безумия като: "лична съвест" и "мъмрене пред строя"!

51

Helly

преди 13 години

Направо не е за вярване - назначават човек на такъв пост, а после ще го проверяват! И то, защото нещата се размирисаха. Предполагах, че да заемеш такъв пост, би трябвало да бъдеш обстойно проверен предварително, и, ако имаш и петънце в биографията - не бива за го заемаш. Явно в България всичко е възможно... Важното е да имаш подходящи връзки

50

цинизъм

преди 13 години

Осъдиха Мануела Горсова да плати на Стависки разноски по дело14.06.2011 09.04Състав на Софийски градски съд отхвърли иска на Мануела Горсова срещу застрахователната компания на Максим Стависки Дженерали застраховане" за имуществени вреди в размер на 189 254 лв.След проточилото се - многократно отлагано - близо две години дело, председателят на съдебния състав съдия Йорданка Моллова определя иска като неоснователен и недоказан.Заедно с това Мануела, която тежко пострада при пътния инцидент край Ропотамо, е осъдена да заплати на Максим Стависки и Дженерали близо 21 хиляди лева съдебни разходи.Припомняме, исканата от адвокатите на Мануела сума представлява парите, дадени за лечението на момичето в Израел.Съдийският състав обаче приема, че при това лечение за Мануела не са настъпили имуществени вреди, тъй като престоят и манипулациите в Израел са заплатени с парите, постъпили по дарителските й сметки в рамките на националната кампания, организирана за подпомагане на тежко пострадалото момиче и събрала сумата от 390 747 лв.Според семейството на Мануела до сега лечението и рехабилитацията й струват над 1 млн. лева, като в момента месечните разходи са в порядъка на 5 хиляди лева.Три години след катастрофата, причинена от Стависки, състоянието на момичето продължава да е тежко, макар и лечението в Израел да е повлияло благотворно и да се наблюдават редица подобрения.Медицинските експертизи, направени в рамките на делото установяват, че и след лечението Мануела продължава да е в персистиращо хронично вегетативно състояние".Юристи, пожелали анонимност, коментират съдебното решение като пълна правна перверзия с гражданското право".Според тях хората, които са дарявали по сметките на Мануела не са го правили, за да освободят от плащане Стависки и застрахователите му.Майката на Мануела, Дияна, която е неин настойник, коментира лаконично решението, като по думите й съдът се е държал като адвокат на Стависки и застрахователната компания.Семейството твърдо е решено да обжалва пред Апелативния съд постановеното от СГС - въпреки тежкото си финансово състояние, предвид ежедневните скъпоструващи грижи за Мануела.Единствено финансовата помощ на техни приятели позволява тя да получава задължителните за състоянието й медицински и рехабилитационни манипулации. /***

49

ok do 53

преди 13 години

IMA TAKOVA JIVOTNO..TO CE NARI4A CADEBNA VLACT,koqto xem q ima,xem q nqma,kato vylkanite.V momenta balva camo py6ek,no izrigne li LAVATA,lele male kakvo li 6te ce cly4i,novi oligarci 6te ce prapnat.

48

Да-а-а

преди 13 години

И сега като се запроточи едно разследване на пределно ясни факти, като се развихрят едни спорове чия е Дъ ню Калинка, като се засформират едни комисии, отиде до изборите, че и по-нататък! А светът очудено нази гледа и си казва: " Има и такова животно!"

47

Браво, 20!

преди 13 години

Ха-ха-ха! Владимира Янева- THE NEW КАЛИНКА !

46

yjac

преди 13 години

YJAC CADIITE V BG ZAVLADQXA EFIRA.ZADY6AVAT ME .CTQGAM CI BAGAJA I KATI BQGAM I NE ICKAM DA ME PRAVQT NA MAIMYNA,AKO I VIE TAKA MICLITE DA GI OCTAVIM TYK DA CE PLUQT<XAPQT I DANO CE CAMORAZTYRQT.CMRADLIVA CADEBNA VLACT<OBCLYJVA6TA OLIGARXIQTA.

45

цирк

преди 13 години

всички са навързани като свински черва.

44

СРС

преди 13 години

"...Тая ...Владимира Съдийката ми се обадИ сега пак... по нейните бакии влезнАле да роват журналисти ли, юристи ли... съм поел ангажимент че няма да я закачам... значи няма да я закачам...аз не съм Първанов..."

43

Дедо Гаджа

преди 13 години

Морал в българското съдопроизводство или при избора на ключови постове? Това е кауза пердута, защото там могат да са само наши момчета и момичета!Г-жо Министър, много сте наивна! Припомнете се броеницата от скандали с прокурори и съдии и отрезнейте!

42

333

преди 13 години

KATO CTE PODXVANALI EDNA CADIIKA ot CGC,to ctignete do vci4ki tezi cadii v OKRAJNITE CADILI6TA,nali CXEMATA t. e CADEBNATA CICTEMA E EDNA.KAK TAKA CE PREDOBIXA ZA JALTI CTOTINKI IMOTI ZA MILIONI i VCI4KO E ZAKONNO,ZA6TO YCTATATA TATQNA DON4EVA MAL4I.NALI E ZAKONOTVOREZ-naroden izbrannik.

41

Учуден бесепар

преди 13 години

Хайде, дървените червени глави пак се разкрякаха! Пичове, та нали на президента, т.е. ваши хора, са топмагистрати на тази съдебна власт; нали и ВСС са маши на Тройната коалиция т.е. на БСП! Та вие по тях плюете! Правете си сметка какво ще ви прави Кутьо, като отидете довечера на спявка при него! Та нали и предишният шеф на СГС Г.Колев беше ваш човек - възпитаник на Висшата милиционерска школа - Симеоново! А милиционерите са вашият челен отряд - справка Ц.Цветков, Богацевски, В.Александров, Райдовски! И с Ц.Ц. сте братовчеди отпреди 10-и ноември! Та вие си гоните пилците; с кои искате да работите с К.Добрев, Мая картечарката, К.Нинова? Да, ама те за президенти не стават, та дори и за кметове не ги бива! Могат само да говорят и да вдигат пушилката! Или и вие сте като тях за 10 лв/ден чукате по клавишите на клавиатурата като абдали!